Lélek, félénkség

#Lélek #félénkség

186 db cikk a témában

#harcos
2013.06.28.

A benned szunnyadó harcos

Kissé sablonosnak tűnhet a cím első olvasatra, pedig sokkal komolyabb tartalmat rejt, mint azt előre is gondolnád. De milyen harcosról is van itt szó? És miért szunnyadna éppen benned?

#Rebeka
2013.03.14.

Rebeka kipróbálta: Légy figyelmes!

Ezen a héten valami igazán különlegeset szerettem volna kipróbálni a Rebeka kipróbálta blogban. Mostanság rengeteg híresség szervez jótékony akciót, pénzgyűjtést. Ehhez persze valamit nyújtani is kell, és néhányan szinte őrültségnek tűnő dolgokat is elvállalnak.

#tehetség
2013.01.25.

Tehetségkutatók világa

Számos különleges hangú fiatalt ismerhettünk meg az elmúlt néhány év tehetségkutató műsoraiban. Egy ilyen műsor embert próbáló feladat, nagy teherbírást és kötélidegeket kíván meg a résztvevőktől.

#panasz
2012.12.10.

Egy hét panaszmentesen: nem volt könnyű

Majdnem két hónapja jött a kérés, hogy próbáljak ki valami egészen furcsa dolgot. Egy hetet, panaszkodás nélkül. Egyszerűnek tűnik, nem? Elsőre természetesen minden az... De hamar kiderült, hogy semmi sem olyan, mint amilyennek látszik, és úgy tűnik, hogy általában a legnehezebb dolgok a legtanulságosabbak.

#önismeret
2012.08.01.

Ismerd meg önmagad!

Ki vagyok én? Hol van a helyem a világban? – ezekre a kérdésekre éppen most keresheted a válaszokat. Tini korban alakul ki a személyiség, amely később is változik ugyan, de a főbb vonások 18-20, legkésőbb 25 éves korra állandósulnak.

#idegesség
2011.11.17.

Önmagam ellensége vagyok, démonok üldöznek!

Kérlek, segítsetek nekem! Folyton stresszelek és idegeskedem. Negatív helyzeteken jár az agyam, sőt, továbbgondolom őket, és egy idő után az őrületbe kergetnek. Persze, a végén mindig gyomorgörccsel ücsörgök tovább.

#szerelem
2011.11.07.

Szerelmi tanácsok tiniknek

Minden alkalommal, amikor meglátod ŐT, elkezd kalapálni a szíved, izzad a tenyered, elvörösödik az arcod? Ez bizony szerelem. Ilyenkor a fiatalok képesek „megörülni”. A „rózsaszín köd” leereszkedik rájuk. Csak ŐT látják, mindenhol.

#mutogatós bácsi
2011.09.11.

A mutogatós bácsi betegsége: az exhibicionizmus

A nyár és a jó idő beálltával egyre több parkban bukkannak fel a "mutogatós bácsik". Ők azok, akik önbizalomhiányukat azzal próbálják ellensúlyozni, hogy péniszüket mutogatják. Perverzek vagy betegek? Mit kell tudni róluk? Mit tehetsz, ha találkozol velük?

#első év
2011.08.11.

Barátkozni elsőévesen

Kedves szakértő! Mostanság igen kemény időket élek meg, mint elsőéves hallgató. A tanulás nem túl nehéz, nincsen honvágyam, sőt a szüleim se hiányoznak annyira, hogy ne bírjam ki. A probléma sokkal inkább az, hogy magányos vagyok.

#szülő
2011.07.24.

Utálom a szüleimet!

Kedves szakértő! Egy tinédzser lány vagyok, akinek túlságosan is szigorúak a szülei. Nem engedik meg, hogy topban vagy miniszoknyában járjak, nem sminkelhetek, és nem hordhatok ékszereket.