Testi problémák

#Testi problémák

1090 db cikk a témában

#mell
2009.11.02.

Segítség! Különbözőek a melleim!

Odaállsz a tükör elé nézegeted magad, majd rájössz, hogy a melleid nem ugyanakkorák. Hirtelen nem tudod mit tegyél. Szüleidnek nem akarod mondani, mert szégyenlős vagy, barátaidat nem akarod ilyenekkel zaklatni. De akkor honnan tudjam, hogy mi a normális és mi nem? A kamaszpanasz most megadja a választ!

#smink
2009.10.30.

Szalagavató, tablófotózás: jól jönne egy tartós smink és egy király frizura?

Szalagtűző, tablófotózás…mindkettő örök emlék. Izgalmak, készülődés. A táncot heteken át próbálja az osztály. Manapság már a tánc kiválasztásánál is elrugaszkodhat az osztály fantáziája. A klasszikus bécsi keringőt sutba vágták, helyette jöhet a hip-hop és minden, ami hátonpörgős, mixes, bulizós.

#arc
2009.10.19.

Arcod a tükröd

Egyszer a tévében hallottunk egy mondást: „Fiatalon úgy nézel ki, ahogy az Isten megteremtett, idősebb korodban pedig úgy, ahogy fiatalon tervezted”. Mindenesetre elmondhatjuk, hogy mindenki hozott anyagból dolgozik, magyarán: nagyon fontos mit örökölsz, és csak az alapján tudsz Te is beavatkozni. Bőrtípusodat is öröklöd. Lássuk mit is!

#urológia
2009.10.09.

Hogy ne legyenek urológiai gondjaid

Az egészségügyi probléma megelőzése legalább annyira fontos, mint a meglévő betegség kezelése. Igaz ez az urológiai bajokra is. Az úgynevezett egészségprogramok egy része ezt kívánja segíteni. Hogyan működik és milyen célokkal egy ilyen urológiai egészségprogram? (x)

#média
2009.10.07.

Hova tűntek a mellbimbóim? Avagy Britney ekkora hatással van ránk?

Természetesen nem titok: ma már a női testet a legkülönfélébb reklámokban látjuk, csak azért, hogy eladjanak valamit. Igen ám, de vajon mindenki tudja, hogy ezek a nők mielőtt az adásba kerülnek, komoly retusáláson mennek keresztül? Egy tény: Lehetetlen úgy kinézni, hacsak nem téged is retusálnak a fotókon!

#serdülőkor
2009.10.02.

Majdnem minden, amit a serdülőkorról tudni szeretnél (2. rész)

A serdülőkor pár fiatal számára stresszes lehet, és sokan nem is akarják mindezt elfogadni. Amíg külsőleg is szinte teljesen megváltoznak belül is hatalmas változásokon mennek keresztül. Rengeteg kérdés és érzés kavarog ilyenkor benned, ami emocionális problémákhoz vezethet. Ez nem egy könnyű időszak, de túl lehet élni. Ne ijedj meg még akkor sem, ha ijesztő, hogy a tested kontrollálhatatlanul csak nő. A rengeteg testideál, aminek próbálsz vagy szeretnél megfelelni sokszor teljesen összekavarhat, és mély betegségeket idézhet elő.

#újítás
2009.09.18.

Légy merész: újítsd meg magad tippjeink segítségével!

Elkezdődött a suli. Egyesek már szétunták magukat a szünet utolsó két hetében és várták az első csengőt. Mások igazságtalannak érezték, hogy nem december elején kezdődik a tanév, ami után már csak párat kell aludni a téli szünetig.

#vitamin
2009.09.18.

Vitaminokkal külső-belső szépségünkért

Csökken a teljesítőképességed, gyakran vagy fáradt, és úgy érzed, nincs semmihez sem kedved? Akárcsak sokunknak, ilyenkor tavasszal valószínűleg a Te szervezeted vitaminkészletei is kiürültek. Itt az idő, hogy felturbózd magad a tavaszra! Nem csak belsőd újul meg, hanem a külsődön is meg fog látszani!

Majdnem minden, amit a serdülőkorról tudni szeretnél (1. rész)
#pubertás
2009.09.16.

Majdnem minden, amit a serdülőkorról tudni szeretnél (1. rész)

A serdülőkor alatt tested komoly változásokon megy keresztül. Tested szép lassan eléri felnőtt méreteit, kialakulnak a másodlagos nemi jellegek. Ha már olvasod ezt a honlapot, valószínű, hogy ez a korszak nálad már elindult, és valamikor a húszas éveid elején fog majd befejeződni.

#izzadás
2009.09.09.

Küzdd le az izzadást!

Az izzadás a szervezet olyan összetett tevékenysége, amelynek célja a testhőmérséklet csökkentése, illetve a fölösleges méreganyagoktól való megszabadulás egyik módját is jelenti.

#kézápolás
2009.08.25.

A műköröm előnyei

A kellemes összhatáshoz az ápolt kéz, illetve köröm is hozzátartozik. Nagyon fontos, hogy a manikűrre megfelelő hangsúlyt fektessünk. Kezünk kisebb-nagyobb szépséghibáit ezzel korrigálhatjuk. Ha megfigyeljük, manapság már számtalan nő műkörmöt visel. Ennek ellenére mégis találkozom olyan hölgyekkel, akik idegenkednek a viselésétől. Műköröm? Nem, tönkreteszi a saját körmeimet. Ezt hallani leggyakrabban.

#nyár
2009.08.23.

Házi praktikák rovarcsípésre

Szúrás, csípés, viszketés a nyári esték és nyaralások kellemetlen velejárói. A rovarcsípésekre egyéni érzékenységünktől függően reagálunk. Van, akinél csak enyhe panaszt okoznak, azonban találkozhatunk súlyosabb válaszreakciókkal is.

#haj
2009.07.30.

Újabb tippek a csodás nyári frizurához

Még a kánikulában is megtarthatod hajad ragyogását, megvédheted a kiszáradástól, vigyázhatsz a színére és elkerülheted a zsírosodást, ha megfogadod tanácsainkat.

#köröm
2009.07.23.

Tényleg kalciumhiánytól töredezett a köröm?

Két dolog van a testeden, ami halott. Ezen azt értsd, hogy nem élő szövetek alkotják: a hajad és a körmöd. Azok a részeink, amit vágunk, formázunk, és amelyekre oly sok időt és pénzt fordítunk!

Csak srácoknak! Vigyázz a heréidre!
#here
2009.07.16.

Csak srácoknak! Vigyázz a heréidre!

Már belegondolni is rossz. Éppen focizol a többiekkel, amikor valaki a labdát akarja elrúgni, de elvéti és véletlenül a férfiak legérzékenyebb pontján talál el. Vagy rosszul esel rá a biciklire. Bár elég ritkán következnek be ilyen sérülések, mégis fontos, hogy beszéljünk a fiúk legféltettebb testrészét érő sérülésekről, azok következményeiről és megelőzéseiről. Szóval, ha van pár perced most megtudhatod, hogyan védd a heréidet!