Lélek

#Lélek

1439 db cikk a témában

#facebook
2011.02.28.

A Facebookon is veszélyek leselkednek a tinikre

Barátok online keresése és az online barátkozás a közösségi oldalakon a jelenlegi trend, amelyet szinte minden tini követ. A Facebook, amely a világ legnagyobb közösségi oldala, 500 millió felhasználóval büszkélkedhet.

#facebook
2011.02.27.

A nők azt szeretik, ha bonyolult

Egy gyors szerelem lecke, különösen azok a fiúk számára, akik a lányokat kedvelik. Ha egy új lány tetszik, akármit teszel, ne engedd, hogy megtudja. Egy új kutatás szerint, ami a Facebook bevonásával készült, a nők azokhoz a pasikhoz vonzódnak leginkább, akik nehezen megszerezhetőnek tűnnek.

#testvér
2011.02.26.

A testvérem az exemmel randizik!

„A napokban megtudtam, hogy a testvérem a volt barátommal kezdett el randizni. Mindkettőjüknek elmondtam, hogy nem igazán örülök neki, azok után, amit a fiú rólam/nekem mondott.”

#zaklatás
2011.02.24.

Gyerek terror: minden tizedik tini áldozat!

Ma már szinte minden gyermeket fenyeget az internetes terrorizálás. Egy legutóbbi felmérés szerint pedig minden 10. gyermek áldozatul is esik ennek. Ez a kutatás megerősítette az internetes zaklatás jelenségét és azt, hogy a lányok sokkal inkább célpontok, mint a fiúk. A zaklatók legtöbbje szöveges üzenetekkel próbálkozik…

#pénzügy
2011.02.24.

7 fontos pénzügyi lecke tiniknek

Nem hibáztathatók a gyerekek amiatt, hogy tudatlanok a saját pénzügyeik tekintetében, főleg ha szüleik sem bánnak jól az anyagiakkal. Viszont továbbadni a stafétabotot most már nem megoldás erre az egyre növekvő problémára.

#tökéletes
2011.02.23.

Nem lehetsz tökéletes

A barátnőmmel átnéztük a legújabb fürdőruha kollekciókat a Victoria's Secret katalógusban. Mindannyian egyetértünk abban, hogy mi is a modellekéhez hasonló kinézetet szeretnénk elérni.

#menő
2011.02.22.

Menő vagy ciki?

Valljuk be őszintén minket, tiniket nagyon foglalkoztat ez a téma. Vajon elég menőnek találják-e az új sérómat, vajon nem ciki-e ez a bőrkabát? Számtalan tiniknek szóló, de gyakran még női magazinokban is olvashatunk menő vs. ciki cikket.

#ex
2011.02.19.

Ha szóba kerül az ex...

Valószínűleg csak idő kérdése, hogy az egyik randin szóba kerüljön az exed. De vajon mit érdemes elárulni a korábbi kapcsolatodról?

#megijed
2011.02.19.

Hirtelen halál: Tényleg halálra ijedtél?

Kiderült, hogy anyának megint csak igaza volt. Pillanatok alatt halálra tudod magad ijeszteni, és ehhez pedig nem feltétlen szükséges egy tucatnyi horrorfilm.

#nevelőszülő
2011.02.17.

Amikor egy nevelőszülő jön be a képbe II.

A legfontosabb dolgok egyike, amit magadért megtehetsz, ha felismered az új szituáció miatt kialakult új érzéseid, amelyek közül néhány konfliktust is okozhat.

#nevelőszülő
2011.02.16.

Amikor egy nevelőszülő jön be a képbe

Egy nevelőszülő más, mert ő valaki olyan, akit az apukád, vagy anyukád hívott a családba. Néha ez a nevelőszülő olyan, mintha egy idegen hirtelen belépett volna az életed legintimebb részeibe. Nagy nyomás lehet rajtad, hogy jól kijöjjetek egymással.

#farsang
2011.02.16.

Farsangi jelmezötletek

Hivatalos vagy egy farsangi buliba, de nincs ötleted, hogy milyen maskarába bújj? Lássuk a mi tippjeinket!