mosoly
#Testi problémák

Amerikai mosoly

2023.06.24.
1 perces olvasási idő

Nem létezik hollywoodi csillogás a vörös szőnyeg és vakító mosoly nélkül! A hírességek dollár ezreket költenek kinézetükre, így a fogaikra is! Csak így lehet elérni a kívánt hatást? Hidd el, nincs szükséged a sztárok pénztárcáira, ha hasonló eredményt akarsz elérni!

Kerüld azokat az ételeket, amik elszínezhetik a fogaidat!

Kutatók bebizonyították, hogy azok az emberek, akik fehérebb mosollyal rendelkeznek sokkal nagyobb sikereket érnek el, mint akik sötétebb fogszínnel rendelkeznek. A legfőbb bűnös a kávé és a vörösbor! Ha ezeknek a rabja vagy, ne csodálkozz, hogy sárgulnak a fogaid!

Tökéletesítsd a fogmosási technikád!

A rendszertelen vagy szegényes fogászati higiéniára nincs mentség! Minden reggel és este 5-5 percet szánj magadra és a fogaidra és alaposan mosd meg őket, mert a mai kor ételei erősen roncsolják a fogzománcodat! Használj fluorid tartalmú készítményeket!

Rendszeres vizit a fogorvosnál!

Ha azt akarod, hogy lenyűgöző legyen a mosolyod, akkor a fogorvosodat fogadd a legjobb barátodnál! Évente legalább egyszer látogass el hozzá és jelentkezz be nála egy fogfehérítésre vagy fényezésre!

Csökkentsd az édesség és a cukros, szénsavas üdítők bevitelét!

A fogaidat majd egy órán át éri támadás egy-egy elfogyasztott édesség után, mivel a cukor a baktériumok hatására romboló hatású savakat termel, amelyek tönkre teszik a fog dentin rétegét, és ennek hatására érzékennyé válnak fogaid. Ezen segíthetsz, ha ásványi anyagokban, vitaminokban gazdag, friss gyümölcsöket és zöldségeket fogyasztasz, ami az ínyedet is erősíti.

Használj fehérítőtermékeket!

Sajnos ezek a termékek nem időt állóak, de egy-két hónapra árnyalatokkal javítják a fogaid fehérségét! De ha igazán tartós csillogást akarsz, akkor egy fogkozmetikushoz kell fordulnod!

Teremts rá alkalmat, hogy kivillantsd fogaid!

A fehér fogak magabiztosabbá tesznek, de semmi sem ér fel azzal, ha mosolygósan köszöntöd az embereket! Minek kellenek a fehér fogak, ha nem mutatod meg őket? Csak 17 izmodat kell megmozdítanod, hogy mosolyogj, úgyhogy hajrá, ne foszd meg az embereket a vidámságodtól!

(KamaszPanasz)

Kapcsolódó címkék

fog