Táplálkozás

#Táplálkozás

726 db cikk a témában

#vesebeteg. vesebetegség
2011.03.14.

A vesebeteg gyermek étrendje

A vesebetegségek változatos jellegűek lehetnek, kialakulásuk oka is többféle, tehát nem egységes kórképekről van szó.

#táplálkozási rendellenesség
2011.03.11.

A tinédzserek táplálkozási rendellenességei 2.

A táplálkozási problémával küzdő tini nem ismeretlen fogalom napjainkban. Az ilyen zavarban szenvedők viselkedése is megváltozik, például egyes tinilányok esetében a hirtelen jött zsírfelesleg érzelmi hullámzást válthat ki, valamint evés után hánytatáshoz vezethet.

#táplálkozási rendellenesség
2011.03.10.

A tinédzserek táplálkozási rendellenességei 1.

A táplálkozási problémával küzdő tini nem ismeretlen fogalom napjainkban. Az ilyen zavarban szenvedők viselkedése is megváltozik, például egyes tinilányok esetében a hirtelen jött zsírfelesleg érzelmi hullámzást válthat ki, valamint evés után hánytatáshoz vezethet.

#csoki
2011.03.01.

A csokoládé a jövő étele?

A Valentin napra kapott édes csokik, azt mutatják, hogy kedvesed törődik az egészségeddel, jobban, mint a szíveddel.

#élelmiszer
2011.02.27.

A 10 legegészségesebb élelmiszer

Nem kell egyből olyan ijesztő dolgokra gondolni, mint a búzacsíra, a búzakorpa vagy a tofu. Ugyanis a listát nem biomániás, vegetáriánus emberkék állították össze, hanem olyanok, akik próbáltak tekintettel lenni mindenki ízlésére, kérdés az, hogy mennyire sikerült.

#energiaital
2011.02.24.

A cukormentes energiaital segíthet a fogyásban?

Sajnos a csodarecept a súlycsökkenésre és a felpörgésre nem egy fémdobozban rejlik. Az energiaitaloknak magas a koffeintartalmuk, amitől sokkal éberebb leszel, a fáradtságot és az unalmadat is elnyomja.

#terhesség
2011.02.13.

Egészséges étkezés és mozgás terhesség alatt

Sok lány aggódik amiatt, hogyan néz ki a teste, és fél a terhesség alatt felszedett kilóktól. De most, hogy kettő helyett eszel, nem a legjobb alkalom arra, hogy csökkentsd a kalóriákat vagy elkezdj diétázni.

#média
2011.02.09.

A média hatása az étkezési szokásokra

Köztudott, hogy a média nap mint nap irreális szépséggel "bombázza" az embereket. Emellett azt is tudnod kell, hogy ezek teszik a legnagyobb hatást a rendszertelen étkezési szokásokra. De mi a különbség a hirdetések és a hírek között? És mit tudunk tenni ezzel a problémával kapcsolatban?

#zsír
2011.01.29.

A gyorskaja butít és lustává tesz

Mostanára már mindenki tudja, hogy a magas zsírtartalmú diéták hosszútávon károsak az egészségre. De mi a helyzet rövidtávon? Egy új kutatás szerint butít és lustává tesz.

#üdítőital
2011.01.17.

Csont-és vesekárosító üdítők

Azok a fiatalok, akik gyakran fogyasztanak üdítőitalt, kevés ásványi anyagot juttatnak csontjaikba, melyek kevésbé lesznek stabilak, ezáltal megnő a csontritkulás kialakulásának esélye. A szénsavas üdítők fokozott fogyasztása ráadásul a nőknél vesebetegséget is okozhat.

#fogyókúra
2010.12.26.

Az 5 legőrültebb fogyókúrás módszer

Számtalan fogyókúrás módszer létezik a karcsú alak elnyerésére, ám az alábbi, őrült módszerek kipróbálását semmiképpen nem ajánljuk, ha egészséges szeretnél maradni!

#zsír
2010.12.14.

7 dolog, amit nem tudtál a zsírról

A háj olyan dolog, amit legtöbbünk nem szívesen hall rendszeresen, különösen, ha saját testünkről van szó. A hájat a növekvő sörhashoz, szűkülő nadrághoz és kevésbé ideális szexuális-szociális élethez kötjük. De a zsír, mint kötőszövet fontos szerepet játszik a testünkben, és a benne végbemenő folyamatokban és pozitív, valamint negatív tulajdonságai is vannak. Ez a négybetűs szó több titkot rejteget, mint gondolnád…