randi
#Lélek

Top 10 randimozi

2009.10.17.
4 perces olvasási idő

10 film, amelyet érdemes megnézned barátnőddel: minden megtalálható bennük, amik egy sikeres randi lehetőségét megalapozzák

10. Jerry Maguire- A nagy hátraarc

Mielőtt teljesen megőrült volna, Tom Cruise volt a legnagyobb kasszasiker sztár Hollywoodban és a karizmájának köszönhetően megkapta ezt a megtisztelő főszerepet, ebben a hiperromantikus vígjátékban/sportmoziban. A nagy hátraarc egy könyörtelen sportmenedzser történetét meséli el, akinek hirtelen megváltozik a viselkedése, és elfordul a pénz irányította ipartól.

3 ok amiért szeretni fogja: A Jerry Maguire-nek megvannak az alappillérei, amiért a randi mozikat készítik: Egy régi Tom Cruise, és egy olyan sztori, amiben az átlagos kinézetű lány kapja a jópasit és a gyereket, és annyira helyes, hogy cserélni akar majd vele.

3 ok amiért szeretni fogod: A legjobb sportos részek, egy csomó fantasztikus mellékszereplő (Glenn Fry, Troy Aikman) és egy meglepően forTop 10 randimoziróra sikeredett szexjelenet Kally Prestonnal.

9. Legénylakás

A karrieredet hosszú órákon át tartó kemény munkával és smúzolással építheted. Vagy, ha Bud Baxternek hívnak (Jack Lemmon) ebben a klasszikus ’60-as évekbeli moziban, csak engedd a főnökeidnek, hogy a Manhattani apartmanodban bonyolítsák le a titkos találkáikat. Ez a rövid cselekménye, egy rég feledett vígjátéknak. A dolgok mindaddig simán mennek, amíg Bud bele nem szeret a főnöke titkárnőjébe,ami érthetően, kellemetlenné teszi a dolgokat.

3 ok, ami miatt szeretni fogja: A nevetséges hozzáállása miatt, amikkel a nőket próbálja boldoggá tenni, számára nagyon vicces lesz a mai stílushoz viszonyítva. És Shirley Macclaine ledér karaktere, morálisan felsőbbrendűség érzését kelti majd benne.

3 ok, amiért szeretni fogod: Lemmon jó példát szolgáltat arra, hogy minden elsülhet rosszabbul is. A legénylakásban még azok a régi „szép” idők éltek, amikor lehetett az irodában cigizni, és a nőket „dámáknak” hívták. Azzal is bónusz pontokat nyerhetsz, hogy megmutatsz neki egy kiváló fekete-fehér klasszikust, ami a randimozik egyik őse.

8. Belle Epoque

Mutasd meg nemzetköziséged azzal, hogy kikölcsönzöl egy spanyol nyelvű filmet, ami 1992-ben megszerezte a legjobb külföldi filmnek járó Oscart. A film egy olyan férfi történetét meséli el, aki 4 csinos lányával él.

3 ok, amiért szeretni fogja: A barátnődnek tetszeni fog a gyönyőrű spanyol táj, érzéki szexjelenetek és a helyes pasik, még helyesebb akcentussal.

3 ok, amiért te is szeretni fogod: Ez egy kétórás mozis változata az öreg farmer és lányairól szóló illúziónak. És ha a barátnőd épp mosdószünetet tart élvezheted Penelope Cruz gyönyörű alakját, mert természetesen ő is szerepel a filmben.

7. Egy fiúról

Egy csomó nő számára a randizás, csak egy állásinterjú, a lehetséges apajelöltek számára. Valószínű, hogy észreveszed majd, milyen bírálás miatt kapta Hugh Grant karaktere ezt a kis fricskát. Lusta csajozós fiúcskaként kezdi, hogy utána egy elfajzott gyerek mostohaapucijává váljon, ami arra készteti őt, hogy végre felnőtté váljon.

3 ok, amiért szeretni fogja: Mert ha szemtanúja lesz, hogy váltaozik egy férfi pozitív irányba, a női behatásra, és a helyes főszereplő pasiért is biztos odalesz.

3 ok, ami miatt szeretni fogod: Irigyelni fogod Hugh Grant legénységét, élvezni fogot a film zenéjét, és ott a másik főszereplő is, Rachel Weisz

6. Mr. és Mrs. Smith

A békítő szex a legjobb, ezt mindenki tudja. Szóval képzeld el mindez milyen lehet Angelina és Brad között, akik 20 perce még megölték volna egymást. A szexuális vágy és a nagyon jó akció jelenetek keveréke, egy igen ütős elegyet alkot.

3 ok, amiért szeretni fogja: A randitokat egy külvárosi ház díszit, és az elég mély benyomást keltő Brad Pitt és Angelina Jolie kettőse. És, hogy fokozzuk az élvezeteket egy mellékszerep erejéig, a Narancsvidékből ismert Adam Brody is feltűnik.

3 ok, ami miatt szeretni fogod: A képernyőn látható legkirályabb fegyvergyűjteményért, a bámulatos kocsis-üldözős jelenetért, és természetesen, Angelina Jolieért.

5. Mondhatsz akármit

Lloyd Dobler (John Cusack) többet tett annál, hogy összeszedte a viharkabátot viselő gazdag, menő csajt: hanem reményt adott a szerencsétlenebbeknek is. Ez a 1980-as évekbeli randimozi elmeséli a történetét. Nem tudsz mit tenni tehát, bátorítanod kell, amikor a kistesójáért a legkirályabb gettóverekedésbe keveredik. És talán még a leghidegebb szívűeket is meglágyítja a végkifejlet.

3 ok, amiért szeretni fogod: Egy nő sem tud ellenállni a fiatal és elbűvölő John Cusacknek. Tetszeni fog neki a gyengéd apa-lánya viszony, és a nevetséges ’80-as divat.

3 ok, amiért szeretni fogod: Tetszeni fognak a szexi csajok a ’80-as évekbeli ruhákban, a retro zenék, és a jövő sportja.

4. Kegyetlen bánásmód

Nem minden randimozit kell elpocsékolni nyálas romantikára, különösen, amikor a legkirályabb színészek játsszák a főszerepeket. George Clooney egy kemény válóperes ügyvédet alakít, aki pert nyer egy szegény áldozattal szemben (Catherine-Zeta Jones), akibe teljesen belezúg. A film tele van csalfa férjekkel, és pénzhajhász feleségekkel, ami felveti a kérdést, hogy került ez a film a listába? Nos, amellett, hogy ez az egyik legvicesebb romantikus vígjáték, néhány flörtölős energiát biztosít mindkettőtök számára.

1 ok, amiért szeretni fogja: Valószínűleg szeretni fogja a második legszexibb élő pasit a világon.
és 1 ok, amiért te is biztos megkedveled: Az eklektikus stílusban rendezett filmben egy asztmás szerződésszegővel állunk szemben.

3. Nászok ásza

Általában az esküvői bandák szólóénekesei azok a pasik, akiket kivonszolnál a hallba és megfojtanál a mikrofonzsinórral, de Adam Sandler Robbieja elég szórakoztató ahhoz, hogy elkerülje ezt a sorsot. Ő és Drew Barrymore szerepelnek ebben az elbűvölő vígjátékban, ahol mindketten abban a helyzetben találják magukat, hogy a rossz embert jegyezték el. Sandler és Barrymore ragaszkodnak a morális nagysághoz, és megvárják az elkerülhetetlen happy endet, hogy megkezdhessék közös kapcsolatukat.

3 ok, ami miatt szeretni fogja: Tetszeni fog neki a páratlan ’80-as évekbeli zene, hálás lesz, hogy az ujjai nem ragadtak bele egy tengeri halba, és nevetni fog a horrorisztikus esküvői ruhákon.

3 ok, amiért szeretni fogod: Tetszeni fog a nekik frissen dobott haverről festett realisztikus kép, a csini csajok (ha lehet annak nevezni a tollakkal a hajban és neonszínű miniszoknyában futkározó lányokat) és a végkifejlet, amire kerek 95 percet kell várni.

2. Baseball bikák

A sportfilmek mindig jók randizáshoz, köszönhetően az akció és a romantika keverékének. Ez a baseball mozi, ad egy kis szexi fűszerezést, a túlságosan is átlagosnak mondható dialógusok mellett, amik beállítják a filmet a sorba. Két új tehetség érkezik a csapatba, a veterán fogó, és a fiatal titán akik a meccsek mellett, Annie Savoy (Susan Sarandon) szívét is próbálják elnyerni, egy tipikus kisvárosban.

3 ok, amiért szeretni fogja: Tetszeni fog neki a szabadelvű női főszereplő, aki magabiztossá teszi őt is, és a csinos baseball játékosokat. Kevin Costner listája a fontos dolgokról az életben, ami a csavart labdáktól a hosszú, mélyreható, gyengéd nyálas csókok csodálatáig, amik 3 napig tartanak.

3 ok, amiért te is szeretni fogod: Tetszeni fog, ahogy a mozi bemutatja az életet a bajnokságban, és a régi típusú mezeket, és a nagyszerű baseball trükkök.

1.Randiguru

Vannak életmód, pénzügyi, karrier tanácsadók, és más típusúak is, akik a saját szolgáltatásaikat ajánlják, de van segítség egy reménytelen balféknek, akinek fogalma sincs a nőkről? És ez nem arról az aranyos-kedves Will Smithről szól, aki Kevin James, hanem az új millenium randizási fortélyaiba vezet be minket. Említettem már, hogy egy jó kis randizós filmnek viccesnek kell lennie, hát ebben biztosan nem csalódtok majd.

3 ok, ami miatt tetszeni fog neki: Kedveli majd, ahogy Will Smith csinálja a Will Smithes dolgait, Kevin James figyelemreméltó táncát és a fricskát, ami bemutatja, mi játszódik le egy férfiban, amikor „portyázik”.

3 ok, ami miatt tetszeni fog: Biztos megakad majd a szemed Eva Mendesen, és a valóban értékes tanácsokon egy mestertől és Eva Mendestől.

(Sz.L.)

Forrás: Askmen