Testi problémák, fiúknak

#Testi problémák #fiúknak

319 db cikk a témában

#barnulás
2010.06.24.

Barnulás - Egyre több a bőrrákos fiatal

Szeretnéd száműzni a sápadt bőrödet és mélyebb tónust akarsz? Üdv a klubban. Főleg, amikor a strandszezon közeledik, sokan elgondolkoznak azon, milyen módon kaphatna a bőrük bronzos pirosasságot- önbarnítókkal, szoláruimmal, napozással vagy ezek kombinációjával.

#alvás
2010.05.26.

Alvás közben is megoldhatod a problémákat

Friss kutatásokból megtudhatjuk, ha a szervezetünk megkapja a számára elegendő alvást, sokkal jobban tud teljesíteni, és a problémákat is könnyedebben, tiszta fejjel tudjuk megoldani.

#allergia
2010.05.26.

Allergén növények a kertben és a lakásban

Az allergiás tünetek javulásáért sokat tehetünk, ha közvetlen környezetünkben csökkentjük az allergének mennyiségét. Ennek első lépése lehet, ha jól választjuk meg kerti- és szobanövényeinket.

#napozás
2010.05.24.

Napozz okosan

A naptól eltakarva élni lenne a logikus döntés. De ki akar remeteként élni? A kulcs megtalálni az egyensúlyt a biztonság és a nagyszerű nyári időtöltések között, mint például standröplabda és az úszás.

#baktérium
2010.03.22.

Bizonyítékok, hogy a baktériumok hasznosak is lehetnek

A testedben 100 millió baktérium nyüzsög. Kutatások egyre inkább azt mutatják, hogy a bacik fontosak a szervezetünknek. A hasznos baktériumok megvédenek a cukorbetegségtől, megelőzik az asztmát, segítik az immunrendszer működését, elősegítik a mindennapi gyógyszerek lebomlását és még a torokráktól is megvédenek.

#pénisz
2010.03.20.

Lefelé görbülő pénisz - Mit lehet ezzel kezdeni?

"15 éves vagyok, és a péniszem mereven 15,4cm. Ernyedt állapotban a bőrt hátra tudom húzni, de mikor merev, akkor nem megy magától hátra, csak akkor ha én hátrahúzom. A péniszem lefelé görbül mégis, ha állok a földön a péniszem merev, akkor a padlóval párhuzamos, és így görbül innét lefelé! Ez baj?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#számítógép
2010.02.19.

A veszélyes számítógépek - 2. rész

Szinte már mindennapossá váltak a számítógépekről és az általuk okozott káros hatásokról szóló cikkek. Halljuk a rádióban, a TV-ben vagy olvassuk az újságban. Most ezekről szeretnénk egy összefoglalóbb képet adni, hogy pontosan tisztában legyünk a számítógép veszélyeivel.

#alkohol
2010.02.14.

Az alkohol tényleg hatással van a péniszméretre? A szakértő válaszol

"Az alkohol befolyásolja a testméretet és a péniszméretet? Én amúgy is alacsonyabb vagyok az átlagnál: 14 évesen 160 cm vagyok, nemi szervem állva 14cm. Árthat az, ha havonta egyszer-kétszer iszok a haverokkal, vagy vízipipázok?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#számítógép
2010.02.12.

A számítógép veszélyei - Mi káros és mi nem?

Szinte már mindennapossá váltak a számítógépekről és az általuk okozott káros hatásokról szóló cikkek. Halljuk a rádióban, a TV-ben vagy olvassuk az újságban. Most ezekről szeretnénk egy összefoglalóbb képet adni, hogy pontosan tisztába legyünk a számítógép veszélyeivel.

#immunerősítés
2010.01.19.

Immunerősítés drogokkal

Télvíz és járványok idején érdemes sokféle természetes anyaggal erősíteni az immunrendszert, így például drogokkal is. Félreértések elkerülése végett, a növényi drog a gyógynövénynek az a része, amely a hatóanyagot tartalmazza.

#napozás
2009.11.24.

TANorexia - az új betegség

Miért van az, hogy a ráncok és rák kockázatának ellenére az emberek egyre növekvő százalékban látogatják a szoláriumokat minden évben? Mert nagyon sokuk - szó szerint - rabja az UV-nek.

#urulógus
2009.11.03.

Urológusok rendelnek a neten!

Most indulnál szexuális felfedezésre, vagy már megtetted? Kérdéseid vannak, de nem mered senkinek sem feltenni? Most megteheted: a neten keresztül! (x)

#urológia
2009.10.09.

Hogy ne legyenek urológiai gondjaid

Az egészségügyi probléma megelőzése legalább annyira fontos, mint a meglévő betegség kezelése. Igaz ez az urológiai bajokra is. Az úgynevezett egészségprogramok egy része ezt kívánja segíteni. Hogyan működik és milyen célokkal egy ilyen urológiai egészségprogram? (x)

#serdülőkor
2009.10.02.

Majdnem minden, amit a serdülőkorról tudni szeretnél (2. rész)

A serdülőkor pár fiatal számára stresszes lehet, és sokan nem is akarják mindezt elfogadni. Amíg külsőleg is szinte teljesen megváltoznak belül is hatalmas változásokon mennek keresztül. Rengeteg kérdés és érzés kavarog ilyenkor benned, ami emocionális problémákhoz vezethet. Ez nem egy könnyű időszak, de túl lehet élni. Ne ijedj meg még akkor sem, ha ijesztő, hogy a tested kontrollálhatatlanul csak nő. A rengeteg testideál, aminek próbálsz vagy szeretnél megfelelni sokszor teljesen összekavarhat, és mély betegségeket idézhet elő.

#izzadás
2009.09.09.

Küzdd le az izzadást!

Az izzadás a szervezet olyan összetett tevékenysége, amelynek célja a testhőmérséklet csökkentése, illetve a fölösleges méreganyagoktól való megszabadulás egyik módját is jelenti.