Lélek, párkapcsolat

#Lélek #párkapcsolat

242 db cikk a témában

#nem
2018.10.18.

A makacs viselkedés csapdája

Biztosan van olyan ismerősöd, akivel egyszerűen nem lehet vitatkozni. Azt szereti, ha az övé az utolsó szó, és ha egyet is ért valakivel, akkor mondatai úgy kezdődnek, hogy „Igen, de…”. Bármit is mondunk, ellene van. Miért? Hogyan lehet okosan nemet mondani?

#Plátói szerelem
2018.09.24.

Segítség! Beleszerettem a tanáromba!

A szerelem néha igazán megvicceli az embert, és előfordulhat, hogy valaki olyanba szeretünk bele, aki korban nem illik hozzánk. Mégis mi az elfogadható korkülönbség egy szerelemes párnál?

#párkapcsolat
2018.09.07.

Hogyan fogadd el a barátod barátait?

Eljött a nagy pillanat… találkozol a híres barátokkal. Ideges vagy? Ne legyél! Az alábbiakban 15 tuti tippről olvashatsz, amelyek segítenek abban, hogy elnyerd a tetszésüket, illetve a bizalmukat.

#pasi
2018.08.19.

Mi NEM kell a pasiknak? - Útmutató lányoknak

Jaj, ezek a pasik! Nem, nem olyan egyszerűek, mint ahogy el szeretnék hitetni magukról, de most lerántjuk a leplet - ismerd meg a pasikat igazából! Íme, a legfőbb dolgok, ami a pasikat kiborítja.

#szerelem
2018.08.10.

7 dolog, amit sose tégy meg egy fiú kedvéért

Ha teljes életet akarunk élni, bizonyos dolgokról sosem szabad lemondani egy fiú kedvéért. A szerelem erőteljes érzelem, de ettől még nem kell, hogy minden lépésünket ez határozza meg. Persze törődnünk kell másokkal is, de a saját boldogságunkat nem szabad érte feláldozni.

#tartós párkapcsolat
2017.11.04.

Mi kell a tartós párkapcsolathoz?

Az utóbbi időszak statisztikáiból kiderült, hogy egyre több magyar ragaszkodik párjához. Nem véletlen, hogy kampány is indult a tartós párkapcsolatokért, melynek célja felhívni a figyelmet a annak értékeire, jótékony testi-lelki hatásaira.

#csók
2017.10.12.

7 lányos dolog, ami idegesíti a fiúkat

Számos tulajdonság, szokás vagy reakció van, amit a fiúk nehezen tudnak elviselni, ha a barátnőjükről van szó. Ha a srác oda is van érted, vannak dolgok, amikhez még neki is szüksége lehet minden türelmére.

#higgadt
2017.09.30.

Higgadtabb, nyugodtabb szeretnék lenni!

Kedves doktornő, szakértő! Velem az van, hogy a koromnál talán kicsit túlértem. Ezalatt azt értem, hogy teljesen, agyilag és lelkileg másképp kezelem a dolgokat, mint velem egykorú társaim. Ez nem zavar, csak néha emiatt nyomás nehezedik rám, és nem tudom, hogyan legyek lazább.

#szerelem
2017.09.21.

Milyen típusú fiúkat kerülj?

Vannak olyan fiúk, akikkel nem érdemes viszonyt kezdeni. Mielőtt eltalál Ámor nyila, még képes vagy felmérni a választottadat. Amint rád kerül a rózsaszín szemüveg, vakká válsz vele kapcsolatban. Szóval, ha felismered, hogy ilyen típusú sráccal van dolgod, azt ajánlom, vedd fel a nyúlcipőt!

#ajakharapás
2017.09.07.

Mit jelent, ha a lány harapdálja az ajkát?

"A 15 éves barátnőmmel egy kis bulin voltunk, amit az ő családja tartott. A buli előtt 1 hétig nem találkoztunk, és egyből odamentem hozzájuk. Sokszor sokáig a szemembe nézett, és közben harapta az alsó ajkát. Mit akar ez jelenteni?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#szakítás
2017.08.08.

Ha szakítani kell

Talán nincs is annál rosszabb, mint amikor egy cetlin szakítanak veled. Mondjuk az exbarátom ezzel nem értene egyet, egy elektronikus levélben szakítottam vele 2 nappal a 4 hónapos fordulónk után. Nem tudom melyik volt a rosszabb - a tény, hogy minden barátom előbb tudott róla, szakítani fogok vele, vagy hogy megtartottam a 10 ezer forintos Spiderman 2 Special Edition DVD-jét

#gyerek
2017.07.14.

Egy kisbaba javítana a kapcsolatunkon?

Kedves szakértő! A barátom mindig kifogásolja, hogy más fiúkkal flörtölök, és könnyűvérűnek nevez. Úgy tűnik, nem bízik abban, hogy igazán szeretem őt. Dühös lesz, ha valami nem tetszik neki, amit csinálok. Az utóbbi időben azon gondolkodtam, hogy talán ha lesz egy babánk, az változtat a dolgokon és jobb lehet...

#bejelentés
2017.07.12.

Mire számíts, mikor elmondod a szüleidnek, hogy meleg vagy?

Ha közlöd a szüleiddel, hogy meleg vagy, nincs könnyű dolgod sem neked, sem nekik. Ezért fontos, hogy a hír bejelentését olyankorra időzítsd, mikor nyugodt a hangulat és megfelelő mennyiségű idő áll rendelkezésre a dolog megbeszéléséhez.

Honnan tudhatom, hogy szerelmes vagyok?
#szerelem
2017.07.08.

Honnan tudhatom, hogy szerelmes vagyok?

Erre a kérdésre válaszolni nem is olyan egyszerű, mint azt az első pillanatban gondolnánk. Ez ugyanis rengeteg további kérdést vet föl.