Testi problémák, fiúknak

#Testi problémák #fiúknak

318 db cikk a témában

#álom
2015.07.07.

Betegséget is jelezhet, ha beszélsz álmodban

Gyermekkorban, főként 3 és 10 év között fordul elő gyakran, de a felnőttek 5 százaléka is beszél rendszeresen vagy alkalmanként álmában. A jelenség lehet szórakoztató vagy zavaró, de bizonyos esetekben orvosi kezelést is igényelhet.

#test
2015.06.16.

Az igazság a fiúk testképéről

Az emberek úgy gondolják, hogy a fiúk nem töltenek sok időt a tükör előtt. Azonban ez nem feltétlenül igaz. A fiúk nagy része igenis sok időt fordít a külsejére, esetenként pedig nagy problémájuk az énkép megfelelő kialakítása, a róluk keltett jó benyomás fenntartása.

#BMI
2015.06.15.

BMI tinédzsereknél: állapítsd meg az ideális súlyod!

Napjainkban egyre többet lehet látni csontsovány modelleket a tévében és a magazinokban, ami azt sugallja a tiniknek, hogy ez az ideális, követendő testsúly. Az ideális testsúly kiszámítására létezik egy képlet, melynek eredményéhez jobban kellene ragaszkodnod, mint a látott modellek fotóihoz.

#bőrápolás
2015.06.14.

Fiúknak a bőrápolásról

Oszlassunk el minden kételyt: az a fiú, aki ápolt és illatos, az nem ufo vagy valami droid...hanem igenis egy igényes ember. Aki ebben még kételkedne, biztosan nem érezte még saját bőrén a különbséget a hanyag külső és a korrekt megjelenés között.

#futás
2015.05.23.

Vigyázz a térded egészségére!

A futás és a kocogás formában tart, és kikapcsol. Mégis, megfelelő bemelegítés és hirtelen terhelés következtében a térdízület könnyen megsérülhet. Hogyan védd a térded és az ízületeidet?

#testmagasság
2015.05.18.

Növekedési rendellenességek: mi az, ami még normális?

Úgy érzed, hogy te vagy a legkisebb ember az osztályodban? Az alacsonyabb fiúk és lányok gyakran alacsonyabb rangúnak érzik magukat – ugyanúgy, mint azok a fiúk, akik korábban érnek és előbb kezdenek el borotválkozni, vagy mint azok a lányok, akik előbb kezdenek el menstruálni.

#anorexia
2015.04.20.

Egy anorexiás fiú vallomása

Kiskoromban én mindig is egy dagi kisfiú voltam. Imádtam a mamám főztjét, és az evés különös kényelemérzettel töltött el. Bántott a tény, hogy túlsúlyos vagyok, és emiatt sokszor piszkáltak az osztályban is. A gyerekek az általános iskolában nagyon kegyetlenek tudnak lenni, és a megjegyzéseik nagyon rosszul esnek egy magamfajta érzékeny fiúnak.

#pubertás
2015.04.17.

Kései pubertás a fiúknál

A többiek testalkata hirtelen megnyúlt, a hangjuk mélyülni kezdett... Nálad pedig még semmi sem változott, és mintha ez nem volna elég, ugratnak is miatta?

#horkol
2015.04.07.

Házi praktikák horkolás ellen

Volt már részed abban a kellemetlen élményben, amikor egy horkoló emberrel aludtál egy szobában? Vagy te horkolsz éjszakánként? Íme, néhány természetes módja annak, hogyan szüntethetjük meg a zavaró zajt, és lehet nyugodt az éjszakánk.

#test
2015.04.06.

Ismered a tested?

A kutatások szerint sajnos sok ember nem tudja, hogy hol van a szíve, a tüdeje, a veséi. Te hogy állsz tested felépítésének ismeretével?

#reggel
2015.03.30.

Hogy jól induljon a reggel!

Nehezedre esik kimászni az ágyból, rohannak a percek, s Te még mindig nem tudod mit vegyél fel, nem reggeliztél, és hol lehet a matekkönyv? Íme 8 tipp, hogy nyugodtan, összeszedetten és vidáman kezdhesd a napod!

#feromon
2015.03.27.

Feromonok és a vonzerő

Hallottál már feromonnal dúsított parfümről? Reklámokból ismerhetjük már ezt a kifejezést, amelyek olyan kémiai vegyületekre utalnak, amelyek az állatok és az emberek testében is megtalálhatóak. Ezek az anyagok szerepet játszanak például a párválasztásban is.

#baktérium
2015.03.25.

Higiéniával a kínos problémák ellen

Baktériumok, bőrgomba, pattanások, izzadás, rossz lehelet, testszag: a kamaszok rémálmai. Megfelelő higiéniával azonban mind megelőzhető!

#kardio edzés
2015.03.18.

A kardio edzés az agyunkat is megtornáztatja

Komoly és kemény edzések után bomba alakod lehet, ezt ma már szinte mindenki tudja a kardio edzésekről. Azonban mostani kutatások kimutatták, hogy nem csak a testnek tesz jót ez a fajta edzés, hanem az agyunkat is kellőképpen megtornáztatja. Itt az idő, hogy megtanuljuk kihasználni a kardio egész testre vonatkozó jótékony hatásait.