Lélek, szakítás

#Lélek #szakítás

72 db cikk a témában

#ex
2011.04.22.

Tíz jele annak, hogy a szerelmed érdeklődik az ex után

Azon tűnődsz, vajon kedvesed szíve az előző szerelem markában maradt? Az elmúlt kapcsolat lezáratlanul hagyása bizalmatlanságot szülhet, valamint megakadályozza egy ígéretesnek induló, új kapcsolat kibontakozását.

#háziállat
2011.03.28.

Kisállattal a depresszió ellen

Egy zsúfolt, nehezen elviselhető emberekkel töltött, hosszú nap után végre hazaérsz, s otthon farokcsóválva, ugrándozva fogad kis kedvenced. A pszichológusok nem véletlenül állítják, hogy a lakásban, ház körül tartott kisállatok jó hatással vannak a testi-lelki egészségre. S hogy mi a titok? Két szó: feltétlen szeretet.

#szakítás
2011.03.02.

Hogyan szakíts?

Néha úgy érezhetjük, hogy túl sok olyan dolog történik egy kapcsolatban, amitől mi nem érezzük magunkat kényelmesen, vagy nem érezzük magunkat boldognak. De van olyan is mikor nagyon jól érezzük magunkat, egyszerűen csak a körülmények teszik lehetetlenné a kapcsolatot. Legyen bármelyik is a szakítás nem egyszerű dolog.

#szakítás
2010.11.17.

Szakítás után verekedne - Mit tegyek?

"Már szakítottam a fiúval, és megmondtam neki, hogy más tetszik, ő erre azt felelte, hogy majd megveri azt a másikat. A barátnőmet is mindig bántalmazza. Mit csináljak?" A KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#szerelem
2010.10.04.

Expasi kontra tanárom - Mit kezdjek ezzel a helyzettel?

"Összejöttem újra a volt pasimmal, és amikor a buszmegállóban elbúcsúztunk, akkor pont jött a tanárom, aki nagyon tetszett (vagyis még mindig tetszik, de próbálok kiszeretni belőle), és amikor a buszon köszöntem neki, még a kabátját is megfogtam, hogy figyeljen, akkor sem köszönt vissza. Lehet köze ahhoz, hogy van barátom?" A szakértő válaszol.

#szakítás
2010.08.10.

Szakítás - avagy mit ne csinálj szakítás után!

Most megosztunk veled néhány tipikus hibát, amelyet az emberek nagy része elkövet egy szakítás után. Ez azért is rossz, mert meghosszabbítja szenvedésünket, és tovább kínozza érzéseinket.

#szakítás
2010.07.28.

Hogy könnyebb legyen a szakítás...

A legtöbb esetben legalább az egyik félnek nagyon fájó tud lenni, amikor egy párkapcsolat véget ér, s ilyenkor mindent megtesznek, csak hogy „véletlenül” az utcán, bevásárlás közben találkozzanak volt partnerükkel. De talán nem is a szerelem az, ami a fájdalmat okozza a szakítás után, hanem a búcsúzástól való félelem.

#szerelem
2010.07.24.

Miért ráz le a barátom?

A barátomat már 1 hónapja nem láttam. Csak msn-en beszélünk. Pedig nem is lakik messze. Többször mondtam neki, hogy találkozzunk, de ő mindig valami kifogást talált. Most azt találta ki, hogy ideges, és azért nem. Több ilyen nem hihető dumája volt, és ez már engem nagyon zavar. Talán én vagyok nagyon nyomulós?

#szerelem
2010.07.22.

Maradjak a barátommal vagy lépjek túl rajta?

Kedves Szakértő! A barátom és én lassan 3 év járunk. Két éve élünk együtt. Én nem csak lelkiekben, de anyagilag is támogatom már a kapcsolatunk kezdete óta, ugyanis neki nincs állandó munkája. Az együtt töltött idő nagy részében jól érezzük magunkat, és most már talán munkahelye is lesz, ugyanis a kilátások bíztatóak. Azonban, van egy barátom – aki ismeretlen a barátom számára, ugyanis szerinte nincs lány-fiú barátság – aki vonzó számomra, és volt is egy rövidke érzelmi kötődésünk is egymáshoz (de nem volt szex). Bár tudom, hogy nem akarok ettől a fiútól semmit, mégis azóta nem vagyok képes orgazmust elérni a barátommal, anélkül, hogy a barátommal átélt dolgokra gondolnék.

#szakítás
2009.11.13.

Hogy túl tudd élni a szakítást…

Kevés dolog fáj jobban, mint hogyha dobnak. Persze, a legtöbb ember inkább elviselné, hogy egy szumó birkózó kilapítsa, mintsem hogy az összetört szív magányát át kelljen élnie.

#szingli
2009.06.08.

Szingliként is boldogan

Manapság már egyre inkább érezzük a nyomást, hogy kapcsolatban kell lennünk. Azt hiszem a legnagyobb hiba a társadalom felfogásából adódik. A szingliség egy külön kategóriának, életstílusnak számít, amiből a legtöbben szeretnének kitörni. Több, kevesebb sikerrel…