Testi problémák, öltözködés

#Testi problémák #öltözködés

23 db cikk a témában

#öltözködés
2014.02.05.

Öltözködési tippek fogcsikorgató hidegre

Ha eleged van az állandó fagyoskodásból, és szeretnéd már végre élvezni a telet úgy, hogy közben nem ázik át a csizmád, nem árt megfogadnod pár jó tanácsot!

#bikini
2011.06.06.

Készülj fel a bikiniszezonra!

Itt a nyár és a strandok, a tengerpartok, a tavak, a folyók ideje. Felszedtél egy kicsit a hosszú tél alatt? Adunk néhány jó tanácsot, hogy hogyan hozd magad rendbe a bikiniszezonra.

#farmer
2011.06.04.

5 ok, hogy kidobd a szűk farmereid

Aliz egy átlagos tini. Mindösszesen annyiban különbözik a többiektől, hogy kicsit elhízott. Így, 16 évesen pedig már teljesen kiábrándult. Ugyanis vékonynak kinézni úgy, hogy közben kissé több kilóval rendelkezik, szinte lehetetlen.

#testkép
2011.01.04.

Anya, kövér vagyok? Amit tudnod kell a tinik testképéről

A divatmagazinok nem foglalkoznak a tini testképpel, vagy többet kéne foglalkozniuk azzal, hogy egészséges férfi és női testeket mutassanak. Ehelyett, nem titkolják azt, hogy társadalmunk a soványság megszállottja. A modellek és filmsztárok úgy vannak prezentálva, mint a társadalom által vonzó példaképek.

#vonzerő
2010.12.03.

A vonzerő és az evolúció

A másik személy vonzerejét először a megfigyelő által látottakból lehet lemérni. Aztán mielőtt az orrnak lehetősége lenne „tanácsot“ adni a potenciális testi és lelki kapcsolatról, már rég jól megnéztétek egymást. Legfontosabb tényezők a kor, alkat, haj, öltözködés.

#szépségápolás
2010.10.02.

Szépségápolás természetesen, mint a régi időkben

Évszázados szépségápolási trükkökkel is nagyszerű hatást lehet elérni, nem kell feltétlenül méregdrága kozmetikumokra, szolárium és kondi-bérletre költeni, hogy szép és fitt legyél: így még spórolhatsz is.

#öltözködés
2009.12.16.

Divatosan, az évszaknak megfelelően!

Amiért tél van, még nem kell elrejteni az alakodat és bő pulcsik mögött rejtőznöd, de ne is ess át a ló másik oldalára – a nyárnak vége, a haspólós időszakig még várnod kell pár hónapot.

#mell
2009.11.02.

Segítség! Különbözőek a melleim!

Odaállsz a tükör elé nézegeted magad, majd rájössz, hogy a melleid nem ugyanakkorák. Hirtelen nem tudod mit tegyél. Szüleidnek nem akarod mondani, mert szégyenlős vagy, barátaidat nem akarod ilyenekkel zaklatni. De akkor honnan tudjam, hogy mi a normális és mi nem? A kamaszpanasz most megadja a választ!