Lélek, párkapcsolat

#Lélek #párkapcsolat

242 db cikk a témában

#randi
2017.06.24.

Hogyan kerülj közelebb a kiszemelt lányhoz?

Ha nem tudod, hogyan hívj el egy lányt randizni, ne ess kétségbe! Minden srác érzett már így legalább egyszer az életében. Időbe telik, mire elsajátítod a randira hívás művészetét. Mindenkinek el kell kezdenie valahol, nem igaz?

#kritika
2017.06.23.

Hogyan állj ki magadért? Hogyan mondj nemet?

Nem tudsz nemet mondani másoknak? Nem tudod a szüleidnek, a barátaidnak elmondani, hogy valójában mit gondolsz? Mindig oda mentek a barátaiddal, amit ők javasolnak? Amit te szeretnél, az valahogy soha sem sikerül véghezvinni? Miért?

#szakítás
2017.06.22.

Maradjak vagy szakítsak?

Nagy szerelmek, rövid kapcsolatok, nyári kalandok és szakítás. Sajnos előbb-utóbb mindenki átéli azt a dilemmát, hogy vele sem az igazi, de nélküle sem. Maradjunk együtt vagy szakítsunk?

#szerelem
2017.06.07.

8 mítosz a párkapcsolatokról

Kapcsolatban élni nem egyszerű. Lépten-nyomon valamilyen nehézségbe ütközünk vagy valami külső hatás teszi próbára párkapcsolatunkat. Íme, néhány legenda, amiről azért jobb, ha te is tudsz.

Honnan tudhatod, hogy tetszel egy lánynak?
#vonzalom
2017.06.06.

Honnan tudhatod, hogy tetszel egy lánynak?

Érezted már úgy, hogy egy lány vonzódott hozzád, aztán kiderült, hogy csak barátságos akart lenni. Van néhány nyilvánvaló jel, amivel nem is olyan nehéz megfejteni egy lány feléd táplált érzéseit. És ha már tudod a választ, elhívhatod randira. Az alábbi tippek segíthetnek megfejteni, mit is érez.

#szerelem
2017.06.05.

A tartós kapcsolat 5 nélkülözhetetlen eleme

Még csak a második közös randitoknál tartotok, de máris úgy érzed, hogy van valami kettőtök között? Folyton csak ő jár a fejedben, és alig várod, hogy újra lásd? Az egész nagyon izgalmas, de mielőtt tényleg belehabarodsz, jó, ha végiggondolod, hogy megvan-e minden összetevő.

#szerelem
2017.06.02.

Párok és változások

„Emlékszel arra, hogy milyen jó volt, amikor összejöttünk?” Születésünk után sok mindenben változunk. Először édesanyánk szoknyáján lógunk, aztán elkezdjük vívni saját harcunkat a függetlenségért, majd újra megtaláljuk a régi értékeket. Ugyanúgy, ahogy életünk változik, párkapcsolataink is dinamikusan alakulnak.

#szakítás
2017.05.18.

10 tipp hogyan éljük túl a szakítást fiúként!

A szakítás nem egy kudarc! Mindkét fél számára tanulás, hogy megtalálják mi az, ami jó és mi az, ami rossz a számukra! Ez egy "lépés" afelé, hogy az életben a legtökéletesebb párt találjuk meg! De nem könnyű lépés!

#párkapcsolat
2017.04.18.

6 dolog, amit nem szabad tolerálnod egy kapcsolatban

Nagyon sok dolog van, amit sosem szabad tolerálnod egy párkapcsolatban, bár ezekből a legtöbbet sokkal könnyebb mondani, mint megtenni. Nem mindig könnyű kilépni egy kapcsolatból, még akkor se, ha a józan eszünk azt is súgja, hogy valamilyen okból nem kellene együtt lennünk valakivel.

#hódítás
2017.04.13.

Hogyan vágódj be a srácnál?

Te vagy az álomnő, csak ezt a kiszemelt srác még nem tudja? Nem csak vele kell elhitetni, a család és a haverok is igen fontosak! Íme, néhány tipp, amivel megmutathatod egy fiúnk, hogy érdemes rád odafigyelnie.

#csók
2017.04.10.

Mikor nem érdemes folytatni egy kapcsolatot?

Amikor megismerkedsz valakivel, nem gondolsz arra, hogy egyszer majd véget ér. Ám mint tudjuk, nem minden párkapcsolat alakul tökéletesen, még akkor sem, ha a pár tagjai látszólag tökéletesek egymás számára.

#első randi
2017.03.17.

Miről beszélj az első randin?

Abban talán mindannyian egyetérthetünk, hogy az első randin beszélgetni nem egyszerű dolog. Tény, hogy amikor valakivel először találkozunk kettesben, nem igazán tudjuk, hogy mit lenne jó mondani és mit nem. Ha már felkészülten érkezel a találkára, és vannak témáid, amiket be tudsz dobni, sokkal kevésbé leszel ideges vagy zavart.

#barát
2017.03.14.

A barátom jobban szeret, mint én őt

Kedves Szakértő! Jelenleg egy kapcsolatban vagyok. Ami persze jó dolog, viszont van egy érdekes vagy inkább kellemetlen szituáció. Ő ugyanis nagyon erős érzelmeket táplál irántam. Én pedig sajnos nem szeretem őt annyira, mint ő engem. Félek, hogyha netán egyszer szakítunk, majd mindenkinek kitereget, és akár azt is kitalálja, hogy én mást szerettem. Nem igazán tudom, hogy mit tegyek. Most már nem tudom magamnak bemagyarázni, hogy nagyon szeretem és erősek az érzelmeim iránta, hiszen egyszerűen nem azok! Kérem, segítsen!

#randi etikett
2017.03.09.

Okostelefon-etikett a randin

Ha a randid vagy fontos találkozód közeleg, olvasd el ezt a cikket, melyben átfogó, lényegre törő tippeket találhatsz arról, hogyan ildomos a telefonodat használni.