herék
#Testi problémák

Ciki - Hatalmasak a heréim!

2010.09.04.
1 perces olvasási idő

Az iskolai atlétikai csapatban vagyok. Szeretem csinálni. Azonban mikor futásról van szó, mindig szorongás tölt el! Futás közben ugyanis olyan, mintha a heréim útban lennének, futás után pedig fájnak is. Szerintem túl nagyok. Ez lehetséges? Jó pár trükköt kipróbáltam már, ajánlottak szűkebb nadrágot, azonban ezzel csak még kellemetlenebb lett a helyzet. Néha biciklizés közben is fáj, és vannak helyzetek, mikor kellemetlen. Tudom, hogy mindig ugyanekkorák lesznek, de nem tudna valahogy segíteni?

Kedves Kérdező!

Szóval úgy látom, betelt a pohár. Először is a herék ugyanúgy, mint a fülek, kezek, lábak, péniszek, mellek különféle méretűek, alakúak lehetnek egyénenként. Ugyanis a hormon, amely a herék méretéért és alakjáért felelős, minden férfinál máshogy működik.

A hőmérséklet szintén fontos szerepet játszik. Mikor hűvösebb van, heréid kisebbek lesznek, és jobban a testhez húzódnak. Melegben pedig inkább csak lógnak, így fenntartva az ideális hőmérsékletet a spermák számára. Ne félj, nem azt fogjuk javasolni, hogy a következő futás előtt rakd a heréidet egy vödör jégbe!

Letolt nadrággal

Próbáltál már fel egy számmal kisebb alsóneműt, vagy szuszpenzort? Ha ezek nem szorítanak nagyon, és nem vágják el a keringést, segíthetnek, hogy ne érezd magad olyan kellemetlenül, és fájdalmaid se legyenek.

De maradjunk csak a sporteszközöknél. Vizsgáld meg, hogy a cipőd megfelelő-e futáshoz! Lehetséges, hogy az állandó rázkódás miatt fájnak a heréid. Ugyanez igaz lehet a biciklire is. Ha esetlegesen párnázottabb ülést használsz, lehet, hogy fájdalmaid megszűnnek.

Egyébként meg a többiek miatt nem nagyon kell aggódnod. Valószínűleg, ha emiatt csúfolnak, csak az irigység beszél belőlük! Hiszen ők lehet, hogy már ezerszer próbálták kitömni valamivel a nadrágjukat, csak hogy nagyobbnak látsszon és ők is menők legyenek!