here
#Testi problémák

Egy herém van. Élhetek így teljes életet?

2010.08.19.
1 perces olvasási idő

„3 éves voltam, amikor eltávolították az egyik herémet. Nos, ez a tény, hogy jelenleg is egy herével élek elég zavaró, és mindig problémáim vannak, ha a szex szóba jön. Ezért egyszer és mindenkorra szeretném megtudni, hogy vajon lesz-e ebből valamilyen hátrányom az erekció, a tesztoszteron vagy a sperma újratermelődés vonatkozásában?”

Kedves Kérdező!

Nos, az hogy egy herével rendelkezel, semmilyen negatív hatást nem szabad hogy az életedbe hozzon! Ugyanis az erekció, a szexuális vágy, és az orgazmus semmiképpen sem kötődik a herék számához. Az pedig, hogy neked kettő helyett csak egy van, semmiféleképpen nem fogja befolyásolni az erekció hatékonyságát, vagy a spermák újratermelődését!

Ugyanez a helyzet, például azoknál is, akik csak egy vesével vagy tüdővel élnek. Az életük teljes és boldog. A spermáid ugyanolyan erősek lesznek, mint bárki másnak. Problémák akkor jelentkeznének, ha neked már egy sem lenne. De mivel csak egyet operáltak ki, így minden remekül fog működni.

De sajnos, néhány esetben, pont ezek a nagy problémák okozhat visszaesést a szexuális életben. Ugyanis, ha valaki nem elég magabiztos, akkor a komoly problémákat okozhat az ágyban, a nőknél és a férfiaknál egyaránt. Persze egy minimális félelem azért nem árt, hisz két teljesen különböző fél teljesíti be szerelmüket szex közben. De ha igazán szeretitek egymást, nem fogtok fennakadni apróságokon, és pont az a pár dolog, az a pár eltérés teszi majd felejthetetlenné az estét.

Ha ezek előfordulnak, a legjobb, ha felkeresel egy szakembert, ugyanis a problémák nem a heréidnél erednek. A probléma teljes mértékben a fejedben van, és nem a heréddel kell foglalkoznod, hanem azzal, hogy egy kicsit magabiztosabb énképet építs fel. Először fogadtasd el magad önmagaddal! Majd ha ez megvolt, csak olyannal bújj ágyba, aki tényleg szeret, ugyanis így biztos lehetsz benne, hogy azért szeret, amilyen vagy.

Egyébként számtalan oka lehet annak, hogy miért csak egy herével rendelkezik az ember. És nyugodj meg, nem te vagy az egyetlen. A leggyakoribb ok az, ha a herék nem vándorolnak le a herezacskóba. Ez általában már az újszülötteknél észlelhető. Azonban lehetséges, hogy 1 éves korukig a here, vagy a herék levándorolnak, így komolyan csak ezután kell vele foglalkozni. Azonban ha 1 év után még mindig problémák akadnak, sebészeti beavatkozás szükséges.

A másik a hererák, ami azért jóval veszélyesebb. Ugyanis fennáll a veszélye, hogy más szerveket, vagy akár a másik herét is megfertőzheti. Egyébként ma már létezik olyan sebészeti beavatkozás, amely a herezacskóba egy here-implantátumot helyez be, amely természetesen nem termel hímivarsejteket, de a kinézet és talán az egyensúly miatt több férfi választja manapság.

Szóval mindent egybevetve, nem kell aggódnod. Az élet ugyanolyan egy herével is. A többi pedig rajtad áll!

(Cs.B.)