hódítás
#Lélek

Hogyan vágódj be a srácnál?

2017.04.13.
1 perces olvasási idő

Te vagy az álomnő, csak ezt a kiszemelt srác még nem tudja? Nem csak vele kell elhitetni, a család és a haverok is igen fontosak! Íme, néhány tipp, amivel megmutathatod egy fiúnk, hogy érdemes rád odafigyelnie.

Ne tapadj a srácra!

Először is: jó, ha tudod, hogy egy fiú is sokat ad a barátai véleményére, ezért a hódító hadjáratod alatt arra is oda kell figyelned, hogy rájuk jó benyomást tegyél. Ha csak azt látják, hogy egy csaj elrabolja a falka tagját, nem fognak különösebben szeretni… Legyetek inkább együtt néha, beszélgess a többiekkel, szimpatikus leszel nekik, hogyha látják, hogy nem egy őrült pióca vagy és nem fosztod meg őket a barátjuktól.

Légy te is a falka tagja!

Ne lógj ki csak mert csaj vagy – a hisztis énedet hagyd otthon, ne borulj ki egy fiús vicctől, vagy a sportról beszélgetésről. Ne akadj ki a szexuális töltetű poénoktól, inkább vágj vissza – vagánynak fognak tartani!

Hallasd a hangod!

Ha valamivel nem értesz egyet, nyugodtan mondd meg, legyél talpraesett és szállj vitába velük – rég vége azoknak az időknek, amikor a csajoknak csendben a sarokban kell figyelniük!

Mutasd magad!

Ne csak XY barátnőjeként ismerjenek, nem lenne jó, hogyha beskatulyázhatnának. Add önmagad, előbb-utóbb rájönnek, hogy miért is imád a barátod!

Szülőhódítás

Izzasztó probléma a szülőkkel találkozni, a legfontosabb, hogy végig magadat add – de közben persze nem kéne tökéletlennek tűnni, aki mellett nem tudhatják biztonságban a fiúkat.

Magabiztosan

Ha a srác szeretne bemutatni a szüleinek, az azt jelenti, hogy fontos vagy neki – ezt valószínűleg a szülők is tudják. Jó esetben nem fogják a rossz tulajdonságaidat keresni, egyszerűen csak szeretnének megismerni. A jól nevelt kislányoktól el tudnak olvadni a fiús anyukák, sose felejtsd el az illemszabályokat! Semelyik szülő sem szeretné, hogyha fiuk egy kikent-kifent, koránál sokkal idősebbnek kinéző lánnyal járna. Fogd vissza magad sminkelés terén, elég egy kis szempillaspirál a nagy, ártatlan pillantásért.

Figyelj a viselkedésedre

Kerüld a kényes témákat az első találkozásnál – ilyen a politika, a vallás. Ha ők hozzák szóba, igyekezz diplomatikusan válaszolni, mondd, hogy fiatal vagy és ezért nem tudsz kiforrott véleményt alkotni. Ne csak bólogass, de kérdezz is vissza, időnként nevess az apuka poénjain! Jó benyomást kelt, hogyha megdicséred a lakást – még ha összességében nem is tetszik, akkor is biztosan találsz egy olyan tárgyat, bútordarabot, ami kedvedre való!

(Gy.A.)