szőrtelenítés
#Testi problémák

Hogyan szőrtelenítenek a sztárok?

2010.10.24.
1 perces olvasási idő

Hogy lehet, hogy azoknak a srácoknak, akiket a TV-ben, vagy a magazinokban látok, tökéletesen szőrtelen testük van? A legtöbben nem sima háttal, lábbal vagy fenékkel születtünk. Ők mit használnak?

Kedves Olvasónk!

Igazad van: a szőrtelenítés most már nem csak az olimpikon úszóknál és biciklistáknál észlelhető. Ezt a furcsa szokást azért csinálták eddig, hogy növeljék a sportolók versenytempóját a medencében, vagy a biciklin, de most már majdnem minden hirdetésen megfigyelhető a férfiak bőrén nyaktól lefelé.

Nagyon sok férfi modell (és már nem csak modellek) professzionálisan szőrtelenítette az egész testét, mivel… nos, valaki a Madison sugárúton valószínűleg eldöntötte, hogy mostantól ez a külső a trendi. Vagy ez azért van, mert a kopasz fiúk izmosabbnak, és inkább „Adonisz-típusnak” tűnnek, így ez lett a trend? Ki tudja? De ne hagyd magad becsapni, a számítógép ma már elvégzi a szőrtelenítést, kijavítja a kisebb hibákat a bőrön, ránctalanít, barnít, sőt, még változtatásokat is végez az arcon vagy a testrészeken, például egy kis zsírleszívás már elvégezhető egyetlen kattintással (ezt ne próbáljátok ki otthon, gyerekek).

Egyes filmek vagy hirdetések akár kettő vagy három emberből is csinálhatnak egyet. Micsoda? Igen, számítógépes technikával már fel tudnak használni külön testrészeket a „tökéletes” puzzle összeállításának érdekében. Ha egy szupermodell melle nem tökéletes, könnyedén el tudják távolítani és kicserélik egy „feltöltött” lány vagy fiú mellére. Az vicc az egészben az, hogy a hirdetések meg akarnak győzni minket arról, hogy úgy kéne kinéznünk, mint ezeknek a modelleknek, miközben ők sem önmaguk. Reméljük megfelelő képet kaptál a témáról: senki sem tökéletes és ez így van rendjén. Talán az új ezredforduló elhoz még drámai reakciókat: a mell- és ágyékszőrzet befonását, talán. Addig is, legyünk rendes médiafogyasztók: nem kell mindent elhinni, amit látunk!

(Ő.B. - goaskalice.com)