urulógus
#Testi problémák

Urológusok rendelnek a neten!

2009.11.03.
1 perces olvasási idő

Most indulnál szexuális felfedezésre, vagy már megtetted? Kérdéseid vannak, de nem mered senkinek sem feltenni? Most megteheted: a neten keresztül! (x)

Legyen szó szexualitásról, fertőzésekről, vagy akár a nemi szerveket érintő fejlődési rendellenességről, minden témában válaszra találhatsz – ráadásul névtelenül teheted fel kérdéseidet is. Legyen akármilyen kényes vagy intim: megtudhatod, hogy problémáiddal milyen szakrendelést kell felkeresned, és milyen vizsgálatok és kezelések lehetnek szükségesek a gond megoldása érdekében. Az orvosok a rendelési idejükben segítenek neked tanácsaikkal, javaslataikkal.

Urológus portrék

Apa-Fiú rovatunk apáknak és fiúknak egyaránt segít, hogy megbeszélhessétek a szexualitással és a férfiegészséggel kapcsolatos kérdéseket! A rovatban olvashattok közéleti személyiségek, illetve orvosok fiaikkal való kapcsolatáról is. Elsőként Mihályi Győző színész és fia árulta el nekünk, hogy miként zajlottak a nagy beszélgetéseik.

A most hároméves FÉRFI EgészségŐr Klubnak már több, mint 7500 tagja van. A Klub célja, hogy teljes körű tájékoztatást nyújtson betegségekről és a legkorszerűbb gyógymódokról, és így a férfiak fizikailag és szellemileg egészségesebb, boldogabb, teljesebb életet élhessenek.

Kattintsatok a www.ferfiegeszsegor.hu oldalra!