Lélek

#Lélek

1437 db cikk a témában

#emo
2011.05.09.

Emo zene: csak a depressziós tinik hallgatják?

A tinik sokkal inkább depressziósak, ha sok időt töltenek zenehallgatással. Míg azok a tinik, akik sokat olvasnak, kevésbé depressziósak – állítja egy új kutatás. Tehát ez azt jelenti, hogy a My Chemical Romance rossz lenne az egészségedre?

#facebook
2011.05.07.

A Facebook és a depresszió összefüggése

„A Facebook-depresszió egy újabb lehetséges, a közösségi médiával összefüggésbe hozható veszélyforrás” - figyelmeztet egy orvoscsoport, egy olyan tünetegyüttesre utalva, ami szerintük a bajba jutott tiniket érintheti, akik megszállottjai ennek a weboldalnak.

#megcsalás
2011.05.05.

Hogyan kezeljük hűtlen barátunkat?

Az élet nem mindig habostorta és néha szembe kell néznünk a csúf igazsággal. Egy hűtlen barát pont egy olyan csúf igazság, melyet nem nézhetünk ölbe tett kézzel. Ha már sok álmatlan éjszakát töltöttél azon gondolkodva, hogyan kezeld ezt a helyzetet, akkor most fellélegezhetsz, hiszen van belőle kiút.

#stressz
2011.04.27.

Csökkentsd a stresszt aromaterápiás olajokkal!

A stressz sokat levon a szépségből, ráncokat, idő előtti őszülést, táskás szemeket és mindenféle betegséget idéz elő. Ha még nem kapott el az aromaterápia-őrület, akkor itt az idő, hogy kipróbáld és tapasztalj egy kis nyugalmat - antidepresszánsok nélkül!

#terhes
2011.04.25.

Igaz történet arról, aki irtózott a terhesektől

Nagycsaládban nőttem fel. Öten voltunk testvérek. Négy lány és egy fiú. Természetesen voltak közöttünk viták, veszekedések, még verekedések is olykor, de összességében jó testvérek voltunk.

#ex
2011.04.22.

Tíz jele annak, hogy a szerelmed érdeklődik az ex után

Azon tűnődsz, vajon kedvesed szíve az előző szerelem markában maradt? Az elmúlt kapcsolat lezáratlanul hagyása bizalmatlanságot szülhet, valamint megakadályozza egy ígéretesnek induló, új kapcsolat kibontakozását.

#alkotmány
2011.04.20.

Érinti-e a kamaszokat az új alkotmány?

A parlament hétfőn elfogadta Magyarország új alaptörvényét, amely várhatóan jövőre lép életbe. Oké, hogy ettől hangos a média, de vajon tudod-e, milyen változásokkal kell majd szembenézned a mindennapokban?

#kapcsolat
2011.04.17.

Ha a szüleid utálják a párod

Találtál egy csodálatos barátnőt vagy barátot. A dolgok nagyszerűen mennek. Szárnyalsz a boldogságtól. Süt a nap, csiripelnek a madarak, szép az élet. Bemutatod a szüleidnek. A szüleid ki nem állhatják.

#randi
2011.04.16.

Randi vagy nem randi?

Elég nehéz eldönteni, hogy most igazából randira hívtak minket, vagy csak szimpatikusak vagyunk a másiknak. Hogyan lehet ezt eldönteni? Mitől lesz jó egy randi?

#facebook profil
2011.04.13.

A Facebook áldás vagy átok?

Ha arra a kérdésre kellene válaszolnod, hogy mire is jó a közösségi média, akkor valószínűleg azt mondanád, hogy ez egy remek hely arra, hogy új barátságokat köss és ápold a régieket. Rengeteg emberrel tarthatod a kapcsolatot, és értesülhetsz a legfrissebb eseményekről. Megoszthatod a kedvenc zenéidet, képeidet, és mindeközben remekül szórakozol.

#80-as évek
2011.04.12.

A 80-as évek trendje

Mint minden trend, úgy a 80-as évek sminkje is normálisnak tűnt a maga idejében. De ha visszatekintünk 30 évvel ezelőttre, akkor már láthatjuk a különbséget az akkori és a mostani átlagos megjelenés között.

#visszafogott
2011.04.09.

A visszafogottság szexi lenne?

A visszafogottság vagy a céltudatos támadás lehet eredményesebb az első randin? A pszichológusok elébe mennek a találgatásoknak: bebizonyították, hogy a bizonyos mértékű távolságtartás növeli a vonzerőt.

#internet
2011.04.06.

A Facebook növeli az önértékelést?

„A Facebook segít abban, hogy a legjobb oldaladat mutasd a világnak, ami által magadat is jobban érezheted” – állítja egy új kutatás.

#befolyásolás
2011.04.04.

Befolyásolják egymást a tinik?

Amikor tizenéves az ember, előfordul, hogy a társai nyomást gyakorolnak rá és így veszik rá, hogy például megtegyen valamit. Ezen szinte mindenki átesik. De jobban megéri másokra hallgatni, mint saját magadra?