Vágyak, nemi betegség

#Vágyak #nemi betegség

54 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Mik az orális szex veszélyei?
#orális szex
2023.05.08.

Mik az orális szex veszélyei?

Az orális szex lehet élvezhető és egészséges része egy komoly párkapcsolatnak, amennyiben mindkét fél akarja, de arról sokan nem tudnak, hogy komoly veszélyei is vannak.

Bőrbetegség a szextől: molloscum contagiosum
#molloscum contagiosum
2023.04.22.

Bőrbetegség a szextől: molloscum contagiosum

A molloscum contagiosum a bőr egy viszonylag gyakori fertőzése, mely leggyakrabban a gyermekeket érinti. Felnőttek esetében a nemi szerveket is érintő szexuális úton terjedő fertőző betegség.

HIV fertőzés - Teszteld magad!
#szex
2023.02.19.

HIV fertőzés - Teszteld magad!

Tudtad, hogy a világon minden ötödik ember HIV fertőzött? És arról hallottál, hogy ezeknek az embereknek csak a fele tudja, hogy beteg? Ha most azt mondod, hogy áh, ez velem nem történhet meg, tévedhetsz. Miért vagy benne biztos?

Nyolc HPV-tévhit
#hpv
2023.02.06.

Nyolc HPV-tévhit

A humán papillomavírus (HPV) a leggyakoribb szexuális úton terjedő vírus manapság, melyet élete során a szexuálisan aktív férfiak és nők jelentős hányada elkap. Az első tévhit, hogy kevesen találkoznak vele életük során. A vírus a méhnyakrákos esetek 80-90%-ában kimutatható, ezért nagyon fontos a megfelelő védekezés ellene.

Nem szexuális úton terjedő nőgyógyászati fertőzések
#nem szexuális úton terjedő fertőzések
2022.10.28.

Nem szexuális úton terjedő nőgyógyászati fertőzések

Napjainkban egyre több női fórumon olvashatjuk, hogy a nőgyógyászati és urológiai fertőzések gyakran éveken keresztül fájdalmas és kellemetlen panaszokat okoznak, amelyre számos nő kétségbeesetten keresi a megoldást. Mik a leggyakoribb kórképek?

Tények a nemi betegségekről (1. rész)
#hpv
2022.06.20.

Tények a nemi betegségekről (1. rész)

Tudtad, hogy bizonyos nemi betegségek szexuális együttlét nélkül is terjedhetnek? Cikkünkből többet megtudhatsz a leggyakoribb nemi betegségekről, azok tüneteiről, következményeiről!

#erőszak
2021.08.07.

Élet nemi erőszak után

Nagyon nehéz arról beszélni, hogy milyen is egy nemi erőszak, hogy mi történt, mert szavakkal ezt leírni nem igazán lehet. A nemi erőszak egy testi, lelki és szellemi, szexuális bűncselekmény egyszerre. Rengeteg áldozat van, aki nem mer róla beszélni szerte az egész világon.

A szüzesség elvesztése: egy lány tanácsai
#szex
2021.08.02.

A szüzesség elvesztése: egy lány tanácsai

Tinédzserkorban természetes, hogy foglalkoztat a nemiség gondolata. Az iskolában, az interneten, de akár baráti körben is felmerülhetett már a téma. Ha mégis bizonytalan lennél, rövid útmutatónkkal reméljük, tudunk segíteni.

#petting
2021.01.20.

Petting: előnyök és hátrányok

A petting tulajdonképpen nem más, mint tényleges szexuális aktus nélkül egymás testének felfedezése, megismerése, örömszerzés. Az egyszerű simogatástól a forró csókon át a masszázsig sok minden ebbe a kategóriába tartozik.

#szex
2020.02.25.

Az anális szex veszélyei

Szilvi már pár hónapja együtt járt a barátjával, és beleegyezett a srác unszolására, hogy kipróbálják az anális szexet. Rettenetesen félt. Amikor eljött a nagy pillanat, az egészet megbánta.

#szex
2020.01.29.

Veszélyes szexjátékok

Egyre inkább terjednek a médiában a szokatlan, néha veszélyes szexuális játékok, ennek hatására a kevéssé tájékozott kamaszok könnyen esnek abba a hibába, hogy nem mérik fel kellően ezen „játékok” veszélyét, rizikóját, és könnyen szereznek maradandó károsodást maguk vagy partnerük számára.

#szex
2017.02.26.

Jó vagy az ágyban?

Mit is jelent jónak lenni az ágyban? Azt jelenti, hogy szexi vagy, megteszel bizonyos dolgokat a másik kedvéért, vagy mit?

#óvszer
2016.11.24.

Hogyan győzd meg partnered az óvszerhasználatról?

Habár nem is olyan könnyű, de a védekezésről akkor kell beszélgetni, még mielőtt ténylegesen szükséged lenne rá. Ha nem beszéltek róla, az veszélyeztetheti az egészségeteket, hiszen az óvszer nyújtja a legbiztosabb védelmet a nemi úton terjedő betegségekkel szemben. Szóval hogyan is lehet legyőzni az óvszerről való beszélgetés miatti szégyenérzetedet?

#szex
2016.08.29.

Orális szexnél kell védekezni?

15 éves lány vagyok és néhány napja megbeszéltük a barátommal, hogy nem fekszünk még le egymással, mert még korai, de ő szeretne már valamit, ezért kitalálta, hogy ő valamilyen meglepetés módon örömet szeretne nekem szerezni.