Testi problémák, here

#Testi problémák #here

31 db cikk a témában

Mi történik az urológusnál?
#urulógus
2024.04.06.

Mi történik az urológusnál?

Nyilván minden kamasznak félelmetesen hangzik elsőre, ha urológiai vizsgálatra kell mennie. Pedig igazából nem is olyan vészes. Részletesen leírom, hogy mire számíthatsz, így talán nem fogsz annyit aggódni a vizsgálat előtt.

Baj-e a lógó here?
#here
2024.03.14.

Baj-e a lógó here?

A kamasz fiúk közül sokakat aggaszt, hogy az egyik heréjük lejjebb lóg, mint a másik. De ne aggódj, egyáltalán nem kell foglalkozni azzal, ha pár centiméter különbség van a heréid elhelyezkedésében.

Herezsugor - a férfiak réme
#here
2024.02.08.

Herezsugor - a férfiak réme

Egyetlen fiú vagy férfi sem vágyik összement herékre, különösen, ha mellé megnövekedett mellek, és esetleges impotencia is társulhat. Hogyan alakulhat ki a herezsugor és mit tehetsz ellene?

Laptop az öledben - Milyen veszélyei lehetnek?
#laptop veszélyei
2023.11.20.

Laptop az öledben - Milyen veszélyei lehetnek?

Használtad már valaha is úgy a laptopodat, hogy ültél és az öledben volt? Tartott ez annyi ideig, hogy felmelegítse a lábaidat? Ha igen, érdemes elolvasnod, milyen veszélyek leselkedhetnek rád ilyenkor.

13 meglepő tény a spermáról
#sperma
2023.11.08.

13 meglepő tény a spermáról

A pubertáskor a tested számos változásával jár együtt. Megváltozik a hangod, a testmagasságod, és szép lassan szexuálisan is éretté válsz. Bizonyára a tested fejlődésével egy időben néhány kérdés is foglalkoztatni kezd. Ezúttal a hímivarsejtekről tudhatsz meg néhány érdekességet.

A férfi nemi szerv kóros elváltozásai
#pénisz
2023.08.29.

A férfi nemi szerv kóros elváltozásai

Piros foltok a makkon, szeretkezés után megjelenő apró piros pöttyök a fitymán, apró fehér, pattanásra hasonlító elváltozások a péniszen... Tudod, hogy mi okozza ezeket és hogy akár veszélyesek is lehetnek, illetve ha ilyesmit tapasztalsz, mi a teendőd? Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ cikkünkből.

Mi az a Klinefelter-szindróma?
#Klinefelte-szindróma
2023.08.02.

Mi az a Klinefelter-szindróma?

A Klinefelter-szindróma egy genetikai rendellenesség, ami fiúknál tanulási nehézségeket és a szexuális fejlődés zavarát okozhatja. A tünetek erőssége széles skálán mozog.

Mit jelez, ha véres az ondó?
#véres ondó
2022.10.16.

Mit jelez, ha véres az ondó?

A véres ondó ijesztő, de viszonylag ritka urológiai tünet, latinul hematospermiának is nevezik. A vér származhat a húgyhólyagból, a húgycsőből, a herékből, az ondóhólyagból, a mellékherékből, a prosztatából. Hátterében banális kőbetegség vagy fertőzések, de akár rosszindulatú elváltozások is állhatnak.

Az ondóhólyag-gyulladás
#ondóhólyag
2022.10.07.

Az ondóhólyag-gyulladás

Az ondóhólyag-gyulladás leggyakrabban a prosztata gyulladásához társul, de önálló kórképként is előfordulhat.

Ártalmas-e vagy sem az önkielégítés?
#önkielégítés
2021.10.15.

Ártalmas-e vagy sem az önkielégítés?

Mítoszok és tévhitek után egyre több cikk jelenik meg arról, hogy az önkielégítés - sem a nőknél sem a férfiaknál - nem káros. (A tévhitek között van az, hogy a maszturbáció vaksághoz vezet vagy szőrt növeszt az illető kezén...)

#here
2019.06.20.

Here önvizsgálat: miért fontos?

Tudtad, hogy a 15-35 év közötti férfiak körében leggyakrabban előforduló rákos megbetegedés a hererák? Korai felismeréssel szinte 100 százalékosan gyógyítható a betegség, ezért is fontos a rendszeres önvizsgálat.

#here
2016.11.25.

A here sérülései

Már belegondolni is rossz. Éppen focizol a többiekkel, amikor valaki a labdát akarja elrúgni, de elvéti, és véletlenül a legérzékenyebb ponton talál el. Vagy rosszul huppansz rá a biciklire...