#Lélek #párkapcsolat

253 db cikk a témában

#párkapcsolat
2009.12.29.

Mitől lesz jó a párkapcsolat? 4. rész

Nap, mint nap halljuk: szeretem őt. Sokan mondják, hogy szeretik, de valójában ennyi elég is a boldogsághoz? Ő az igazi? Ez a kapcsolat a legideálisabb számodra? Sorozatunkban ezekre a kérdésekre igyekeztünk választ találni

#kapcsolat
2009.12.16.

Mitől lesz jó a párkapcsolat? 3. rész

Nap, mint nap halljuk: szeretem őt. Sokan mondják, hogy szeretik, de valójában ennyi elég is a boldogsághoz? Ő az igazi? Ez a kapcsolat a legideálisabb számodra? A most következő sorozatunkban ezekre a kérdésekre igyekszünk választ találni.

#kapcsolat
2009.12.15.

Kötelezettségeink a kapcsolatban

A legtöbb kapcsolatban felelősek vagyunk saját tetteinkért, és azért is, hogy a másik mit tesz, hisz kihatása lehet ránk. Néha a másik igényei miatt aggódunk, de eközben gyakran elfelejtjük a saját szükségleteinket. Vagy másik esetben pedig csak a saját érdekeinket helyezzük előtérbe, és a másik szükségleteit szorítjuk háttérbe. Ha tudjuk a kötelezettségeinket, az nagyban hozzájárulhat, egy komoly, egyenlő és egészséges kapcsolathoz. És ami a legjobb, hogy a legtöbb felelősségről szóló alapszabály könnyűszerrel alkalmazható az összes többi kapcsolatunkra is.

#barátnő
2009.12.02.

10 dolog, amiről ne tudjon a barátnőd

Hogyha a kapcsolatod komolyabbra fordul egy lánnyal, fontos tudnod, melyek azok a témák, amiket jobb ha kerülsz.. Minden férfinak vannak negatív tulajdonságai, melyek nekünk fel sem tűnnek, viszont számos ilyen tulajdonság elindítja a piros vészjelzőt a lányok tudatában, és ezt jobb, ha elkerülöd.. Ez itt ismét a top 10, avagy miről ne tudjon a barátnőd

#kapcsolat
2009.11.26.

Mitől lesz jó a párkapcsolat? 2. rész

Nap, mint nap halljuk: szeretem őt. Sokan mondják, hogy szeretik, de valójában ennyi elég is a boldogsághoz? Ő az igazi? Ez a kapcsolat a legideálisabb számodra? A most következő sorozatunkban ezekre a kérdésekre igyekszünk választ találni.

#randi
2009.11.12.

Hogyan úszd meg olcsón a randizást?

Ha már kiszemeltél magadnak egy lányt és már el is hívtad randira, de nincs semmi ötleted, hogy hova, merre, mit csináljatok, hát itt egy nagyon egyszerű, de nagyszerű tipp: Próbálj ki valami mást! Ne a szokásos legyen mint pl:mozi, vacsi, ebéd, lógás

#szülő
2009.11.11.

Boldogulás tini szülőként

Igen nehéz tini szülőként boldogulni. Egy gyerek igényeit kielégíteni és a saját jövődet is egyengetni nem könnyű, még a legenergikusabb és leglelkesebb szülőknek sem. Habár kaphatnak segítséget a tini szülők, mindent egyensúlyban kell tartani, hogy ne érezd magad teljesen elhasználtnak. Állíts fel szabályokat az életviteleddel kapcsolatban, keress támogatást, légy tisztában a jogaidat az oktatással és munkával kapcsolatban, és találj támaszt másokban! Ez mind segíteni fog abban, hogy boldogulj.

#randi
2009.11.02.

Randi kalauz

Ha elkerülnek ezek az első randizós hibák, akkor megpróbálhatod a kettes számú randit. A partnerednek azt kell mutatnod, hogy magabiztos vagy, és arrogancia nélkül kell jó benyomást keltened. Az, hogy hogyan öltözöl fel, hogy mozogsz, miről beszélgetsz és az étkezésnél a viselkedésed, mind nagyítócső alá kerülnek majd.

#randi
2009.10.17.

Top 10 randimozi

10 film, amelyet érdemes megnézned barátnőddel: minden megtalálható bennük, amik egy sikeres randi lehetőségét megalapozzák

#szexuális vonzódás
2009.10.12.

Kihalófélben a férfiak?

Miközben a világon egyre kevesebb az irányító típusú férfi, és egyre több az ambiciózus nő, bennünk, nőkben felmerül a kérdés: hogyan hat majd a jelenség a Mi életünkre? A kutatók meglepő felfedezésekre jutottak- jót is, rosszat is tartogat számunkra a jövő.

#korkülönbség
2009.09.09.

A korkülönbség buktatói (2. rész) A szülő vagy a partner?

Ez nem egy olyan dolog, amiről mindig is szeretünk beszélni, különösképpen nem akkor, amikor serdülők vagyunk. Hisz várjuk a pillanatot, amikor végre ténylegesen elszakadhatunk a szüleinktől és ténylegesen felnőttek lehetünk. De sokszor egy kapcsolat hiánya egy bizonytalanság az, ami a tinédzsereknél egy idősebb barátot eredményez

#párkapcsolat
2009.07.24.

A boldog párkapcsolatok titkai

Egy jó kapcsolat nem működik magától – tenni kell érte. Csokorba gyűjtöttük nektek, mire érdemes odafigyelni, hogy szerelmetek tartós maradhasson.

#szex
2009.07.20.

Szado-mazochizmus

A mazochizmus a szexuális perverziók közé tartozik, amelyben a szexuális kielégülés a személy által igényelt szenvedéshez vagy megalázáshoz kötődik.