Lélek

#Lélek

1439 db cikk a témában

#Valentin
2011.02.14.

Tények a Valentin napról

Közeledik a Valentin nap, és ennek jegyében összeállítottam pár érdekességet az ünnepről.

#terhes
2011.02.13.

Az egészséges terhesség

Nagyon gyakoriak a hangulatingadozások a terhesség alatt. Néhány lány depressziót is tapasztalhat a terhesség alatt vagy a szülés után. Ha depresszióra utaló tüneteid vannak, beszéld meg az orvosoddal, így segíthet abban, hogy megfelelő gondoskodást, kezelést kapj!

#kapcsolat
2011.02.09.

Komoly kapcsolatra vágysz?

Flörtölgetsz, randizgatsz, tetszik is pár srác, de valahogy mindig másképpen alakulnak a dolgok? Lássuk, mi lehet az oka annak, hogy nem találod meg azt, akivel hosszútávon is összepasszolsz!

#sport
2011.02.08.

Miért jó a sport a tiniknek?

Nagyon sok tini próbál ki valamilyen sportot a középiskolában, csak mert úgy gondolják, hogy ez sokkal népszerűbbé teheti őket és barátaikat. Egy esetleges randin pedig talán pont a sport lehet az, ami pluszpontot jelenthet a kiszemeltnél.

#cyber
2011.02.06.

Hogyan éld túl a cyber-zaklatást? - II.

Ha zaklatnak, fenyegetnek, bántanak vagy esetleg fájdalmas módon "ugratnak" – vagy ha ismersz valakit, akivel ez történik – nincs okod csendben maradni. Mindenképpen jelentened kell a felháborító SMS-eket, e-maileket!

#együttjárás
2011.02.05.

Rendben van az, hogy a tinik huszonévesekkel járnak?

Egyszer volt egy barátom – őt Annának hívták –, aki találkozott egy nála 10 évvel idősebb sráccal. A kapcsolatuk elmélyült, mert mindketten szerették az Amerikai pite című filmet és a heavy metált...

#terhes
2011.02.04.

A jó kislányokkal is megtörténhet II.

A terhességem ötödik hónapja környékén, amikor a hasam elkezdett egy kicsit nagyobb lenni és a melleim is kezdtek egy kicsit nehezebbek lenni, a leendő apuka és én egyre inkább eltávolodtunk.

#sex
2011.01.31.

Merj beszélni szüleiddel a szexről!

Hidd el, hogy a szüleid igenis tudnak olyan kiváló tanácsokat, szexuális információkat adni a szexszel vagy a szexuális egészséggel kapcsolatban, melyek nagyban segíthetik a te döntéseidet.

#barátság
2011.01.28.

10 tipp, hogy megtartsd álmaid nőjét

Néhány kiváló ötletért, hogy igazi férfi lehess, hogy vonzzad a nőket, hogy megkapd a telefonszámukat visszautasítás nélkül, olvasd el cikkünket. Tele van kiváló ötletekkel, amiket még ma este bevethetsz!

#szerelem
2011.01.28.

A szerelem akár a drog

Tanulmányok azt mutatják, hogy az agy, "szeretet" és "elismerés", intenzív érzésének részei közt szoros kapcsolat van.

Mikor és hogyan valljunk szerelmet?
#szerelem
2011.01.27.

Mikor és hogyan valljunk szerelmet?

Bevallani valakinek, hogy szeretjük, félelmetes dolog lehet. Ötletek a szerelem bevallására, és hogy mikor is tegyük ezt meg.