Lélek, párkapcsolat

#Lélek #párkapcsolat

242 db cikk a témában

#szeret
2017.03.01.

Ha kedvel, miért nem hív?

Kedves Szakértő! Pár hónapja ismerem csak ezt a srácot, de mégis úgy gondolom, hogy igencsak kedvel engem. Sajnos elég elfoglalt, az iskola, a sport, a házi feladat, amivel talán nem is lenne baj, de amikor azt mondja, hogy felhív, akkor se hív fel. Ha tényleg kedvel, akkor miért nem hív fel, mikor megígérte, hogy fel fog? Továbbá, hogyan tudhatom meg, hogy ő tényleg azért szeret-e, aki vagyok, vagy azért, ahogy kinézek? Köszönöm.

#vallomás
2017.02.13.

Hogyan adjam a tudtára, hogy különleges?

Kedves KamaszPanasz! Tanácsot szeretnék kérni: hogyan éreztessem egy lánnyal, hogy különleges számomra? Mindennap látom a buszon, a szememben ő a leggyönyörűbb a világon. Megpróbáltam leszólítani, de eszméletlenül szégyenlős vagyok.

#csók
2017.02.09.

Tippek az első randihoz lányoknak

Az első randira nem mindig könnyű felkészülni. Ám néhány tanács megfogadásával könnyebben mehet majd az első randi a kiszemelteddel.

#kapcsolat
2017.02.03.

Mitől lesz jó a párkapcsolat?

Nap mint nap halljuk: szeretem őt. Sokan mondják, de valójában ennyi elég is a boldogsághoz? Ő az igazi? Ez a kapcsolat a legideálisabb a számodra? A most következő sorozatunkban ezekre a kérdésekre igyekszünk választ találni.

#szakítás
2017.01.31.

6 jel, hogy még nem állsz készen egy új kapcsolatra

Sokaknak az a legegyszerűbb megoldás egy szakítás után, ha fejest ugranak egy másik kapcsolatba. Ez azonban hiba is lehet, hiszen érzelmileg még mindig sebezhető vagy, és egy még károsabb szituáció áldozatává válhatsz.

#hallgat
2017.01.23.

Mit ne kérdezz soha egy sráctól?

A lányok kíváncsiak. A gond csak az, hogy néha olyan kérdéseket tesznek fel, amit jobb lett volna, ha nem kérdeznek meg. Hiába küzdünk ellene, tény, hogy a srácok másképp gondolkoznak, ezért az sem mindegy, hogy milyen témákkal bombázzuk őket. Mit az, amit jobb szóba sem hozni?

#barát
2017.01.22.

Mit tehetsz, ha nem szeretnek viszont?

Ha összetört a szíved egy szakítás után, tanácsaink segítségedre lehetnek abban, hogyan lépj tovább. Az egyik legfájdalmasabb dolog az életben az, ha valaki még mindig mélyen szerelmes valakibe, aki bejelenti, hogy nem szereti többé.

#flört
2017.01.15.

8 jel, hogy a kapcsolatotoknak nincs jövője

Nem vagy benne biztos, hogy a kapcsolatotok jó irányba halad? Bizonytalan vagy abban, hogy a megfelelő emberrel hozott-e össze a sors? Összegyűjtöttük a 8 legárulkodóbb jelet, ami arra utal, hogy valami nincs rendben.

#lánykérés
2016.08.30.

Mikor kéri már meg a kezem?

Egyre több lány száján csúszik ki, hogy én még nem akarok férjhez menni, még ráérünk, mégis a kapcsolat egy bizonyos pontján túl úgy érezhetik, hogy ideje lenne a lánykérésnek. Ezt az érzést csak tovább fokozza, hogy lépten-nyomon olyan eljegyzési videókba futunk bele a neten, amik valamilyen extrém vagy különleges módon teszik közszemlére a párok egyik legkülönlegesebb közös pillanatát.

#homoszexualitás
2016.02.20.

Mi köze a homoszexualitásnak a családi gyökerekhez?

Míg itthon azt láthatjuk, hogy minden harmadik fiatalnak megfordul a fejében, akár csak fantázia szintjén is, hogy vajon melyik nemhez vonzódik jobban, a világ más országait, kultúráit szemlélve feltűnik, hogy a homoszexualitás, a nemi érés és a szexuális orientáció zavarai erősen társadalom- és történelem-függőek.

#szerelem
2015.05.25.

Tetszik az osztálytársam...

Kedves doktornő! Azért fordulok magához, mert talán ön az egyetlen, aki segíteni tud nekem. Ebben a tanévben jött egy fiú osztálytársunk, aki nagyon aranyos. Közvetlen és beszédes, az egész osztály oda van érte, és nekem nagyon tetszik.

#szerelem
2015.04.25.

Fontos a ragaszkodás?

Megfogni egymás kezét, csókolózni, összebújni és megérinteni egymást - mindez fontos része egy párkapcsolatnak. Mit jelent a ragaszkodás? Mi van akkor, ha néha kínosnak vagy csak színleltnek érezzük?

#csók
2015.01.21.

Hogyan kerüld el a kínos hallgatást randi közben?

Voltál már olyan randin, ahol egymást követték a kínos szünetek, és szinte egy örökkévalóságnak tűnt kivárni a találkozó végét? Ha követed a tanácsainkat, elkerülheted a kínos csendet.

#diákszerelem
2015.01.08.

Kamaszlamúr

Van egy dal, aminek egyik sora szerint „ó,ó,ó a szerelem többet ér a pénznél…” Mi az hogy! Mindennél többet ér! Alig várjuk, hogy megtapasztalhassuk. De olyan nehéz! Miért is?