Testi problémák

#Testi problémák

1089 db cikk a témában

A leggyakoribb hibák a láb borotválásakor
#szőrtelenítés
2023.07.02.

A leggyakoribb hibák a láb borotválásakor

Biztosan eleged van már a borostából, a borotválás közben ejtett vágásokból, és hogy valamelyik pontot mindig kihagyod a lábad borotválása közben. Összeszedtük a láb borotválásával kapcsolatos leggyakoribb hibákat, hogy legközelebb ne kövesd el őket.

Hőség! Mit együnk, mit igyunk ilyenkor?
#kánikula
2023.06.30.

Hőség! Mit együnk, mit igyunk ilyenkor?

Bárkinek okozhat egészségi panaszokat, kellemetlen tüneteket, rosszullétet a kánikula, de vannak különösen veszélyeztetett csoportok. Hogy mit lehet tenni a hőség okozta rosszullétek ellen, cikkünkből kiderül.

Tetoválás, és amit tudni érdemes róla
#tetoválás
2023.06.28.

Tetoválás, és amit tudni érdemes róla

A tetkók igen nagy népszerűségnek örvendnek. A 18-30 éves korosztály 25%-ának már van valamilyen tetoválása. Pár éven belül ez a szám eléri a 40%-ot, ami igen gyors ütemre vall, nem csoda, hogy sokakat érint vagy érdekel az önkifejezés ezen módja.

A helyes légzés a hosszú élet titka
#légzés
2023.06.26.

A helyes légzés a hosszú élet titka

A légzést minden ember a természetes élet velejárójának tartja, de elgondolkodtál már azon, hogy vajon helyesen veszed-e a levegőt? Amikor idegeskedsz, hogyan veszed a levegőt? Aprókat szippantasz, mert nem tudod kontrollálni az érzelmeidet. Miközben megakadályozod, hogy elegendő oxigén jusson a szívedhez és az agyadhoz. Ez a legrosszabb, amit tehetsz, mivel pont az oxigén tudná elősegíteni a problémák mihamarabbi megoldását.

Amerikai mosoly
#mosoly
2023.06.24.

Amerikai mosoly

Nem létezik hollywoodi csillogás a vörös szőnyeg és vakító mosoly nélkül! A hírességek dollár ezreket költenek kinézetükre, így a fogaikra is! Csak így lehet elérni a kívánt hatást? Hidd el, nincs szükséged a sztárok pénztárcáira, ha hasonló eredményt akarsz elérni!

Hasizom edzés - Miért nem látszanak a kockák?
#hasizom
2023.06.23.

Hasizom edzés - Miért nem látszanak a kockák?

"Végezz naponta x ezer felülést, és pár hét múlva már kockás hassal fogsz a strandon feszíteni." Számtalanszor olvastuk, hallottuk már ezt a tanácsot, de mégsem látunk túl sok lapos hasú, szálkás izomzatú embert a környezetünkben. Miért vallanak ilyen sokan kudarcot?

Hőség – Rosszullét – Tippek a túléléshez!
#hőség
2023.06.22.

Hőség – Rosszullét – Tippek a túléléshez!

A nyári nap melege nem csak a bőrünket károsíthatja, hanem a közérzetünkre is negatív hatással van. Harminc-negyven fokos melegben gyakran elkap a rosszullét és úgy érezzük, azonnal elájulunk, ha nem jutunk hideg vízhez vagy legalább egy légkondicionálóhoz.

10 dolog, ami károsítja a spermát
#sperma
2023.06.19.

10 dolog, ami károsítja a spermát

Szoros nadrág, vörös hús, stressz? Melyek ezek közül azok, amik tényleg károsítják a spermát? Rengeteg városi legenda kering arról, mi az, ami spermagyilkos. Az alábbi cikkünk segít elkülöníteni a valóságot a mítosztól.

Tények és tévhitek a napégésről
#napégés
2023.06.15.

Tények és tévhitek a napégésről

Az internetes fórumokon, rokonoktól, barátoktól több tanácsot is kaphatunk megelőzésre, vagy baj esetére, de nem biztos, hogy minden javaslatot érdemes megfogadni. A napégéssel, fényvédőkkel kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdéseket dr. Garaczi Edina, az Allergiaközpont bőrgyógyász-allergológusa segít tisztázni.

28 nap vagy 40? Íme, ennyi ideig kellene a ciklusodnak igazából tartania
#menstruáció
2023.06.10.

28 nap vagy 40? Íme, ennyi ideig kellene a ciklusodnak igazából tartania

Amikor a menstruációs ciklusról van szó, meghatározni, mi normális, igazából arról szól, mi normális neked. Annak ellenére, amit sokunk hallott, a valóságban a menstruációs ciklus nem mindig illik bele egy pontos és rendes 28 napos váltakozásba. Szóval, ha a ciklusod inkább 25 vagy akár 40 nap, ne aggódj – csak kövesd nyomon a saját ciklusod és a tüneteket, melyek esetleg előfordulnak havonta.

A terhesség első 15 jele
#terhesség
2023.06.08.

A terhesség első 15 jele

Tudnod kell, hogy a terhesség legkorábbi jelei közül sok nagyon hasonlít a premenstruációs (menstruációt megelőző) szindróma tüneteihez. Ezért hiába próbálják – főleg a nemi életet éppen megkezdő fiatalok – tünetek alapján megjósolni, teherbe estek-e vagy sem, ezt nem lehet!! Sok várandós nő számol be enyhe alhasi görcsökről, nyomásérzésről és a mellek érzékennyé válásáról.

Szépség- és testápolási tanácsok
#szépségápolás
2023.06.07.

Szépség- és testápolási tanácsok

Első ránézésre látszik valakin, hogy ápolt vagy ápolatlan, törődik magával vagy sem. Óriási a különbség. Legfőképpen saját egészségünk és kedélyállapotunk miatt, máskülönben a megjelenésünkre való tekintettel érdemes időt szentelni szépségünk és testünk ápolására.

Miről árulkodnak a körmeid?
#köröm
2023.06.04.

Miről árulkodnak a körmeid?

A köröm keratinból, egyfajta elszarusodott fehérjéből áll, hetente 1 mm-t nő. Helyes körömápolással a külső sérülések többnyire megakadályozhatók, a köröm megbetegedései és elváltozásai ugyanakkor szervi okokra vezethetők vissza. Különösen a H-vitamin hiánya befolyásolja a körmök egészségét.