flört
#Lélek

Hogyan flörtölj?

2023.12.29.
1 perces olvasási idő

Flörtölni mókás, egészséges, és ez a legnagyszerűbb dolog, amit valaha is meg fogsz tanulni a szerelem térén.

A sok dolog közül amire szükséged lesz a randevúzó életben, az egyik legfontosabb eszköz a flörtölés!

A flörtölés egy olyanfajta kommunikáció, ami elismerést, vonzalmat, vagy érdeklődést fejez ki. Ez nem más, mint az adott pillanatnak az élvezete, függetlenül a hosszú távú céloktól, elvárásoktól. Ne gondolj közben arra, hogy mi lesz az egészből, csak engedd szabadjára a pozitív energiáidat!

A flörtölésnek eredetinek, és őszintének kell lennie, nem könnyelműnek és felelőtlennek. A flörtölés képessége az a képesség, hogy átvedd az irányítást, és hass a világra. Ne stresszelj amiatt, hogyan fogod jókedvűvé varázsolni a kiszemelted, hiszen nincs vesztenivalód, s ha terved megvalósul, az mindkettőtöknek élvezetes és űdítő.

Hogyan flörtöljek?

Ez talán a leggyakrabban feltett kérdés a témával kapcsolatban.

  • A válaszom rá egy szó: Szemkontaktus! Ez a flörtölés legfontosabb része. Tarts szemkontaktust a kiszemelteddel. Pillants távolabb a kiszemelteden, mert ha nem így teszel, akkor bámulónak tűnhetsz!
  • Amint szemkontaktust teremtettél mosolyogj! Egy igazi, őszinte mosolyt produkálj, ne csak valami bárgyú vigyorgást, mint amikor a tanárodnak benyújtod a dolgozatod. A mosoly az egyik legegyértelműbb jelzés.
  • Kacsintás! Egy szabály: csak egyszer kacsints! Ez fontos. Ha többet kacsintasz, valami elvész már a szemed "ártatlan" és bájos játékosságából.
  • Pozitív, barátságos fellépés- mutasd magad barátságosnak. Ne állj egyenesen, és ne keresztezd a karjaidat, mert ez azt az üzenetet hordozza, hogy távolságot tartanál, bezárkózol. Dőlj meg egy kicsit, tedd úgy a kezeid és lábaid hogy azt sugalld: gyere ide!

Ne feledd az angol "flirt- szabály"t

F-funny - vidámság - a flörtölés vidám, nem kell a jövő miatt feszengeni közben
L-listen - figyelem - mindig figyelj oda a kiszemeltedre
I-interest - érdeklődés - a flörtölés mindig érdekeset, újat mutat
R-responsibility - felelősség - ne légy taszító, unalmas! Tedd a flörtölést élvezetessé.
T-trust- bizalom - bizalmon alapul, kinyitottad magad valaki másnak
S-smile - mosoly - mindig mosolyogj!

(KamaszPanasz - I.S.)