Lélek

#Lélek

1437 db cikk a témában

#bébiszitter
2010.08.03.

Bébiszittelési alapok - Tudd, hogy mire számíthatsz!

Minden család és ezáltal minden gyerek kicsit más, ezért a gyermekfelügyeletben is sok változó dolog lehet. Ha előre megtudod, hogy mire is számíthatsz, az nem csak téged tesz sokkal felkészültebbé, de mindannyian sokkal jobban fogjátok élvezni is a felügyeletet!

#gyerekfelügyelet
2010.08.02.

Bébiszittelési alapok - Végig figyelj a gyerekekre!

Nem számít, hogy régóta bébiszitterkedsz vagy még kezdő vagy-e. Bármilyen régóta is csinálod, a munkád kizárólag a bébiszitterkedés, és semmi más. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem mehetsz ki a fürdőszobába, de ezen kívül minden egyes percben ott kell lenned a gyerekek mellett!

#bébiszitter
2010.07.31.

Bébiszitter leszek: Biztonságban a medencében

Nos, tegyük fel, hogy a ház ahol felügyelsz, rendelkezik egy medencével. Az első gondolatod biztos az, hogy nyár idején nincs is jobb időtöltés a gyerekeknek, mint a medencében játszani! De a medencék legyenek csecsemő méretűek, vagy úszómedencék, rengeteg veszélyt hordoznak magukkal! Ebben a cikkükben pár hasznos tanácsot szeretnék adni, a medencés felügyelettel kapcsolatban!

#bébiszitter
2010.07.31.

Bébiszitter leszek: Biztonságban, a medencében (2.rész)

Nos, tegyük fel, hogy a ház ahol felügyelsz, rendelkezik egy medencével. Az első gondolatod biztos az, hogy nyár idején nincs is jobb időtöltés a gyerekeknek, mint a medencében játszani! De a medencék legyenek az csecsemő méretűek, vagy úszómedencék, rengeteg veszélyt hordoznak magukkal! Ebben a cikkükben pár hasznos tanácsot szeretnék adni, a medencés felügyelettel kapcsolatban!

#bébiszitter
2010.07.29.

Gyermekfelügyelet – telefonszámok, amiket érdemes tudni

Bébiszitternek lenni felelős feladat, éppen ezért nem árt tudni, hogy hogyan, mikor és hol tudsz segítséget kérni. Természetesen, ha a kicsi Bence dührohamot kap, ha nem hagyod hogy magáévá tegye a gigaméretű nutellát, akkor azt tudod kezelni. Ám ha eszik egy kicsit, és kiderül, hogy a szegény gyerek mogyoróallergiás akkor már nagyobb bajban vagy.

#szakítás
2010.07.28.

Hogy könnyebb legyen a szakítás...

A legtöbb esetben legalább az egyik félnek nagyon fájó tud lenni, amikor egy párkapcsolat véget ér, s ilyenkor mindent megtesznek, csak hogy „véletlenül” az utcán, bevásárlás közben találkozzanak volt partnerükkel. De talán nem is a szerelem az, ami a fájdalmat okozza a szakítás után, hanem a búcsúzástól való félelem.

#bébiszitter
2010.07.28.

Bébiszitter leszek: Légy felkészült!

Lili nagyon szereti a gyerekeket. Ha valamilyen családi összejövetel volt, mindig ő törődött a család kisebb tagjaival. Rengeteget játszott velük és remek elfoglaltságokat talált ki számukra. Aztán mikor nyár lett és Lili munkát akart keresni, az anyukája egy egyértelmű ötlettel állt elő. Légy bébiszitter!

#stressz
2010.07.27.

A stressz befolyásolja a párválasztást

Pszichikai nyomás hatására változik ítélőképességünk: a stressz nagyban befolyásolja a párválasztást – legalábbis a férfiak esetében – állítják kutatók a Proceedings B című folyóiratban megjelent tanulmányukban.

#bébiszitter
2010.07.27.

Bébiszitter leszek: Kezdjük el!

Lili nagyon szereti a gyerekeket. Ha valamilyen családi összejövetel volt, mindig ő törődött a család kisebb tagjaival. Rengeteget játszott velük, és remek elfoglaltságokat talált ki számukra. Aztán mikor nyár lett, és Lili munkát akart keresni, az anyukája egyértelmű ötlettel állt elő. Légy bébiszitter!

#szerelem
2010.07.24.

Miért ráz le a barátom?

A barátomat már 1 hónapja nem láttam. Csak msn-en beszélünk. Pedig nem is lakik messze. Többször mondtam neki, hogy találkozzunk, de ő mindig valami kifogást talált. Most azt találta ki, hogy ideges, és azért nem. Több ilyen nem hihető dumája volt, és ez már engem nagyon zavar. Talán én vagyok nagyon nyomulós?

#szerelem
2010.07.23.

Szerelem harmónia nélkül

Kedves szakértő! Lehetséges, hogy egyszerre szeretek valakit és ugyanakkor nem jövök ki vele? Ha igen, hogyan lehet túljutni a nehézségeken és hogyan lehet egy egészséges párkapcsolatot építeni? Egyikünk se akar szakítani, de jelenleg mégis ez a megoldás lenne a legjobb. Kérem, segítsen!

#szerelem
2010.07.22.

Maradjak a barátommal vagy lépjek túl rajta?

Kedves Szakértő! A barátom és én lassan 3 év járunk. Két éve élünk együtt. Én nem csak lelkiekben, de anyagilag is támogatom már a kapcsolatunk kezdete óta, ugyanis neki nincs állandó munkája. Az együtt töltött idő nagy részében jól érezzük magunkat, és most már talán munkahelye is lesz, ugyanis a kilátások bíztatóak. Azonban, van egy barátom – aki ismeretlen a barátom számára, ugyanis szerinte nincs lány-fiú barátság – aki vonzó számomra, és volt is egy rövidke érzelmi kötődésünk is egymáshoz (de nem volt szex). Bár tudom, hogy nem akarok ettől a fiútól semmit, mégis azóta nem vagyok képes orgazmust elérni a barátommal, anélkül, hogy a barátommal átélt dolgokra gondolnék.

#zene
2010.07.18.

Jelent valamit, ha valamilyen zenét szeretek? - A szakértő válaszol

14 éves fiú vagyok. Nagyon sokan furcsa szemmel nézik, hogy szinte semmilyen zenét nem szeretek. A heavy metal a kedvencem és a komoly zene (Bach, Beethoven, Mozart). És egész nap, vagyis napi 8-9 órán át hallgatok ilyen zenét. Ez azóta van, mióta vége lett a szerelmi kapcsolatomnak.

#bébiszitter
2010.07.17.

Bébiszitter leszek: Irány az ágy!

Szeretnék inni egy kis vizet! Csak még egy mesét, kérlek! Ez a pizsama túl kicsi, fel kell vennem egy másikat! Tipikus mondatok, melyek alvásidő előtt hangzanak el! Hát igen, a lefektetés nem csak abból áll, hogy berakjuk a gyereket az ágyba.