Testi problémák, smink

#Testi problémák #smink

41 db cikk a témában

Mire figyelj arckrém választásnál?
#arckrém
2024.04.18.

Mire figyelj arckrém választásnál?

Ismerős lehet a helyzet. Valamilyen arckrémet szeretnél venni, ám a reklámok hada és a boltokon sorakozó kínálat tömegében tanácstalannak érzed magad? Íme, egy kis összefoglaló, mely segíthet megtalálni a számodra tökéletes típust!

A legnagyobb szépségápolási hibák
#szépségápolás
2023.12.19.

A legnagyobb szépségápolási hibák

Mindenki szép szeretne lenni. Így van ez már évezredek óta, természetes jelenség, hogy ezen áhított cél elérése érdekében sokféle módszert, eljárást, technikát, kenőcsöt, krémet kipróbáltak már a nők és a férfiak egyaránt.

Sminkelési tanácsok ekcémás bőrűeknek
#ekcéma
2023.10.13.

Sminkelési tanácsok ekcémás bőrűeknek

A vörös, viszkető ekcémás foltok elsősorban a végtagok hajlataiban, tenyéren, talpon, a fülek mögött, szemek körül jelentkeznek. A megfelelő gyógykezelés mellett a betegség tünetei ellen néhány smink tippet is bevethetünk.

Bőrápolás ősszel
#bőr
2023.09.21.

Bőrápolás ősszel

A bőr típusonként, életkoronként és évszakonként is eltérő gondoskodást igényel. A hűvösebb időjárásra történő felkészülés jegyében Peterman Krisztina, kozmetikus a mélyhámlasztás jótékony hatásait ismertette.

Amit a hialuronsavról tudni kell
#hialuronsav
2023.08.23.

Amit a hialuronsavról tudni kell

A hialuronsav napjainkban nagyon népszerű összetevője a kozmetikumoknak. A hirdetésekben magasztalják, mint az egyik legsokoldalúbb anyagot. Úgy tartják, hogy a sav bármire képes: a hidratálástól a ráncok csökkentéséig mindenre jó.

A kiütés, kipirosodás és viszketés titka, avagy amikor megromlik a sminkanyag
#smink
2023.07.31.

A kiütés, kipirosodás és viszketés titka, avagy amikor megromlik a sminkanyag

Feldagadt száj, véreres, piros, viszkető, könnyedző szem, fura kiütések az arcodon? Ha nem vigyázol, akkor az ideig-óráig tartó tünetek akár elhúzódóak is lehetnek, ráadásul szövődménnyel is járhat. Ha csak a gyanúja felmerül, hogy megromlott a kedvenc szemceruza, szemfesték, szájfény, rúzs, alapozó, púder, szempillaspirál, azonnal a kukába vele! Ne sírj utána, sokkal többet nyersz azzal, hogy kidobod és vásárolsz egy vadonatújat.

5 sminkhiba, amit érdemes elkerülni
#smink
2023.07.06.

5 sminkhiba, amit érdemes elkerülni

Vannak olyan sminkek, amelyek jobb, ha olyan gyorsan eltűnnek, mintha meg sem történtek volna. Öt „soha ne tedd meg!” tippel szolgálunk számodra, amit érdemes betartani!

Hogyan sminkeljenek a szemüvegesek?
#szemüveg
2023.02.05.

Hogyan sminkeljenek a szemüvegesek?

A szemüvegesek problémája többnyire nem a kerettel van. A baj onnan származik, hogy mikor felveszik a szemüveget, a szemük nem úgy mutat a lencsék mögül, mint amilyen valójában. Ezen segíthet egy tuti smink, amit kifejezetten a szemüvegeseknek ajánlunk!

A szépséghez vezető út tisztasággal van kikövezve
#tisztaság
2022.07.26.

A szépséghez vezető út tisztasággal van kikövezve

Számtalan tisztítószert alkalmazunk a lakás különféle helyiségeiben, hogy távol tartsuk a baktériumokat, hogy a fertőzések se terjedjenek, és hogy szép tisztaság legyen körülöttünk. Ugyanilyen gondossággal járunk el a hajkefe, törölköző és a piperecikkek környékén is?

Az alapozónál kezdődik minden
#alapozó
2022.06.21.

Az alapozónál kezdődik minden

Az alapozó lehet a legjobb barátunk és a legnagyobb ellenségünk. Mindenkinek egyedi arca van, egyedi bőrtípussal, egyedi formával és egyedi hibákkal. Ezért nem mindegy, hogy hogyan is alkalmazzuk az alapozót!

#bőrtípus
2021.07.09.

Neked milyen a bőrtípusod?

Bőrünk számos változáson megy keresztül az évek folyamán. A kezdetben többnyire normál bőrtípus a serdülő évek hormonális hatásai miatt gyakran zsírosabbá válik, idősebb korban pedig sokan küzdenek az egyre szárazabb bőr okozta kellemetlenségekkel. Az optimális bőrápoláshoz fontos, hogy ismerjük saját bőrtípusunkat és ha szükséges, az épp aktuális állapotnak megfelelően változtassuk a használt kozmetikumokat.

#rúzs
2017.10.20.

Ólom van a rúzsban?

Az ajakrúzs szinte minden fiatal lány kozmetikai táskájában ott lapul. Már egy jó ideje felütötte fejét a hír, miszerint az ajakrúzsban ólom is van.

#sztárok sminktitkai
2016.02.28.

Oscar gála: íme, a sztárok sminktitkai

Le akarod nyűgözni a környezeted a megjelenéseddel? Kövesd a legnagyobb sztárok praktikáit, amivel minden tekintetet magukra vonnak a vörös szőnyegen. A siker garantáltan nem marad el!

#make-up
2015.12.18.

A sminktetoválás előnyei és hátrányai

Sminktetoválás, permanent make-up, tartós make-up - ki hogy nevezi, a lényeg ugyanaz: tetováló technikával tartós, akár életünk végéig viselhető sminket készíttethetünk. Vajon ennyire egyszerű a dolog, vagy vannak veszélyei?