vékony
#Testi problémák

Mit viselj és mit ne, ha vékony vagy?

2015.07.10.
1 perces olvasási idő

Sokat lehet olvasni arról, hogyan öltözködj, hogy vékonyabbnak tűnj. De mi van azokkal a nőkkel, akik a sovány kategóriába tartoznak? Íme, néhány ötlet, hogy jól álljon, amit felveszel.

A leggings fénykorát éli. Attól, mert vékonyak a virgácsaid, még nem kell lemondanod róla. Válassz mintásat, színeset, pöttyöset! De a fekete és hosszanti csíkos darabokat hanyagold! Testszínű harisnyák közül válaszd az üvegszálas típust.

Vékony lány - IllusztrációHa bővebb típusú ruhát választasz, figyelj arra, hogy ne lógjon, mert akkor úgy fogsz tűnni, mint aki a molett nővére ruháit hordja.

Szoknyából ne a nagyon minit válaszd!

A miniszoknya örök favorit. De vedd figyelembe, hogy a te lábaid vékonyak, és nem biztos, hogy ugyanazt a hatást éred el egy extra mini szoknyácskával, mint a teltebb barátnőd. Tehát ha szoknya, akkor inkább hordd a térd feletti fazont.

Általában a nagyon vékony testalkathoz kis mellek társulnak. Nincs ezzel semmi baj, hiszen a férfiak többsége szereti a kis, kerekded melleket. De ne képzeld, hogy egy pántnélküli felső neked is olyan jól fog állni, mint azoknak a nőknek, akik 85-ös mellbőséggel rendelkeznek.

Ha zavarnak a vékonyka karjaid, viselj olyan felsőket, amelyek ujja háromnegyedes. De választhatod a fodros, mintás, ráncolt darabokat is. Itt is igaz az, hogy csak hosszanti csíkos ne legyen, mert az optikailag még tovább nyújtja az alakod.

Mi legyen a cipővel?

A magassarkú cipellők mindig nőiességet kölcsönöznek viselőjüknek. Nincs ez másképp a te esetedben sem. De arra ügyelj, hogy ne legyen vastag sarkú vagy telitalpú, mert attól csak úgy néznél ki, mint egy bohóc, akinek legalább háromszor belefér a lába a cipőbe. Válassz inkább a kecses, és finoman nőies modellek közül.

És végül csak egy gondolat, hogy jól érezd magad a bőrödben. Hidd el, sokkal jobb vékonynak lenni, mint állandóan fogyókúrázni!

(Szerző: Szabó Anita)