Vágyak, óvszer

#Vágyak #óvszer

61 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2017.02.26.

Jó vagy az ágyban?

Mit is jelent jónak lenni az ágyban? Azt jelenti, hogy szexi vagy, megteszel bizonyos dolgokat a másik kedvéért, vagy mit?

#szex
2017.02.07.

Le akar velem feküdni, mit tehetek?

Kedves Szakértők! 14 éves lány vagyok, és van egy fiú, akit nagyon kedvelek. Néhány napja megkérdezte, hogy le akarnék-e vele feküdni. Igen is, meg nem is. A kérdésem az, hogy ha óvszerrel védekeznénk, akkor az mekkora biztonságot nyújtana? Illetve, először is szeretnék vele találkozgatni, szeretném, ha elhívna egy randira. Hogy hozzam fel ezt a kérdést előtte? Köszönöm a segítséget.

#óvszer
2016.11.24.

Hogyan győzd meg partnered az óvszerhasználatról?

Habár nem is olyan könnyű, de a védekezésről akkor kell beszélgetni, még mielőtt ténylegesen szükséged lenne rá. Ha nem beszéltek róla, az veszélyeztetheti az egészségeteket, hiszen az óvszer nyújtja a legbiztosabb védelmet a nemi úton terjedő betegségekkel szemben. Szóval hogyan is lehet legyőzni az óvszerről való beszélgetés miatti szégyenérzetedet?

#szex
2016.11.05.

Mikor tegyem fel a kondomot?

A barátomnak mikor lenne esedékes felhelyeznie a kondomot az együttlét közben? Rakja fel ő, vagy nekem kellene? Válogatás a szakértő válaszol rovat leggyakoribb kérdései közül.

#szex
2016.10.24.

Két óvszer jobban véd?

Két óvszer használata egy időben nem ajánlott, hiszen nem nyújt nagyobb védelmet, mint egy, ráadásul ha kettőt húzol fel egyszerre, akkor az óvszerek anyagai kidörzsölhetik egymást, ezáltal könnyebben megsérülnek, és el is szakadhatnak.

#terhesség
2016.10.18.

Terhes lehetsz, ha…

Bár manapság számtalan módja van a védekezésnek, sok fiatal mégis, akaratlanul teherbe esik. Emellett sok módszerről alakultak ki tévhitek, miszerint ezekkel nem is lehet teherbe esni. Pedig igen!

#óvszer
2016.09.22.

Óvszer felvétele - Mikor történjen?

Legyetek szívesek, mondjátok el, melyik szakaszban kell felvennie az óvszert egy srácnak? A lánynak vagy a fiúnak kell felhelyeznie? Muszáj megtudnom!

#fogamzásgátlás
2016.05.11.

Óvszer vagy tabletta?

Barátommal csaknem fél éve élünk nemi életet, s védekezésképpen óvszert használunk. Pár hete viszont felvetődött a kérdés, hogy mi lenne, ha tablettára váltanék. Sokat olvastam róla, de sok előnye mellett rengeteg mellékhatást is feltüntettek. Mi erről az Ön véleménye?

#fogamzásgátlás
2016.05.02.

Fogamzásgátló tabletta: tények és tévhitek

Sok tini, akinek már van stabil párkapcsolata, és az óvszert kényelmetlennek tartja, más fogamzásgátló módszer után néz. Szóba jöhet ilyenkor a fogamzásgátló tabletta. Viszont a lányok legtöbbje a fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatban még mindig hamis mendemondáknak hisz.

#std
2016.01.22.

Nemi betegségek tesztje az orvosnál

A szexuális úton terjedő betegségek (STD-k) vizsgálatára számtalan módszer van. Hogy megtudd, neked melyik vizsgálati módszerre van szükséged, és az mivel jár, olvasd el cikkünket!

#óvszer
2015.11.23.

Apukám megtalálta az óvszert, mit tegyek?

"Apám megtalálta a szemetesben az óvszer papírját, és most azt hiszi, hogy lefeküdtem a barátommal, pedig ez nem igaz, mert a behatolás nem történt meg. Korábban sokat hazudtam a jegyeimmel kapcsolatban, és tudom, hogy én rontottam el, de most nem hisznek nekem. Hogy tudnám meggyőzni őket?" A szakértő válaszol.

Megváltozhat a menstruáció a szextől? Orvos válaszol kérdés
#menstruáció
2015.11.20.

Megváltozhat a menstruáció a szextől? Orvos válaszol kérdés

A barátnőm és én először szeretkeztünk. Óvszerrel védekeztünk, ő pedig szed fogamzásgátlót is, hogy szabályozza a ciklusát. Ennek ellenére egy hete késik a menstruációja. Barna folyás van, de menstruáció nincs. Normális, hogy megváltozik a menstruáció az első szex után?

#szex
2015.07.15.

Az óvszer eltávolítása - csak diszkréten

Egyetemista srác vagyok, és még sohasem voltam együtt nővel, de most van egy olyan kapcsolatom, amelyben hamarosan megtörténhet. Talán ostobán hangzik, de miképp lehetne az aktus után úgy levenni és kidobni az óvszert, hogy ne romboljam le a pillanat varázsát? Nem tartom különösebben kényelmetlennek a dolgot semmilyen tekintetben, de ez egy kissé kellemetlen műveletnek tűnik… vagy tévedek?

#fogamzásgátlás
2015.04.21.

Mennyire biztonságosak a hormonmentes fogamzásgátlók?

Számos egészségügyi oka lehet annak, ha egy nő a hormonmentes védekezést választja. Jó tudni tehát, melyik módszer mennyire hatékony - dr. Hintalan Albert, az Oxygen Nőgyógyászat szakorvosa az ún. Pearl-indexről beszélt.