Testi problémák, szőrtelenítés

#Testi problémák #szőrtelenítés

40 db cikk a témában

Arcszőrzet – minden, amit tudnod kell
#arcszőrzet
2023.08.30.

Arcszőrzet – minden, amit tudnod kell

Kezd egy kis pihe lenni az ajkad felett és az álladon? Vagy talán halvány szakáll képződik az állkapcsod mentén? Miért történik ez a fiúknál és a lányoknál nem?

Szőrtelenítési tippek srácoknak
#gyanta
2023.07.08.

Szőrtelenítési tippek srácoknak

El tudod képzelni, amint a barátnőd mellett éppen te is a bikinivonalad igazítod? Valószínűleg nem. De gondolj csak bele! Egy évtizeddel ezelőtt a hónaljszőr teljes mértékben elfogadott volt a férfiaknál, ma már azonban nagyon kevesen viselik.

A leggyakoribb hibák a láb borotválásakor
#szőrtelenítés
2023.07.02.

A leggyakoribb hibák a láb borotválásakor

Biztosan eleged van már a borostából, a borotválás közben ejtett vágásokból, és hogy valamelyik pontot mindig kihagyod a lábad borotválása közben. Összeszedtük a láb borotválásával kapcsolatos leggyakoribb hibákat, hogy legközelebb ne kövesd el őket.

Borotvapöttyök és megelőzésük
#borotvapötty
2023.03.30.

Borotvapöttyök és megelőzésük

A borotvapöttyök (amiket egyébként pseudofolliculitis barbae-nek is neveznek) olyan apró piros kis pöttyök vagy mirigyszerű kitüremkedések az arcon vagy a borotvált területen, és borotválkozás után jönnek ki. Vajon elkerülhető a megjelenésük?

Borotválkozás: hogyan kezdj hozzá?
#borotválkozás
2022.11.19.

Borotválkozás: hogyan kezdj hozzá?

Álmosan állsz a tükör előtt, miközben mosod a fogad és meglátod az apró szőrszálakat az arcodon. Ez menő dolog, de ugyan ki akarna még ennyi idősen nagy bokros szakállat vagy bajszot növeszteni? Hát igen, itt az idő, hogy elkezdj borotválkozni!

Lézeres szőrtelenítés: férfiaknak és nőknek egyaránt
#szőrtelenítés
2022.08.09.

Lézeres szőrtelenítés: férfiaknak és nőknek egyaránt

A lézeres szőrtelenítést a nők arra használják, hogy megszabaduljanak a kellemetlen szőrszálaktól a lábukon vagy a hónaljukon. A borotválkozás nagyon unalmas, időigényes és gyakran kényelmetlen is. Ezért dönt sok nő a lézeres szőrtelenítés mellett, hogy elkerüljék a sokszor napi rendszerességű borotválkozást.

Borotválkozás - de hogyan?
#borotválkozás
2022.07.26.

Borotválkozás - de hogyan?

A férfiakra az a feladat jutott, hogy borotválkozniuk kell a serdülő kor küszöbétől egészen életük végéig. Annyira nem rossz dolog ez, de ki gondolná, hogy ezt is tanulni kell, és nem elég csak a benedvesített arcon keresztülhúzni a pengét?

Intim szőrtelenítési módszerek
#borotva
2022.07.23.

Intim szőrtelenítési módszerek

Van, aki esztétikai vagy higiéniai okokból, míg mások csak a divat miatt távolítják el szeméremszőrzetüket. Mi most sorba vesszük a lehetőségeket!

#szőrtelenítés
2021.01.19.

Egyiptomi szőrtelenítés

A nem kívánt szőr eltávolítása cukros pasztával már 2000 éve létezik. Az ókori Egyiptomban és a Közel-Keleten (Perzsia) azt hitték, hogy a szőrtelen test a fiatalságot, a szépséget és a tisztaságot tükrözi.

#benőtt szőrszál
2020.07.23.

A benőtt szőrszálak problémája

A benőtt szőrszálak nem éppen esztétikusak és még fájdalmasak is lehetnek, de vannak bizonyos lépések, amelyeket megtehetsz a megelőzés érdekében.

#szőrtelenítés
2019.10.31.

A szőrtelenítés módozatai

Manapság külön iparág épül a szőrtelenítésre. A különböző korok különböző esztétikai normákkal, szokásokkal rendelkeznek, de a női nemhez többnyire hozzátartozott a szőrtelenség.

#borotva
2016.12.12.

Borotválkozási tippek érzékeny bőrhöz

A tested bizonyos részei különleges bánásmódot igényelnek. A hónalj és az intim területek környékén a bőr sokkal érzékenyebb, sérülékenyebb, mint a tested más részén, illetve az ott található szőrzet növekedése eltérő irányú.

#bőr
2016.08.20.

A kén jótékony hatásai bőrproblémák esetén

A kén minden élő szervezetben megtalálható ásványi anyag. Az MSM a szerves kén egyik formája, ami egyaránt fontos szerepet játszik a porcok, haj, bőr, csontok szerkezetének fejlődésében. A bőrproblémák orvoslásában régóta használjuk: baktérium- és gombaölő, fertőtlenítő hatása miatt elsősorban a túlzott faggyúműködéssel járó problémák kezelésére.

#szőrtelenítés
2016.08.11.

Borotválás egyszerűen, 4 lépésben

Tévhit, hogy borotválással a szőrszálak erősebbé válnak! Arról van mindössze szó, hogy borotválásnál vágással eltávolítod a szőrszál elkeskenyedő finom végét, így éppen középtájon metszed ketté őket, ezáltal a tövüknél erősebbnek, vastagabbnak tűnnek.

Tippek a hónalj szőrtelenítéséhez
#hónalj
2016.05.27.

Tippek a hónalj szőrtelenítéséhez

A gyantázás segítségével eltávolíthatod a nem kívánatos szőrszálakat nemcsak a karodról, lábadról, bikinivonaladról, de a hónaljadról is. A legyantázott terület sokkal tovább marad sima, mivel a szőrt a szőrtüszőből is eltávolítod.