Vágyak, nemi betegség

#Vágyak #nemi betegség

54 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#esemény utáni tabletta
2016.05.30.

Esemény utáni tabletta: akkor is véd, ha többször volt aktus?

Mennyire befolyásolja az esemény utáni tabletta hatását az, ha egy alkalommal többször is történik közösülés és nem védekezem? Ugyanaz a hatás várható attól függetlenül, hányszor létesítettem védekezés nélküli szexuális kapcsolatot az adott este folyamán? A szakértő válaszol.

#szexuális élet
2016.05.25.

A szerelmi élet egészségügyi veszélyei

Gombák, vírusok, baktériumok. A leggyakoribb okozói a szexuális úton terjedő betegségeknek. Évente több ezren fordulnak orvoshoz nemi betegség miatt, érdemes tehát a rettegett AIDS mellett a gyakoribb problémák ellen is védekezni. Dr. Hintalan Albert, nőgyógyásza a megelőzés jelentőségéről beszélt.

#szex
2016.05.10.

7 gyakori tévhit a nemi életről

Milyen esélyed van a WC ülőkéről betegséget szerezni, teherbe eshetsz-e az első szex során, vagy a menstruációs időszakban? Mi az összefüggés a sürgősségi fogamzásgátló és az abortusz között, elhízáshoz vezetnek-e a fogamzásgátló tabletták? Íme, a válaszok!

#fogamzásgátlás
2016.05.02.

Fogamzásgátló tabletta: tények és tévhitek

Sok tini, akinek már van stabil párkapcsolata, és az óvszert kényelmetlennek tartja, más fogamzásgátló módszer után néz. Szóba jöhet ilyenkor a fogamzásgátló tabletta. Viszont a lányok legtöbbje a fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatban még mindig hamis mendemondáknak hisz.

#szex
2016.04.15.

Az orális szex rákot okoz?

A különböző súlyos fej- és nyakdaganatok előfordulási arányának gyors ütemű növekedéséért úgy tűnik, egy orális szex útján terjedő vírus, a HPV a felelős, és a védőoltás a fiúk számára ugyanolyan fontos, mint a lányoknak – állítja egy tanulmány.

#szex
2016.04.11.

Nem csak a szüzességed a tét!

Úgy gondolod, hogy készen állsz a szexuális életre? Gondoltál már arra, hogy esetleg terhes lehetsz vagy egy egész életre kiható nemi úton terjedő betegség áldozatává válhatsz? Mielőtt beadod a derekad, mérlegeld a kockázatokat.

#std
2016.01.22.

Nemi betegségek tesztje az orvosnál

A szexuális úton terjedő betegségek (STD-k) vizsgálatára számtalan módszer van. Hogy megtudd, neked melyik vizsgálati módszerre van szükséged, és az mivel jár, olvasd el cikkünket!

#Herpes Simplex
2016.01.10.

Tények a nemi betegségekről (2. rész)

Tudtad, hogy a HIV betegségen kívül még számos olyan nemi betegség létezik, ami akár szexuális együttlét nélkül is terjedhet, és nincs rá gyógyír? Cikkünkből többet is megtudhatsz eme súlyos kórokozók terjedéséről, tüneteiről.

#méret
2015.03.17.

Mitől félnek a férfiak?

Szex. Azt hinnéd, minden pasi szakértő benne igaz? ... Pedig nem. A szex sok fiú számára egy a mindennapos terhek közül. Aggódnak, hogy megfelelnek-e majd a partnerüknek, és hogy minden úgy történik-e majd, ahogy azt ők szeretnék.

#menstruáció
2014.09.26.

Fájdalmas volt az első alkalom. Hogyan tovább?

Kedves Szakértő! Az első szex szörnyű élmény volt, a partnerem durva volt és mélyre hatolt. Ez körülbelül három hónapja történt. Előfordulhat, hogy a vagina sérül a szextől?

#beszélgetés
2014.07.12.

Készülj fel szóban a szexre!

A legjobb tipp, ami adható azoknak, akik késleltetni akarják a szexuális élet elkezdését – de nem tudják, hogyan álljanak ellen a kísértésnek –, hogy legyenek felkészültek.

#szex
2014.03.26.

So They Can Know - innováció a szexuális egészség területén

A San Franciscoban megrendezett Health 2.0 konferencia során ismerkedtem meg a So They Can Know elnevezésű honlappal. A céljuk egészen érdekes - interneten keresztül és anonim módon értesíteni korábbi szexpartnereidet, ha nemi betegséggel diagnosztizáltak.

#terhes
2013.11.14.

Terhesség: egyetlen döntés megváltoztathatja az életedet

Cikkünkben a 15 évesen teherbe esett Sáráról olvashattok, közvetlenül azelőtt, hogy világra hozta kisfiát. A tinimami megpróbál megbirkózni a jelenével és a múltjával, és továbbra is próbál a jövőre tervezni. Megrázóan tanulságos az esete!