randi
#Lélek

Fel kellene hívnom? Az igazi válaszok, amiket hallanod kell

2023.11.10.
2 perces olvasási idő

Minden nő gondolkozott már a kérdésen: „Fel kellene őt hívnom?”. Könnyű a barátaidnak tanácsokat osztogatnod, de a saját ügyeiddel mi a helyzet? Azt gondolnád, hogy könnyű a válasz – igen, vagy nem. De a legtöbb embernek ez nem megy olyan könnyen. Mindig is a nők voltak azok, akiket „be kell cserkészni”, de néha felül lehet írni ezt a szabályt.

A „Fel kellene hívnom?” kérdés és a válasz

Volt már rá egyszer-kétszer példa, hogy nem kellett volna felhívnom egy srácot, és természetesen felhívtam. De mit fogsz tenni te? Azt kívánom, bárcsak hallgattam volna a megérzésemre, de ez jó volt tanulópénznek. Tehát, mielőtt felhívod őt, próbáld meg kívülről szemlélni a helyzetedet, és gondold ki, mi lenne a legokosabb lépés.

Itt van néhány válasz a „Fel kellene hívnom őt?” kérdésre!

#1 Bízz az ösztöneidben

Oké, teljesen ki vagy akadva a srác miatt. Ez az egód miatt van? Vagy tényleg kedveled őt? Hallgass a megérzéseidre ebben az esetben!

Hogyha a randi nem sült el túl jól, és nem igazán töri magát, hogy kommunikáljon veled, akkor nem fog működni a dolog kettőtök között.

#2 Ne hívd fel, ha azt ígérte, hogy ő fog felhívni

Ebben teljesen biztos vagyok. Hogyha megbeszéltétek, hogy ő fog keresni, akkor eszedbe ne jusson megtenni ezt a lépést!

Hogyha valaki kedvel téged, és egyértelműen a tudtodra adja, hogy hívni fog, akkor hívni is fog. Ebben az esetben biztosan nem üldözném őt a telefonhívásaimmal. Mert ez nem csak egy egyszerű hívásról szól, hanem arról, hogy van-e bátorság a srácban vagy nincs?

#3 De azért felhívhatod…

Összezavarodtál? Bocsi, de kedveled ezt a srácot? Szeretnél vele találkozni? Hogyha a válaszod igen, akkor hívd fel! Ha már randiztatok, és nagyon jól sikerült, akkor tuti hívni fog magától is, de azzal sincs semmi baj, ha te teszed meg az első lépést.

Ezzel megmutatod neki, hogy érdeklődsz iránta, és talán kicsit megnyugszik, mert nagyon sok „randi-szabály” hárul ám a fiúkra. De ahogy azt az előbb elmondtam, ha megígérte, hogy hívni fog, akkor ne keresd!

#4 Ez a 21. század!

Kicsit maradi dolog arra várni, hogy ő hívjon téged. Mármint, ha még nem is volt meg az első randi, nincs azzal semmi baj, ha te hívod el őt valahova. Biztosan meg fog lepődni, hogy egy nő veszi át ezt a szerepet. Ha már modern világban élünk, itt az ideje úgy is viselkedni!

#5 Ha játszik veled, akkor ne hívd!

Ha egyszer keres, egyszer nem, akkor ne foglalkozz vele! Semmiképp se hívd fel!!! Nem éri meg az erőfeszítést ez a srác.

#6 Talán félénk…

Érdekes módon nem minden srác egy igazi Casanova. Lehet, hogy érdekled őt, de túl félénk ahhoz, hogy a tudtodra adja. Biztosan fel akar hívni, de nem biztos a dolgában eléggé ahhoz, hogy meg is tegye. Szóval akár meg is gyorsíthatod a folyamatot, és megteheted te az első lépést.

#7 Megvan neki egyáltalán a számod?

Ha követ Instán vagy ismerősök vagytok a Facebookon, akkor nincs kifogás, hiszen megvan az esélye a kommunikációra. De néhány esetben csak neked van meg az ő száma, és neki nincs meg a tied. Tehát ez egyértelműen azt jelenti, hogy neked kell őt keresned. Ezzel megteszed az első lépést.

#8 Bizonyosodj meg a dolgokról

Sok férfi nem biztos benne, hogy megtegye-e az első lépést, mert nem tudja, hogy viszonoznád-e az érzéseit. Talán még nem volt meg az első randi köztetek. Az, hogy felhívod, biztosítja őt arról, hogy érdeklődsz iránta, és ez ad neki egy kis magabiztosságot.

#9 Mindig te keresed őt?

Szóval már többször is randiztál ezzel a sráccal, és úgy gondolod, hogy minden remekül megy, de mindig te keresed őt.

Ezzel le kell állnod! Sajnálom, de ez olyan, mintha kissé ki lennél rá éhezve. Nyilvánvalóan szükséged van a viszonzásra. Tehát ne írj neki többet, és lássuk, mi fog történni!

#10 Nincsenek szabályok

Ha ott csücsülsz a telefonod mellett, és várod, hogy hívjon, csak mert „be kell tartani a szabályokat”, akkor el kell áruljam, hogy nincsenek szabályok. Csak őszintének kell lenned magaddal, és rá fogsz jönni, hogy mi a helyes lépés ebben az esetben.

Nem kell várnod két napod, hogy felhívd őt. De semmiképp se hívd fel, ha azt mondta, hogy ő fog keresni! Tudom, hogy már százszor elmondtam, de ehhez az egyhez ragaszkodom!

Szóval most, hogy tudod, mik a lehetséges válaszok erre a kérdésre, mit fogsz tenni? Csakis Te tudhatod, hogy mi a legjobb döntés. De emlékezz, légy felkészült, hogy kezeld a következményeket, nem számít, mivel is jár a dolog!

(KamaszPanasz – R.P.)