#Vágyak #óvszer

71 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#óvszer
2010.11.26.

Utazás az óvszerek világába

Tomi és Anna az iskola rangidős diákjai, körülbelül egy éve egy pár. Úgy gondolták hogy eléggé felkészültek és elővigyázatosak ahhoz hogy intim kapcsolatot kezdjenek. Az iskolában felvilágosították őket a védekezés nélküli aktus veszélyéről, a nem kívánt terhességről és a nemi úton terjedő betegségekről, ezért elhatározták hogy védekezni fognak.

#szex
2010.09.30.

Mit tehetsz, ha a párod nem akar óvszert használni?

Legyen biztonságos a szex, vagy hagyjuk az egészet a fenébe… – jó lenne, ha mindenki így gondolkodna. A valóságban azonban előállhatnak olyan helyzetek, amikor vagy a fiú, vagy a lány makacsul ragaszkodik az óvszer nélküli szexhez. Hogy Te ne kerülj ilyen (vagy ennél kellemetlenebb) helyzetbe, meg kell tanulnod, hogyan állj ki magadért.

#óvszer
2010.07.07.

Hogy kell használni az óvszert? - A szakértő válaszol

"15 éves vagyok, és nem vagyok tisztában azzal, hogy hogy működik az óvszer. A vásárlásakor mit kell nézni? Hol érdemesebb venni, gyógyszertárban vagy nagyobb bevásárlóközpontban?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#szex
2010.06.07.

Óvszer eltávolítása - Hogy a legelegánsabb?

„Egy fiatal srác vagyok, akinek még soha nem volt semmilyen együttléte. De most olyan kapcsolatban vagyok, ahol előbb utóbb szexelni fogunk. Lehet hülyén hangzik, de létezik olyan módja a kondom eltávolításának, ami nem öli meg a pillanat varázsát? Talán nem egy nagy dolog, de mégis szerintem egy picit kellemetlen… vagy nem?”

#szex
2010.06.03.

Óvszerhasználat: nem nélkülözhetetlen, de célszerű!

Kedves Szerkesztőség! Most a nyáron megismerkedtem egy klassz sráccal. Főiskolára jár, és úgy tervezzük, hogy a tanév alatt hétvégeken meglátogatjuk egymást. Sokat hülyéskedtünk együtt, de nem feküdtünk még le. Mind a ketten szüzek vagyunk. (Tudom, nehéz elhinni…) De most azt hiszem, ő az igazi, és én készen állok… Tényleg kell óvszert használnunk? Azt szeretném, ha tökéletesen sikerülne!

#óvszer
2010.03.23.

Az óvszerhasználat előnyei és hátrányai

Annak elhatározása, hogy szexuális életet élsz, komoly, felelősségteljes döntés. Figyelembe kell venni a teherbeesés lehetőségét, a szexuális úton terjedő betegségek és fertőzések kockázatát, és az esetleges mellékhatásokat is. Mielőtt a védekezés módjáról döntenétek, alaposan gondoljátok át annak előnyeit és hátrányait is.

#első szex
2010.03.21.

Tanácsok az első együttléthez

Bizonyára azt szeretnéd, hogy az első szexuális élményed tökéletes legyen, de a legelső alkalom során pont a tapasztalatlanságodból fogsz tapasztalatot meríteni.

#szex
2009.10.30.

„Ne ess pánikba” - Ha nem védekeztél

A Magyar Család és Nővédelmi Tudományos Társaság október elejétől országos kampányt indít, hogy ezzel is felhívja a figyelmet az abortusz veszélyeire, a fogamzásgátlás lehetséges módszereire és arra, hogy akkor is van megoldás, ha a védekezésbe hiba csúszott és nincs még itt a gyermekvállalás ideje. Ezt jelképezi maga a jelmondat is. „Ne ess pánikba”.

#szex
2009.10.29.

Tényleg készen állsz a szexre? (2. rész)

Tényleg készen álltok a szexre? Van néhány dolog, amit érdemes átgondolni, hogy a szex valóban élvezetes, biztonságos, és érzelem gazdag lehessen. Íme a lista…