Lélek, randi

#Lélek #randi

122 db cikk a témában

#Plátói szerelem
2018.09.24.

Segítség! Beleszerettem a tanáromba!

A szerelem néha igazán megvicceli az embert, és előfordulhat, hogy valaki olyanba szeretünk bele, aki korban nem illik hozzánk. Mégis mi az elfogadható korkülönbség egy szerelemes párnál?

#párkapcsolat
2018.09.07.

Hogyan fogadd el a barátod barátait?

Eljött a nagy pillanat… találkozol a híres barátokkal. Ideges vagy? Ne legyél! Az alábbiakban 15 tuti tippről olvashatsz, amelyek segítenek abban, hogy elnyerd a tetszésüket, illetve a bizalmukat.

#kapcsolat
2018.04.02.

19 titok a nőkről, férfiaknak

Mit keresnek a nők? Azoknak, akik valaha is feltették már ezt a kérdést, mi megtaláltuk a választ: most megosztunk 19 párkapcsolati tippet, melyek egészséges, boldog párokkal végzett tanulmányokon és a nemi szerepek változásán alapulnak.

#csók
2017.10.12.

7 lányos dolog, ami idegesíti a fiúkat

Számos tulajdonság, szokás vagy reakció van, amit a fiúk nehezen tudnak elviselni, ha a barátnőjükről van szó. Ha a srác oda is van érted, vannak dolgok, amikhez még neki is szüksége lehet minden türelmére.

#szemkontaktus
2017.09.22.

Hogyan használd a szemkontaktust?

Szeretnéd tudni, hogyan állapíthatod meg rákérdezés nélkül, hogy hazudik-e valaki? Vagy azt, hogyan légy vonzóbb anélkül, hogy megváltoztatnád a külsődet? A válasz a non-verbális jelekben rejlik. Lássuk, mit érdemes tudni a szemkontaktusról.

#szerelem
2017.09.21.

Milyen típusú fiúkat kerülj?

Vannak olyan fiúk, akikkel nem érdemes viszonyt kezdeni. Mielőtt eltalál Ámor nyila, még képes vagy felmérni a választottadat. Amint rád kerül a rózsaszín szemüveg, vakká válsz vele kapcsolatban. Szóval, ha felismered, hogy ilyen típusú sráccal van dolgod, azt ajánlom, vedd fel a nyúlcipőt!

#gentleman
2017.08.25.

10 tipp, hogyan legyél gentleman

Világunkban a gentleman szónak sok jelentése lehet. Utalhat a nagylelkűségre, vagy a szolid megbízhatóságra, de eszünkbe juthat róla az 50-es évek filmjeinek férfiideálja is. Hogyan válhatsz Te is a lányok álmává?

Honnan tudhatom, hogy szerelmes vagyok?
#szerelem
2017.07.08.

Honnan tudhatom, hogy szerelmes vagyok?

Erre a kérdésre válaszolni nem is olyan egyszerű, mint azt az első pillanatban gondolnánk. Ez ugyanis rengeteg további kérdést vet föl.

#ismerkedés
2017.07.01.

Az online ismerkedés veszélyei

Manapság talán egyszerűbb új emberekkel a neten megismerkedni. Ám légy elővigyázatos, a dolgok nem mindig olyanok, mint amilyennek elsőre látszanak!

#randi
2017.06.24.

Hogyan kerülj közelebb a kiszemelt lányhoz?

Ha nem tudod, hogyan hívj el egy lányt randizni, ne ess kétségbe! Minden srác érzett már így legalább egyszer az életében. Időbe telik, mire elsajátítod a randira hívás művészetét. Mindenkinek el kell kezdenie valahol, nem igaz?

10 kreatív randitipp
#randi
2017.06.13.

10 kreatív randitipp

Szeretnéd úgy eltölteni az időt szíved választottjával, hogy az egyszerre legyen romantikus, izgalmas és feledhetetlen élmény? Íme, néhány ötlet ahhoz, hol és mivel tölthetitek el az ismerkedés édes óráit.

Honnan tudhatod, hogy tetszel egy lánynak?
#vonzalom
2017.06.06.

Honnan tudhatod, hogy tetszel egy lánynak?

Érezted már úgy, hogy egy lány vonzódott hozzád, aztán kiderült, hogy csak barátságos akart lenni. Van néhány nyilvánvaló jel, amivel nem is olyan nehéz megfejteni egy lány feléd táplált érzéseit. És ha már tudod a választ, elhívhatod randira. Az alábbi tippek segíthetnek megfejteni, mit is érez.

#fiú
2017.05.30.

Mi kell a fiúknak?

Természetes, hogy szeretnénk tudni, mit gondol az ellenkező nem. A lányok körében mindig középpontba kerül a kérdés: vajon a srácok hogyan látják a dolgokat? Kihez vonzódnak igazán? Mik a legfontosabb tulajdonságok egy lánynál?