Vágyak, szerelem

#Vágyak #szerelem

56 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2020.05.20.

A fiúk nem csak AZT akarják!

Fiúként nemet mondani a szexre nem is olyan nehéz, mint elsőre gondolnád! A barátoktól, filmekből, de még a zeneszövegekből is nyomás nehezedik a kamasz fiúkra, mely szerint minél hamarabb kell elkezdeni és minél több partnerrel, ám ez nem igaz! Ha fiúként nemet tudsz mondani a szexre, és nem csak azt akarod, azzal bizonyítod igazán, hogy érett vagy felelősségteljesen kezelni a dolgot!

#szex
2020.02.06.

Mit tegyek, ha a csaj tapasztaltabb?

Nyugtalanító lehet a tény, hogy barátnőd szexuálisan sokkal tapasztaltabb, mint te. A legjobb döntés ilyenkor az, ha nem mondod el, hogy ez zavar téged.

#szex
2019.10.25.

Hogyan mondd el a barátodnak, hogy még nem állsz készen a szexre?

Elképzelhető, hogy a lehető legjobban alakul minden közted és a barátod között, azonban nem szeretnél semmit sem elsietni. Ha a barátod már közeledne feléd, te viszont még nem gondolod úgy, hogy eljött a szeretkezés ideje, fontos, hogy megbeszéld vele az érzéseidet. Adunk néhány tippet, hogy hogyan!

#szűz
2019.02.16.

Hogyan mondjam el, ha többet szeretnék tőle?

Két hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, és többet szeretnék a csókolózásnál. Hogyan mondhatom ezt el neki anélkül, hogy azt gondolná, ki akarom használni, vagy hogy csak erre gondolok?

#csók
2017.07.10.

Miről árulkodik egy srác csókja?

A csók magasan a legjobb szerelmi játék. Rengeteg érzelmet, szenvedélyt fejezhettek ki, ráadásul szavak nélkül közölhetitek érzelmeiteket. Vajon mit árul el, ahogyan egy srác csókol?

#szex
2017.03.27.

Borzalmas a szex a párommal - A szakértő válaszol

Régóta élek szexuális életet. Sok fiúval voltam, de egyikkel sem voltam képes az orgazmusra. Mostani pasimmal is borzalmas a szex. Elég, ha neki jó, azon vagyok mindig. Unom a szexet, nem izgat a szexuális együttlét. Próbálkozik meg minden, ezért inkább színlelem az orgazmust. Nekem miért nem sikerül?

#szex
2017.02.26.

Jó vagy az ágyban?

Mit is jelent jónak lenni az ágyban? Azt jelenti, hogy szexi vagy, megteszel bizonyos dolgokat a másik kedvéért, vagy mit?

#petting
2017.02.22.

Beszélgessetek őszintén a szexről!

Ha őszintén tudtok beszélni a szexuális és a kapcsolati problémákról, az segít, hogy mindketten testileg és érzelmileg is egészségesek maradjatok, arról nem is beszélve, hogy a szexuális életetek és a kapcsolatotok is jobb lesz tőle. Vess egy pillantást az alábbi tippekre, amik segíthetnek a jó társalgás kialakításában!

#szex
2017.02.07.

Le akar velem feküdni, mit tehetek?

Kedves Szakértők! 14 éves lány vagyok, és van egy fiú, akit nagyon kedvelek. Néhány napja megkérdezte, hogy le akarnék-e vele feküdni. Igen is, meg nem is. A kérdésem az, hogy ha óvszerrel védekeznénk, akkor az mekkora biztonságot nyújtana? Illetve, először is szeretnék vele találkozgatni, szeretném, ha elhívna egy randira. Hogy hozzam fel ezt a kérdést előtte? Köszönöm a segítséget.

#petting
2017.02.02.

Hogyan beszélj a szexről?

Elolvashatsz mindent a szexről, lehet szexuális tapasztalatod is, de ha nem vagy képes a partnereddel nyitottan kommunikálni, akkor nagy az esélye, hogy sem neked, sem neki nem lesznek egészséges és kielégítő szexuális tapasztalataid, főleg hosszú távlatban gondolkodva.

#petting
2017.01.11.

Mi a normális szexuális téren?

A szex sok rejtélyt és izgalmat jelent a fiatalok számára. Ám mivel a tizenéveseknek ez egy ismeretlen, felfedezésre váró terep, sok kérdés irányul arra, hogy mikor tér el valami a normálistól szexuális téren? Vajon mi a normális a szexualitásban?

#erőszak
2017.01.07.

Még várnál a szexszel? Hogyan állítsd le őt?

A szexuális élet nem csak egy emberről szól, hanem, közös megállapodáson alapul: a következő lépést mindkét félnek akarnia kell. Gyakran előfordul, hogy a fiúk tovább szeretnének lépni, míg a lányok inkább várnának, amikor a szexualitásról van szó.

#szex
2016.06.23.

Vallásos szüleim miatt lemaradok a szexről

Szigorúan vallásos családban nőttem fel, és most egy keresztény magániskolába megyek. Felsős leszek, de már régóta érzem, hogy ez az iskola meg a vallásos dolog nem jó nekem.

#fogamzásgátlás
2016.05.02.

Fogamzásgátló tabletta: tények és tévhitek

Sok tini, akinek már van stabil párkapcsolata, és az óvszert kényelmetlennek tartja, más fogamzásgátló módszer után néz. Szóba jöhet ilyenkor a fogamzásgátló tabletta. Viszont a lányok legtöbbje a fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatban még mindig hamis mendemondáknak hisz.