flört
#Lélek

Nem tudsz flörtölni? Íme, 7 tuti tipp

2017.02.14.
2 perces olvasási idő

Ha úgy érzed, mindig kudarcot vallasz, amikor flörtölni próbálsz, vannak módszerek, hogy magabiztosabbnak érezd magad a képességeiddel kapcsolatban. Nem kellene attól tartanod, hogy bemutatkozz a kiszemeltednek, hiszen minél több gyakorlatot szerzel a flörtölésben, annál jobb leszel benne. Ha ideges vagy amiatt, hogy hogyan közelítsd meg, íme, pár tuti trükk a számodra.

1. Kezdj online flörtöléssel!

Ha túlságosan félsz attól, hogy élőben flörtölj, kezdhetsz internetes flörtöléssel. Mivel nem szemtől szemben leszel azzal, aki tetszik neked, és mivel lesz időd kigondolni egy elmés választ, a beszélgetés nem lesz olyan ijesztő, mint élőben lenne. Ha nem állsz készen, hogy üzenj a kiszemeltednek, csatlakozz például egy szerepjátszó tumblr-bloghoz. Így veszélytelenül flörtölhetsz a karaktered nevében egy másik karakterrel. Nincs semmi rizikó, viszont fejlődni fognak a flörtölési készségeid.

2. Nézz Youtube-videókat!

Youtube-videók szó szerint mindenről vannak. Szóval nézhetsz olyan videókat is, amiben szakértők adnak tanácsokat, hogyan kell közeledni az ellenkező nemhez. Akár egy pár videóblogját is megnézheted, hogy lásd, hogyan viselkednek egymással. Ha megtanulod mindazt, amit láttál, elég sok mindent megtudhatsz a flörtölésről.

3. Használj minden információmorzsát

Könnyebb akkor flörtölni valakivel, ha már megismerted az illetőt. Azonban amikor egy ismeretlennel flörtölsz, meg kell próbálnod minden információt felhasználni, amid csak van róla, és azt a javadra fordítani. Ha például egy Csillagközi romboló mintájú póló van rajta, még ha a sorozatról nem is tudsz semmit, feltételezheted, hogy szeret más scifiket is, mint például a Csillagok háborúját. Következtetésképpen jó ötlet lehet felhozni a filmet a beszélgetésben.

4. Gyakorolj a tükör előtt!

A flört nagy részben nem arról szól, mit mondasz, inkább arról, hogy nézel rá. Ezért lehet hasznos, ha a tükörben gyakorolod, milyen a testbeszéded, és milyen flörtölős mosolyokat tudsz villantani. Gyakorold, hogyan nyald meg az ajkad csábítóan, a kacsintást és a kacér kacajt is.

5. Beszélj magabiztosan!

Mindig azt mondják neked, hogy járj emelt fővel, és húzd ki magad, hogy magabiztosnak tűnj - de magabiztosnak hangzani legalább olyan fontos. Amikor legközelebb beszélsz a kiszemelteddel, minden áron kerüld el a motyogást meg a dörmögést. Beszélj hangosan és érthetően, mint aki teljesen biztos benne, hogy a szavai érdekesek!

6. A párokat mindenki megbámulja

Amerre csak nézel párokat látsz. Figyelheted, hogy a többiek az osztályodban hogyan flörtölnek egymással. A plázában láthatsz egymás kezét fogó, évődő párokat. Less el tőlük néhány praktikát!

7. Találd meg a számodra megfelelő személyt

Nem kell azt feltételezned, hogy borzalmas vagy a flörtölésben, csak azért, mert nem klappolsz egy bizonyos személlyel. Néhány emberrel jobban kijössz, mint másokkal, szóval, még ha nem is sikerül a flörtöd tökéletesen valakivel, ugyanazok a technikák beválhatnak, ha majd valaki mással beszélsz.

Nem vagy menthetetlen eset a flörtölésben, nem számít hány alkalommal utasítottak vissza! Csak ki kell dolgoznod a saját technikádat, hogy olyan vonzó és figyelemfelkeltő legyél, amilyen csak lehetsz! Ne feledd, a kitartás mindig meghozza gyümölcsét!

(KamaszPanasz: B.Zs.)