barátság
#Lélek

10 tipp, hogy megtartsd álmaid nőjét

2011.01.28.
3 perces olvasási idő

Néhány kiváló ötletért, hogy igazi férfi lehess, hogy vonzzad a nőket, hogy megkapd a telefonszámukat visszautasítás nélkül, olvasd el cikkünket. Tele van kiváló ötletekkel, amiket még ma este bevethetsz!

Vállalj felelősséget

Ha masszív sikereket szeretnél elérni a nőknél és az életben egyaránt, akkor ne áldozat légy, hanem vigyél véghez dolgokat. Vállalj felelősséget a gondolataidért, tetteidért és eredményeidért. Minden alkalommal, amikor azon kapod magad, hogy nem vállalsz felelősséget önmagadért, állj meg és mondd magadnak: "Felelősséget vállalok az életemért." Főképpen azokban a helyzetekben, amikor könnyű másokra áthárítani a felelősséget. Ez a legfontosabb helyzet.

Felelősséget vállalva az életedben sokkal jobb ember lesz belőled - és úgy tudod irányítani az életedet, ahogy szeretnéd.

Tüntesd el a benned rejlő "töketlent"

A legtöbb srácban van egy "belső töketlenség", ami lecsökkenti az esélyeiket a nőknél. Vedd a fáradságot arra, hogy ezt eltüntesd. Ez eltarthat egy darabig, néha a "lakó" ki akar törni, néha energiát merít a gyengeségből. Kérdezd meg magadtól: "Milyen előnyei lehetnek annak, ha töketlen vagyok?" Talán amikor panaszkodsz dolgok alakulása miatt, az azt jelentheti, hogy nem kell felelősséget vállalnod az életedért, ez tetszetős lehet rövid-távon. Vagy amikor arról panaszkodsz, hogy milyen rossz a többi ember, enyhe felsőbbrendűséget érezhetsz.

Szabadulj meg ezektől a gondolatoktól! Nem használ neked, és a nők sem szeretik. Tüntesd el a benned rejlő töketlent!

Alakíts ki egy olyan önképet, ami tetszik neked

Használd az agyat és alkoss egy olyan személyt magadban, amilyen szeretnél lenni. Legyen egy tiszta képed erről az emberről és gyakran elmélkedj rajta. Tedd fel a kérdést: "Ez az az ember aki én szeretnék lenni?" Ha a válasz nem, találd ki milyen is szeretnél lenni. Alkosd meg olyan ellenállhatatlanra, hogy tovább is léphess vele.

Minél jobban letisztázod magadban a részleteket, annál jobban tudsz majd ilyenné válni. Koncentrálj erre és rövid időn belül nagyon vonzó leszel a nők számára - és önmagadnak is.

Rejtsd el a "megfelelési rendszered"

A pszichológusok tudják, hogy a legtöbb embernek van egy külső "megfelelési rendszere". Az ilyen emberek folyamatosan azokat a jeleket keresik a világban, hogy vajon megfelelnek e, helyesen cselekszenek e, hogy vajon a megfelelő ruhát vették e fel? Van egy másik fajta csoportja a "megfelelési rendszernek". Ezek az emberek ahelyett, hogy azon filóznak vajon jó irányba haladnak e, azzal foglalkoznak, hogy vájon mások jó irányba haladnak e?

Ha a döntéseket az életedben a belső hangod hozza meg, eredményesebb, erőteljesebb és karizmatikusabb leszel. Rejtsd el a "megfelelési rendszered"!

Fogadj el mindent úgy ahogy van

A legtöbb ember arra vágyik, hogy a nők és ők is másmilyenek legyenek. Úgy siránkoznak és panaszkodnak, mintha áldozatok lennének. Olyan dolgokat tesznek amik eredménytelenek, mivel egy színlelt világban élnek. Ehelyett fogadj el mindent úgy ahogy van, mégha nehéz is.

Ha egyszer megteszed, elkezdheted megváltoztatni a világot magad körül és magadat is. Meglesz a hatalmad ahhoz, hogy átirányítsd a dolgokat ahogy a jövőbe lépsz.

Magadra hass, ne a nőkre

Egy mindennapos téma az "önmegsegítő" világban, hogy nem tudsz más embereket megváltoztatni, csak magadat. Amikor rosszul alakulnak a dolgok, vagy valami nem úgy sül el ahogy szeretnéd, és az első gondolatod: "Meg kell változtatnom ezt az embert" akkor csak a fejedet vered a falba.

Hogyha sikeres szeretnél lenni a nőknél, ne őket akard megváltoztatni, hanem magadat. Ha így teszel, megváltoztatod a kilátásaidat és az eredményeidet is.

Ne játszd meg magad

Mi, emberek, folyamatosan megjátsszuk magunkat. Ha valaki elítél minket és azt mondjuk: "Oh, ez az ő dolga..", akkor becsapjuk magunkat. Ezt "hozzácsatoljuk" az önképünkhöz és átverjük magunkat. Azt mondjuk magunknak: "Hű, az emberek nem fogadnak el. Valószínűleg nem érdemlem meg, hogy elfogadjanak. Az a fajta ember vagyok, akit az emberek nem fogadnak el." Állj! Fejezd be!

Ha valaki nem fogad el téged, fogd fel, azt csinálnak amit akarnak és ez téged nem érint.

Küszöböld ki a kudarcokat úgy, hogy tanulsz belőlük

Évekig dolgoztam azért, hogy teljesen eltávolítsam a kudarc fogalmát a gondolkodásmódomból. Tudtad, hogy az emberek hozták létre a kudarc fogalmát? A probléma ott kezdődik amikor valamilyen dologban kudarcot vallunk. Nem sikerül valami, és elhiteted magaddal, hogy bukott ember vagy. Ehelyett tanulj a tapasztalataidból. Ezután hasonlítsd össze a tanulságot és az árat amit fizettél. Rájössz, hogy a tanulság jó üzlet. Összpontosíts a tanulásra.

Mindig keresd a következő szintet

Az egyik pozitív dolog az életben - akár csodának, áldásnak vagy végzetnek tartod - az, hogy fejleszteni tudod az életed. Van elég szint ahova tudsz fejlődni, amiken tudsz haladni - ezek mind életed végéig tartanak. Ha magasabb és magasabb szinten akarsz teljesíteni, fejleszd magad folyamatosan és törekedj a következő szintre az életedben.

Sose gondold azt, hogy megérkeztél. Ha az emberek azt gondolják körülötted, hogy te vagy a bomba, keress egy új baráti társaságot, olyat akik egy szinten vannak veled és rá tudnak mutatni arra, hogy még hosszú út áll előtted. Jót fog tenni neked, és kiegyensúlyozott leszel.

Magas státuszban lásd magad

A státuszod az amit képviselsz a társaságodban. A legtöbb srácnak alacsony státuszú önképe van magáról. Besétálnak egy terembe, körülnéznek és egyből úgy érzik, hogy mindenki magasabb státuszban van mint ők. De vannak olyan srácok is akiknek magas státuszú önképük van. Belépnek egy terembe és valószínűnek tartják, hogy ők a magas státuszú emberek között lesznek. Ez nem azért van mert jobbak másoknál, ez a része a személyiségüknek.

A legegészségesebbek ezek közül a srácok közül azok, akik a magas státuszukat mások segítségére használják. Építs ki egy magas státuszú önképet, és használd az önbizalmadat és tehetségedet mások segítségére.

(Ő.B.)