#Lélek

20 flörtölős üzenetfajta, amivel felkeltheted a kiszemelted érdeklődését

2020.06.18.
3 perces olvasási idő

A mai világban a legegyszerűbb út, hogy felkeltsd valakinek az érdeklődését, az, hogyha a telefonján keresztül teszed. Íme, hogyan írj a kiszemeltednek, hogy érdeklődjön irántad seperc alatt.

1.Köszönj neki

Egy egyszerű „szia” valószínűleg elegendő, de az a legjobb, ha egy mosolygós smiley-t is raksz a végére, vagy egy kérdéssel fejezed be. Megkérdezni embereket, hogy hogy vannak az okés, de ha azt akarod, hogy esetleg hosszabban válaszoljon, akkor kérdezd azt, „Hogy megy a suli/munka?”

2.Folytasd a beszélgetést

Eltekintve az előzőektől, folytathatod a beszélgetést úgyis, hogy kérdéseket raksz fel, amire nem feltétlenül igen vagy nem a válasz. Ehhez szükséged lesz egy kis nyelvtani jártasságra részedről, de nem éri meg?

3.Kérdezd a napjáról

Ha a napjáról kérdezed, lehet, hogy sok mondanivalója lesz vagy éppen kevés. A cél az, hogy mutasd, téged érdekel, hogy mi történik a mindennapjaiban. Hogyha nem válaszol hosszú üzenettel, akkor kérdezd meg, hogy miért ment úgy a napja, ahogy.

4.Mutass neki egy vicces mémet

A legtöbb ember mémet használ arra, hogy elkezdjen egy beszélgetést, vagy hogy folytassa. Nincs olyan ember, aki ne szeretné a mémeket, szóval a kiszemelted valószínűleg nevetni fog rajta és hálás lesz, amiért megnevetetted.

5.Küldj neki konzervatív emojikat

Semmilyen körülmény között ne menj a végletekig, hogyha emojikat küldesz a kiszemeltednek. A tökéletes mennyiség az emojikból, amiket küldeni szeretnél annyi, hogy kifejezed a reakciódat egy emojival, vagy a köszönésnél használsz egyet. Továbbá ne küld olyan emojikat, amiknek nem vagy biztos a jelentésében.

6.Tudasd a jelenlétedet maximum egyszer egy nap

Hogyha a kiszemelted nem túl beszédes, amikor üzengettek egymásnak és nem válaszol neked azonnal, akkor csak küldj neki egy helót egyszer egy nap. Ne küldözgess folyamatosan üzeneteket neki, remélve, hogy majd az utolsóra válaszolni fog. Ezt idegesítőnek gondolhatja, szóval jobb, ha hagyod, hogy akkor válaszoljon, amikor van rá ideje.

7.Bókolj neki

Ez eléggé megváltoztatja a „játékot” a beszélgetésben. Tanulmányok mutatják, hogy azok az emberek, akik bókokat kapnak, valószínűleg jobban érdeklődnek majd az után, aki bókolt nekik.

8.Gratulálj neki a munkáért, amit jól végzett el

Értékelni az eredményét szintén egy jó út, hogy észrevegyen téged. Meglepő lehet valakinek, hogyha egy barátja vagy egy munkatársa észreveszi az eredményét/teljesítményét.

9.Kérj tőle szívességet

Benjamin Franklin volt az, aki felfedezte, hogy egy ellenségtől szívességet kérni azt eredményezheti, hogy kedvelni fog téged. Ez akkor is működni fog, ha a kiszemeltednek kell írnod.

10.Mutasd neki, hogy érdeklődsz

Emlékeztesd, hogy egyen akkor is, ha magától is tisztában van ezzel. Mond neki, hogy vigyen magával esernyőt, amikor úgy fog kinézni, hogy eshet az eső. Ez parancsolónak és érőszakosnak tűnhet, de ez tulajdonképpen azt mutatja, hogy törődsz vele.

11.Legyél aranyos

Próbálj pár giccses megállapítást küldeni anélkül, hogy rájönne, mennyire erősen próbálkozol. Például „Nagyon szeretek veled beszélgetni” nagyon aranyos üzenet lehet a kiszemeltednek, hogy értse mire célzol.

12.Légy szexi

Próbálj olyanokat is mondani neki, amin látszik, hogy eléggé próbálkozol. Például „Netflix and chill?”(Netflix és egy kis lazulás?) Ez megmutatja, hogy te mást is akarsz csinálni az üzenetezgetéseken kívül.

13.Legyél öntudatos

Ahelyett, hogy vársz, mikor fog írni a kiszemelted, írj te neki egy üzenetet, amikor csak akarsz. Mondd el neki, mi jár a fejedben. Értékelni fogja az őszinteséged és élénkséged.

14.Légy nyitott a kedvenc dolgai felé

A legjobb része a beszélgetéseknek az, hogy könnyű, hogy valaki élvezze a veled való beszélgetést. És ehhez azon keresztül fogsz eljutni, hogy a másik félről beszélsz.

15.Kérdezz tőle személyes kérdéseket

Személyes dolgokról beszélni közelebb hozhat benneteket. Csak meg kell bizonyosodnod róla, hogy nem fogod átlépni a határaidat vagy nem fogsz valami támadó kérdést kérdezni.

16.Mondd neki, hogy épp most jöttél ki a zuhanyzóból

Aztán hagyd, hogy az ő képzelőereje elvégezze helyetted a munkát.

17.Küldj neki unott szelfit

Emlékeztesd őt, hogy milyen jól nézel ki azzal, hogy küldesz neki egy képet, amin jól beállítottan pózolsz és úgy tűnik, mintha semmi erőfeszítésedbe nem került volna, hogy ilyen jól nézz ki.

18.Szignózd az elköszönős vagy jóéjszakát küldős üzeneteidet egy puszis smiley-val

Ez a fajta emoji váltás kiválthat belőle boldogságot és szédülést. A puszis smiley a kezdete és a véglete is a flörtölős üzenetek között, szóval ne felejtsd el használni, amikor csak lehetséges.

19.Használd a nevét, amikor csak lehetséges

Használni valakinek a nevét bizalmasságot eredményez és azt is mutatja, hogy eléggé elégedett vagy magaddal, hogy megközelítsd őt. Ha ezt üzenetben teszed meg, az elv ugyanaz marad. Mond a nevét, hogy elősegítsd a közelséget és az intimitást.

20.Hagyd az üzenetezést és Facetimozz helyette

Hogyha már ott tartotok, hogy üzenetezgettek egy ideje, akkor kérdezd meg tőle, hogy mit szólna, ha Facetimeoznátok. Ez újabb löketet adhatna az intimitás és bizalmasság felé a kapcsolatotokban.

(KamaszPanasz)