Testi problémák, ruha

#Testi problémák #ruha

11 db cikk a témában

12 téli egészségügyi érdekesség
#tél
2023.12.11.

12 téli egészségügyi érdekesség

Bizonyára sok mindent hallottál arról, hogyan is hat a tél a szervezetedre. Miért kívánsz egészségtelenebb kajákat? Miért töltődik föl statikussággal a hajad? És miért vacogsz? Az alábbiakban megtalálhatod a válaszokat ezekre, és még jó pár egyéb, hideg időjárással kapcsolatos egészségügyi kérdésre.

#vese
2020.12.07.

Hogyan védd a vesédet?

A vesék a hasi szervektől, és a hátizmoktól védve rejtőzködnek az emberi szervezetben, és méregtelenítik a szervezetünket. Hiányukban a méreganyagok felhalmozódnak, ezért is fontos, hogy megelőzzük a megbetegedését.

#bikini
2020.06.24.

Nyár, strand és az úszógumi para

Mi, nők, elég gyakran csak a bikini szezon közeledtével kezdünk azon gondolkodni, hogy bizony nem elég formás még az alakunk. Itt egy deka, ott egy kiló felesleg és máris nem olyan az alakunk, mint amilyennek szeretnénk. De jön a nyaralás, egy hét múlva a strandon fogsz sütkérezni. Mit lehet tenni?

#hőség
2016.06.25.

4 ok, ami miatt szagos lesz a verejték

A verejtékezés fontos élettani mechanizmus, hiszen a párolgása hőt von el, vagyis a test az izzadással hűti magát. A túlzott verejtékezés azonban igen kellemetlen lehet, sőt, egyes betegségek is okozhatnak ilyen tünetet. Dr. Boros-Gyevi Márta, esztétikai bőrgyógyása az okokról és a megoldási lehetőségekről beszélt.

#vékony
2015.07.10.

Mit viselj és mit ne, ha vékony vagy?

Sokat lehet olvasni arról, hogyan öltözködj, hogy vékonyabbnak tűnj. De mi van azokkal a nőkkel, akik a sovány kategóriába tartoznak? Íme, néhány ötlet, hogy jól álljon, amit felveszel.

#test
2015.05.05.

Szeresd a tested! Íme, 10 tipp

Hányszor bámultál már bele a tükörbe és mondtad fintorogva, hogy: kövér vagyok? Persze a környezetedben mindenki azt hangoztatja, hogy teljesen normálisan nézel ki, ugye? Itt az idő a pozitív önkép kialakítására! Tudtad-e, hogy a tévés önkép, vagy az alacsony önértékelés akár rossz döntésekhez is vezethet?

#farmer
2015.03.27.

A farmer leggings egészségügyi kockázatai

A farmer anyagból készült leggings, avagy a jeggings ismét divatba jött az utóbbi időben. Ám ez a viselet felvethet egy nagy kérdést – vajon teljesen biztonságosak és nincs fertőzésveszélyük?

#Jennifer Lawrence
2015.03.07.

Jennifer Lawrence a testképről és a kilókról

Te is úgy gondolod, hogy Jennifer Lawrence irigylésre méltó, hiszen mindene megvan? Szépség, siker, hírnév (akármit is értsünk ez alatt). Mindez azonban nem jelenti azt, hogy őt nem érintik azok az irreális és hihetetlenül veszélyes testideálok, amiket a mai média a sztároktól (is) követel és állandóvá tesz. Sőt, sajnos lassan mindnyájunkat érint.

#szúnyog
2014.08.02.

Természetes szúnyogriasztók

A szúnyogok jelenléte zavaró lehet, amikor éppen élvezni próbálod a szabadban töltött időt, különösen, ha vendégeket fogadsz.

#öltözködés
2014.02.05.

Öltözködési tippek fogcsikorgató hidegre

Ha eleged van az állandó fagyoskodásból, és szeretnéd már végre élvezni a telet úgy, hogy közben nem ázik át a csizmád, nem árt megfogadnod pár jó tanácsot!

#farmer
2011.06.04.

5 ok, hogy kidobd a szűk farmereid

Aliz egy átlagos tini. Mindösszesen annyiban különbözik a többiektől, hogy kicsit elhízott. Így, 16 évesen pedig már teljesen kiábrándult. Ugyanis vékonynak kinézni úgy, hogy közben kissé több kilóval rendelkezik, szinte lehetetlen.