Lélek, szerelem

#Lélek #szerelem

332 db cikk a témában

#vita
2010.11.01.

Az első vita a barátoddal/barátnőddel

Az első komolyabb vita rendkívül bosszantó, fájdalmas, egy kapcsolat fontos fordulópontja is lehet. Tanuld meg, hogyan lehetsz úrrá első konfliktusotokon, hogyan lehet a vitás helyzeteket kezelni, s nem utolsósorban ideje az egymással folytatott kommunikációt fejleszteni.

#14 éves
2010.10.30.

14 éves lány kérdése

"14 éves lány vagyok, és együtt járok egy másik lánnyal, Nikivel. Mindennél és mindenkinél jobban szeretem, de most megkörnyékezett egy fiú, Tibi... Ugyan elutasítottam a közeledését, de nem tudom elfelejteni, azt hiszem, beleszerettem. Mit tegyek? Nem akarom egyikőjüket sem elveszíteni." Liza

#szerelem függés
2010.10.17.

A szerelemfüggőség

De mit is jelent az, hogy valaki szerelemfüggő? Az alábbi listából kiderül, hogy te is szerelemfüggő vagy- e. Ha egyre több állításról úgy gondolod, hogy az igaz rád, akkor nagy az esélye, hogy valamelyik kategóriába te is beletartozol.

#szerelem
2010.10.15.

Fiatalabb fiúval járok - ez gáz?

1. Hogy mondjam meg anyukámnak, hogy nálam 1 évvel fiatalabb fiúval járok? 2. Gáz, ha az a fiú 1 évvel fiatalabb, de az osztálytársam?

#párkapcsolat
2010.10.08.

Szeretnék már végre egy barátnőt!

"Az a problémám, hogy nem tudok párkapcsolatot kialakítani. 22 éves srác vagyok, és szégyenemre még nem voltam lánnyal!" A szakértő válaszol.

#szerelem
2010.10.04.

Expasi kontra tanárom - Mit kezdjek ezzel a helyzettel?

"Összejöttem újra a volt pasimmal, és amikor a buszmegállóban elbúcsúztunk, akkor pont jött a tanárom, aki nagyon tetszett (vagyis még mindig tetszik, de próbálok kiszeretni belőle), és amikor a buszon köszöntem neki, még a kabátját is megfogtam, hogy figyeljen, akkor sem köszönt vissza. Lehet köze ahhoz, hogy van barátom?" A szakértő válaszol.

#tanár
2010.09.29.

Normális a tanár-diák párkapcsolat?

"Normális-e, ha járok a tanárommal? 17 éves vagyok, a tanárom meg 22 (kistanár). Kb. 1 és fél hete járunk, és amikor együtt megyünk a suliba, nem néz meg senki, hogy ez milyen fura vagy ilyesmi. De már a legjobb barátnőm szólt érte hogy nem jó ötlet." A szakértő válaszol.

#csókolózás
2010.09.19.

Mit tegyek, ha nem élvezem a csókolózást?

"Rájöttem, hogy egyszerűen nem szeretek csókolózni. Szeretek közel lenni a másikhoz, és szeretem a gyors puszikat az arcomon, ajkamon, és nyakamon, de nem élvezem a mélyebb csókokat. Megteszem, de mindig úgy érzem, mintha a másikért tenném, és nem saját magamért. Az ölelés, vagy az, hogy a másik karjaiban lehetek, egyszerűen csak sokkal nagyobb szexuális jelentőséggel bír számomra. Valami baj van velem? Abnormális vagyok? Mit mondhatok a barátomnak, és mit javasoljak helyette?"

Miről beszélgess a fiúddal?
#barát
2010.09.05.

Miről beszélgess a fiúddal?

Szóval problémád van azzal, hogy nem tudod miről beszélgess a barátoddal. Ne aggódj – valószínűleg ő épp annyira ideges emiatt az egész dolog miatt, mint te. Ha követed ezeket a lépéseket, valószínűleg nem kell majd semmi miatt aggódnod (és ráadásul lesz néhány remek beszélgetésed).

#barát
2010.09.03.

Elfogadtatni magunkat a barátunk szüleivel…

Az első találkozás a barátod szüleivel, talán picit kínos lehet, így nem árt, ha van a tarsolyodban egy előre megírt forgatókönyv. Természetesen ilyenkor tele vagyunk izgalommal, mit vegyünk fel, mit mondjunk majd nekik, vagy hogy hogyan viselkedjünk. Tehát ha még előtte állsz, mielőtt elmennél barátodhoz és megismernéd a szüleit, olvasd el a cikkünket!

#piros ruházat
2010.08.21.

A nők vonzódnak a pirosba öltözött férfiakhoz

Egy új multikulturális kutatás kimutatta, hogy a nők vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik pirosat viselnek – pedig legtöbbjük még nem is ismeri a tényt, hogy ezt a hatást ébreszti. Oké srácok, itt egy új tipp az udvarláshoz – öltözzetek pirosba! Ez aztán segíteni fog a lányok szemét magatokra terelni.