Vágyak, óvszer

#Vágyak #óvszer

61 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Hogyan beszélj partnereddel az óvszerről?
#szex
2023.04.25.

Hogyan beszélj partnereddel az óvszerről?

A legtöbb ember elretten a gondolattól, hogy az óvszerről beszéljen a párjával. Pedig ha nem beszéltek a védekezésről, azzal mindkettőtök egészségét veszélyeztetitek.

Tévhitek az óvszerekről
#szex
2023.04.06.

Tévhitek az óvszerekről

Tény, hogy a legelterjedtebb fogamzásgátló módszer a gumióvszer. Ha helyesen használjuk, tényleg az egyik legbiztonságosabb módja a szexnek. Véd a nemi betegségektől (orálisan és análisan is!), a hüvelyi gyulladásoktól és 98%-ban a nem kívánt terhességtől is! Vajon milyen tévhitek keringenek róla?

HIV fertőzés - Teszteld magad!
#szex
2023.02.19.

HIV fertőzés - Teszteld magad!

Tudtad, hogy a világon minden ötödik ember HIV fertőzött? És arról hallottál, hogy ezeknek az embereknek csak a fele tudja, hogy beteg? Ha most azt mondod, hogy áh, ez velem nem történhet meg, tévedhetsz. Miért vagy benne biztos?

A 10 legveszélyesebb óvszer hiba
#óvszer
2023.02.10.

A 10 legveszélyesebb óvszer hiba

Nem elég használni a kondomot. Jól kell használni! De négyből hárman rosszul csinálják. Ez azért van, mert sokan ellentmondásos viszonyban vannak az óvszerrel, érveket próbálnak kitalálni ellene. A következő kifogások hallhatók leggyakrabban: nem annyira élvezetes vele a szex, nehéz föltenni vagy nem tetszik a szaga... Ne aggódj, minimális elméleti tudás birtokában nem lesz gondod vele!

Az óvszerhasználatról kezdőknek
#óvszer
2023.01.28.

Az óvszerhasználatról kezdőknek

Az óvszer használata sokkal könnyebb, mint ahogy sokan hiszik. Viszont ha először használod, nem biztos, hogy tudni fogod, mit is kell tenned, ha még egyet sem nyitottál ki előtte. Segítünk!

Szexuális legendák nyomában
#szex
2022.12.19.

Szexuális legendák nyomában

Cikkünkben a lehető legfurcsább szexuális legendákra keresünk választ. Eltörhet-e a péniszünk? Elkaphatjuk-e a szifiliszt, vagy ez már a múlté? Nos, ki tudja? Lehet, hogy ezek csak városi legendák, de lehet, hogy teljesen igazak. Most ennek járunk utána.

Hogyan készül az óvszer?
#szex
2022.11.25.

Hogyan készül az óvszer?

A kondom a tudomány egyik legnagyobb vívmánya. Bámulatos nemde? Egy olyan apróság, amely egyszerre óv a nemi úton terjedő betegségektől és a terhességtől. Nem beszélve arról, hogy mindezt 98%-os megbízhatósággal viszi véghez. Kétségkívül a legjobb védekezési módszer.

Az első óvszervásárlás
#óvszer
2022.10.06.

Az első óvszervásárlás

Mikor először említettem meg szüleimnek, hogy óvszert szeretnék venni, apám arca elsápadt és elővette a legfurcsább tekintetét. Anyám, nos anyu sokkot kapott. Azonban mikor túl lettünk az első nehézségeken, egy kis kutatómunkát végezve szüleim ráébredtek, hogy ez nem is olyan rossz dolog.

Óvszervásárlás bolton kívül
#szex
2022.06.23.

Óvszervásárlás bolton kívül

Az óvszer megvásárlása egyszerű folyamat, nem kell mást tenned, mint bemenned a boltba, és ki kell választanod a számodra megfelelő márkát.

A szüzesség elvesztése: egy lány tanácsai
#szex
2021.08.02.

A szüzesség elvesztése: egy lány tanácsai

Tinédzserkorban természetes, hogy foglalkoztat a nemiség gondolata. Az iskolában, az interneten, de akár baráti körben is felmerülhetett már a téma. Ha mégis bizonytalan lennél, rövid útmutatónkkal reméljük, tudunk segíteni.

#szex
2021.03.24.

A vékonyabb óvszer is biztonságos?

Az lenne a kérdésem, hogy a vékonyabb vagy az extra érzékeny kondomok is ugyanolyan jól védenek-e, mint a hagyományos társaik? Mert én valahogy úgy képzelem el, hogy a vékonyabbnak nagyobb az esélye, hogy elszakad, mint a hagyományosnak. Bocsánat, ha ez egy ostoba kérdés, de fontos tudnom az igazságot.

#szex
2020.02.06.

Mit tegyek, ha a csaj tapasztaltabb?

Nyugtalanító lehet a tény, hogy barátnőd szexuálisan sokkal tapasztaltabb, mint te. A legjobb döntés ilyenkor az, ha nem mondod el, hogy ez zavar téged.

#szex
2020.01.29.

Veszélyes szexjátékok

Egyre inkább terjednek a médiában a szokatlan, néha veszélyes szexuális játékok, ennek hatására a kevéssé tájékozott kamaszok könnyen esnek abba a hibába, hogy nem mérik fel kellően ezen „játékok” veszélyét, rizikóját, és könnyen szereznek maradandó károsodást maguk vagy partnerük számára.

Fájni fog az első szex?
#szex
2019.10.06.

Fájni fog az első szex?

Ha bármit először próbálsz ki, az idegesség, a bizonytalanság, és az izgatottság furcsa érzései kavaroghatnak benned. A szeretkezéssel sincs ez másképp. Nem jósolhatod meg előre, milyen lesz, de javíthatod az esélyeket, ha jól meggondolod, hogy kivel, mikor és hogyan szeretnéd, hogy megtörténjen.