Testi problémák, fiúknak

#Testi problémák #fiúknak

319 db cikk a témában

Csak srácoknak! Vigyázz a heréidre!
#here
2009.07.16.

Csak srácoknak! Vigyázz a heréidre!

Már belegondolni is rossz. Éppen focizol a többiekkel, amikor valaki a labdát akarja elrúgni, de elvéti és véletlenül a férfiak legérzékenyebb pontján talál el. Vagy rosszul esel rá a biciklire. Bár elég ritkán következnek be ilyen sérülések, mégis fontos, hogy beszéljünk a fiúk legféltettebb testrészét érő sérülésekről, azok következményeiről és megelőzéseiről. Szóval, ha van pár perced most megtudhatod, hogyan védd a heréidet!

#pattanás
2009.07.09.

Tévhitek és tények a pattanásról

Te már mindent tudsz a pattanásról? Talán meglepődhetsz, hogy jó pár dolog, amit a pattanásról hallasz – ezért is íródott ez a cikk – nem teljesen igaz. Most pedig, ha van pár perced maradj itt, hogy megtud mi igaz és mi nem.

#pattanás
2009.03.07.

Pattanások - minden tinédzser rémálma

A kamaszkor tipikus velejárója és természetesen mindannyiunk által gyűlölt "jelenség". Úgy gondoljuk szövetkezett ellenünk az ég, amikor randi, esküvő vagy buli előtt meglátjuk a hatalmas és gennyes piros pöttyöt az arcunkon.

#szolárium
2009.02.23.

A szoláriumról

Főleg ezeken a borús téli napokon, amiken már igazán várjuk az első tavaszi napsugarakat, fontos lehet, hogy felviduljunk. Ezt elérhetjük úgy, hogy elmegyünk szoláriumba. Azonban, mint oly sok mindenre, erre is fontos szabályok vonatkoznak.