Testi problémák, fiúknak

#Testi problémák #fiúknak

319 db cikk a témában

#merevedési zavar
2010.11.12.

Merevedési zavart okozó gyógyszerek

Bár a merevedési zavar főleg az 50-es években járó vagy idősebb felnőtt férfiakat érinti, jó tudnod, hogy mely gyógyszerek lehetnek káros hatással az erekcióra.

Gyomorkorgás - Mi okozza?
#emésztés
2010.11.06.

Gyomorkorgás - Mi okozza?

Sokszor gondolhatod úgy, hogy kínos, ha más is hallja, hogy korog a gyomrod. Pedig ez egy természetes folyamat, és még csak nem is a gyomrodból jön. Miért korog a gyomrunk?

#kontaktlencse
2010.10.26.

Kontaktlencsék és a tinik

Milyen nyomások nehezednek egy tinire… Jó jegyeket hozni, ügyesen sportolni, játszani valamilyen hangszeren, elvégezni a házimunkát, lógni a haverokkal, és persze mindig jól kinézni.

#szőrtelenítés
2010.10.24.

Hogyan szőrtelenítenek a sztárok?

Hogy lehet, hogy azoknak a srácoknak, akiket a TV-ben, vagy a magazinokban látok, tökéletesen szőrtelen testük van? A legtöbben nem sima háttal, lábbal vagy fenékkel születtünk. Ők mit használnak?

#piercing
2010.10.24.

Piercing, tetkó - a legnagyobb kamaszhóbortok

Manapság a tinik körében is egyre népszerűbbé válik a piercing és a tetoválás is. Sokan egy hirtelen ötlet hatására kilövetik az orrukat vagy tetováltatnak valamit a karjukra, aztán néhány hónap múlva jön a fájdalmas felismerés, hogy ez már örökre nyomot hagyhat...

#stressz
2010.10.07.

Sétával enyhítheted az iskolai feszültséget

Az iskolába sétálás segíthet csökkenteni a napi stresszt, egy új kutatás eredményei szerint. A kutatásban a gyalogos diákoknak jobb szívműködése és vérnyomása volt a tesztek során.

#kövérség
2010.09.27.

Az emberek kétharmada kövérnek érzi magát

Az egyik ausztriai egészségügyi portál és a Bécsi Városi Biztosító közös kutatása a résztvevők fogyással kapcsolatos terveiről és saját testsúlyukról alkotott képet vizsgálta, és emellett kiterjedt a diétákkal kapcsolatos addigi tapasztalatokra is.

#alvás
2010.09.22.

A kevés alvás elhízáshoz vezethet

Egy amerikai kutatás nemrégiben kimutatta, hogy azok a fiatalok, akik hétköznapokon kevesebb, mint 8 órát alszanak, sokkal több zsíros ételt fogyasztanak, mint azok, akik 8 óránál többet alszanak.

#szőr
2010.09.05.

Túlzott szőrösödés - Főleg a nőket bosszantja

A kamaszkorral bekövetkező testi változások közül talán az egyik legkellemetlenebb a szőrösödés. Különösen zavaró ez a lányok esetében, pláne, ha úgy érzed, az átlagosnál jobban szőrösödsz. Itt megtudhatod, mi állhat a dolog hátterében.

#herék
2010.09.04.

Ciki - Hatalmasak a heréim!

Az iskolai atlétikai csapatban vagyok. Szeretem csinálni. Azonban mikor futásról van szó, mindig szorongás tölt el! Futás közben ugyanis olyan, mintha a heréim útban lennének, futás után pedig fájnak is. Szerintem túl nagyok. Ez lehetséges? Jó pár trükköt kipróbáltam már, ajánlottak szűkebb nadrágot, azonban ezzel csak még kellemetlenebb lett a helyzet. Néha biciklizés közben is fáj, és vannak helyzetek, mikor kellemetlen. Tudom, hogy mindig ugyanekkorák lesznek, de nem tudna valahogy segíteni?

Egy herém van. Élhetek így teljes életet?
#here
2010.08.19.

Egy herém van. Élhetek így teljes életet?

„3 éves voltam, amikor eltávolították az egyik herémet. Nos, ez a tény, hogy jelenleg is egy herével élek elég zavaró, és mindig problémáim vannak, ha a szex szóba jön. Ezért egyszer és mindenkorra szeretném megtudni, hogy vajon lesz-e ebből valamilyen hátrányom az erekció, a tesztoszteron vagy a sperma újratermelődés vonatkozásában?”

#nyári szünet
2010.07.23.

Elhíznak a gyerekek nyáron?

A hosszú nyári szünetben sokkal nehezebb megoldani a gyerekek étkezését, így könnyebben előfordulhat, hogy az iskolások azt esznek, amit éppen találnak otthon, vagy gyorsételekre költik a zsebpénzüket. Ráadásul a rendszeres testnevelésórák és edzések hiánya is okozhat náluk súlygyarapodást, így érdemes ebben az időszakban is nagyobb hangsúlyt fektetni az egészségükre. – tájékoztat dr. Babai László, az Oxygen Medical prevenciós szakértője.