Jennifer Lawrence
#Testi problémák

Jennifer Lawrence a testképről és a kilókról

2015.03.07.
1 perces olvasási idő

Te is úgy gondolod, hogy Jennifer Lawrence irigylésre méltó, hiszen mindene megvan? Szépség, siker, hírnév (akármit is értsünk ez alatt). Mindez azonban nem jelenti azt, hogy őt nem érintik azok az irreális és hihetetlenül veszélyes testideálok, amiket a mai média a sztároktól (is) követel és állandóvá tesz. Sőt, sajnos lassan mindnyájunkat érint.

Az angol Harper's Bazaar legújabb számában, az Oscar-díjas színésznő őszintén beszél a testével kapcsolatos bizonytalanságairól. "Valaki azt mondta, hogy kövér vagyok, és ki leszek rúgva, ha nem adok le néhány kilót. Elém tettek néhány olyan képet, ahol gyakorlatilag meztelen voltam, és azt mondták, hogy használjam motivációként a fogyókúrám során. Csak ennyi volt."

Ma azonban már másképp gondolkodik: "Ha valaki csak megpróbálja kiejteni azt a szót, hogy diéta, akkor körülbelül elküldöm a francba."

Forrás: thebeautybean.com

Ez pontosan összefoglalja a gondolataimat, amikor valaki megjegyzést fűz nemcsak az én külsőmre, hanem a másokéra, mondjuk (főleg) a hírességek képeire. Emiatt nem beszélek szívesen a vörös-szőnyeges showkról (mert a nők testének kritizálása kihat ránk, és sosem mondanak jókat) és ezért utasítok el minden kilókról szóló beszélgetést. Emiatt, nekem a "kövér" szó egy igazi szitokszó.

Lányok, cselekedjetek ti is úgy mostantól, mint Jennifer Lawrence! Ha valaki megjegyzést fűz a testméretetekre, vagy a súlyotokra (igen, még ha időnként ti is csúnyákat mondtok emiatt magatoknak a tükörben), akkor csak mosolyogva küldjétek el az illetőt a francba!

S.C., thebeautybean.com