Lélek, párkapcsolat

#Lélek #párkapcsolat

241 db cikk a témában

#szeretet
2013.02.20.

Mi a szeretet?

Lerántjuk a leplet a S-Z-E-R-E-T-E-T-ről. Csak egyféle szeretet létezik? Személyenként különböző? A szeretet mi mindent jelent?

#valentin nap
2013.02.14.

Hangolódj rá a Valentin-napra!

Megrögzött Valentin-nap rajongó vagy, és úgy gondolod, hogy miért ne szólhatna az év egy napja a szerelemről? Vagy épp ellenkezőleg: már előre rettegsz a Valentin-napi felhajtástól? A KamaszPanasz blogjaiban mindenki megtalálja a neki szóló üzenetet.

#valentin nap
2013.02.05.

Rebeka kipróbálta: Valentin-nap másképp

A Valentin-napi szokáskör gyökerei messzebbre nyúlnak vissza, mint azt sokan gondolják. Már Shakespeare is emlegeti a Bálint-napi szokásokat a Hamletben.

#szerelem
2012.11.30.

Szerelmes vagyok egy nálam 18 évvel idősebb férfibe

"Beleszerettem 18 évvel idősebb pasiba. Én 16 éves lány vagyok. Mikor megtudta, hogy mit érzek iránta, azt mondta, felejtsem el őt. De én erre képtelen vagyok. Mit csináljak? Hogy tegyem túl magam rajta?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#szerelem
2012.11.17.

Lehet valakihez csak testileg vonzódni?

"Lassan 2 éve járok a barátommal, de úgy érzem, hogy valami elmúlt; hogy nem hiányzik, amikor nincs ott, nem gondolok rá túl sokszor. Viszont amint kettesben vagyunk, szinte egyből rámászok és kívánom. Szakítsak-e vagy sem? Lehet-e valakit "testtel" szeretni és lélekkel nem?" A szakértő válaszol.

#önismeret
2012.08.01.

Ismerd meg önmagad!

Ki vagyok én? Hol van a helyem a világban? – ezekre a kérdésekre éppen most keresheted a válaszokat. Tini korban alakul ki a személyiség, amely később is változik ugyan, de a főbb vonások 18-20, legkésőbb 25 éves korra állandósulnak.

#meleg
2012.05.13.

Meleg vagy leszbikus tinik zaklatása

Nem ritka, hogy valakit a vélt vagy valós nemi orientáltsága miatt zaklatnak és az illető öngyilkosságot próbál elkövetni, csak hogy megszabaduljon a zaklatástól. A bántalmazás túlnyomó része online módon történik.

#kapcsolat
2012.03.11.

A barátom csak azt akarja?

Mostanság kissé ellaposodott a kapcsolatunk, úgy érzem... Fél éve vagyunk együtt, minden nagyon jó, az elején persze romantikusabb volt, gyönyörű sms-eket kaptam tőle, a tenyerén hordozott, manapság viszont eltűnt belőle a romantika.

#valentin-nap
2012.02.14.

Rózsaszínből zöldet Valentin-napra

A Valentin-napnak – ha jól értettem Valentin szándékát – a szeretetről (szerelemről?) kéne szólnia. Persze ez így nagyon közhelyes és semmitmondó, de éppen itt az ideje, hogy feltöltsük egy kis tartalommal.

#Faustino-nap
2012.02.14.

A szinglik a Faustino-napot ünneplik

A történet alapja, hogy az olasz szinglik megelégelték, hogy mindig háttérbe szorulnak Valentin-nap alkalmával, mert számukra ez nem épp egy örömteli nap. Így kinyilvánították a saját ünnepnapjukat és védőszentjüket.

#homoszexualitás
2012.01.08.

Meleg vagyok, de heteróvá akarják nevelni a párom

Kedves Szakértő! Én egy 16 éves, átlagos fiú, azzal a különbséggel, hogy meleg. Novemberben megismertem egy szintén 15 fiút, aki ugyanolyan átlagos fiú, nem látszik rajta semmi, amiből kiderülne, hogy meleg.

#erőszak
2011.11.25.

Erőszak a randi során

Nem ismeretlen dolog, és a hatóságoknál is külön kategóriát képvisel a párkapcsolatban élők között történő erőszak, bántalmazás. Ebbe beletartozik az egyneműek közötti párkapcsolat is, bár az ő esetükben kevés statisztikai adat áll rendelkezésre.

#szerelem
2011.11.07.

Szerelmi tanácsok tiniknek

Minden alkalommal, amikor meglátod ŐT, elkezd kalapálni a szíved, izzad a tenyered, elvörösödik az arcod? Ez bizony szerelem. Ilyenkor a fiatalok képesek „megörülni”. A „rózsaszín köd” leereszkedik rájuk. Csak ŐT látják, mindenhol.