Lélek, párkapcsolat

#Lélek #párkapcsolat

242 db cikk a témában

#szerelem
2011.11.07.

Szerelmi tanácsok tiniknek

Minden alkalommal, amikor meglátod ŐT, elkezd kalapálni a szíved, izzad a tenyered, elvörösödik az arcod? Ez bizony szerelem. Ilyenkor a fiatalok képesek „megörülni”. A „rózsaszín köd” leereszkedik rájuk. Csak ŐT látják, mindenhol.

#rasszizmus
2011.09.01.

Kultúrák közötti különbségek

Megismerkedsz valakivel, akinek más a bőrszíne, kultúrája, szokása, vallása. A XXI. században ez nem kéne, hogy problémát jelentsen, de mégis, vannak olyan szülök, akik nem nézik jó szemmel az ilyen kapcsolatot.

#kémkedés
2011.08.28.

Figyelni foglak, avagy a zaklatókról

Az, aki zaklatja a barátját vagy barátnőjét (vagy az exét), általában kisajátító és korlátozó személyiség. A zaklatáshoz tartozik valakinek a követése, üzenetekkel bombázása telefonon vagy online, és az illető szándékos megfélemlítése.

#féltékenység
2011.08.23.

A féltékenység a szerelem jele?

Mindannyian féltékenyek vagyunk időnként egy kicsit. Mikor van ez még rendjén, és hol van az a pont, amikor már nincs?

#twitter
2011.05.21.

Twitteren a tinik magánélete?

A szülők aggódnak, de sajnos lassan meg kell érteniük a Twitter természetét. A fiatalok ma már itt, a virtuális térben élik magánéletük nagy részét. Veszélyes? Vagy csak újabb médiafogás?

#távkapcsolat
2011.05.21.

Messziről jött szerelem

Adott egy fiú meg egy lány, akik találkoznak, megtetszenek egymásnak, egymásba szeretnek, és minden stimmel(ne), csak ott van közöttük több száz, vagy akár több ezer kilométer...

#terhes
2011.04.25.

Igaz történet arról, aki irtózott a terhesektől

Nagycsaládban nőttem fel. Öten voltunk testvérek. Négy lány és egy fiú. Természetesen voltak közöttünk viták, veszekedések, még verekedések is olykor, de összességében jó testvérek voltunk.

#kapcsolat
2011.04.17.

Ha a szüleid utálják a párod

Találtál egy csodálatos barátnőt vagy barátot. A dolgok nagyszerűen mennek. Szárnyalsz a boldogságtól. Süt a nap, csiripelnek a madarak, szép az élet. Bemutatod a szüleidnek. A szüleid ki nem állhatják.

#randi
2011.04.16.

Randi vagy nem randi?

Elég nehéz eldönteni, hogy most igazából randira hívtak minket, vagy csak szimpatikusak vagyunk a másiknak. Hogyan lehet ezt eldönteni? Mitől lesz jó egy randi?

#szakítás
2011.03.02.

Hogyan szakíts?

Néha úgy érezhetjük, hogy túl sok olyan dolog történik egy kapcsolatban, amitől mi nem érezzük magunkat kényelmesen, vagy nem érezzük magunkat boldognak. De van olyan is mikor nagyon jól érezzük magunkat, egyszerűen csak a körülmények teszik lehetetlenné a kapcsolatot. Legyen bármelyik is a szakítás nem egyszerű dolog.

#korkülönbség
2011.03.01.

A korkülönbség buktatói

Sok tanulmányt olvashatunk manapság a különféle kapcsolatokról, többek között a nagy korkülönbséggel járó kapcsolatokról. Azok a lányok, akik 18 alatt egy jóval idősebb partnert választanak, sokkal nagyobb eséllyel bonyolódnak bele a szexbe.

#tökéletes
2011.02.23.

Nem lehetsz tökéletes

A barátnőmmel átnéztük a legújabb fürdőruha kollekciókat a Victoria's Secret katalógusban. Mindannyian egyetértünk abban, hogy mi is a modellekéhez hasonló kinézetet szeretnénk elérni.