Lélek, párkapcsolat

#Lélek #párkapcsolat

242 db cikk a témában

#szexting
2014.04.03.

A szexting egyenlő a megcsalással?

Tisztelt szakértő! Kutakodtam a barátom telefonján, amíg ő zuhanyozott, tudom rossz dolog. Nem azért tettem, mert nem bíznék benne, hanem mert van egy olyan lány az ismerősei között, akiben nem bízom.

#szülő
2014.03.27.

Ha idősebb fiúval jársz

Nem érted, hogy miért van úgy kiakadva az anyukád, csak mert a srác, akivel randizol már jócskán elmúlt 20 éves? Mi lehet ebben a helyzetben, ami ennyire nem tetszik a szülőknek? Csak ők reagálják túl, vagy tényleg veszélyt jelent rád a dolog? Nos, ebben a helyzetben, a pszichológusok szerint, tényleg van ok az aggodalomra.

#pszichológia
2014.03.23.

Világjáró pszichológus: Félelmetes felnőttkor?

A hagyományosan 12-14 éves kortól nagyjából 18 éves korunkig tartó kamaszkor átmenetet képez a gyermekkorból a felnőtt létbe. Mint minden nagyobb életszakasznak, a kamaszkornak is megvannak a maga kihívásai, feladatai. Az utóbbi évtizedekben a kamaszkor időszaka meglehetősen meghosszabbodott, megsokasodtak a kamaszkorral együtt járó kihívások is. Az elhúzódó kamaszkor egy világlátott pszichológus szemszögéből.

#boldog
2014.03.20.

Mi a boldog élet titka?

Boldogságunk nem csak környezetünkön és életünk eseményein múlik, mi magunk is tehetünk annak eléréséért. Ma van a Boldogság Világnapja.

#valentin nap
2014.02.14.

20 tipp Valentin napra szingliknek

Egyáltalán nem kell, hogy tragédiakén éld meg azt, ha szingli vagy Valentin napon. Sőt, ez a nap kiváló alkalom arra, hogy valami izgalmasat, fantasztikusat tégy saját magadért!

#valentin-nap
2014.02.14.

Valentin-napi őrület

Február 14-éről eltérő vélemények alakultak ki: egyesek giccsesnek és haszontalannak tartják, mások alig várják már a közéledtét, és vannak, akik csak arra vágynak, hogy túl legyenek rajta.

#barát
2014.02.12.

Mit tegyél, ha beleszeretsz a legjobb barátodba?

Ha már tápláltál érzelmeket az egyik legjobb barátod iránt, tudod, hogy az milyen ijesztő is tud lenni. Vajon el kellene mondanod a legjobb barátodnak, hogy szereted őt? Mi lesz, ha nem szeret viszont – megszakad a barátságotok? Biztos, hogy szerelmes vagy belé?

#utazás
2013.12.15.

Világjáró pszichológus: tó a magasban, a Titicaca-tó

A dél-amerikai Peru egyik, turisták által leglátogatottabb helye a Titicaca-tó,a MacchuPichu és a Nasca vonalak mellett. A világ legmagasabban fekvő, hajózható tava, 3823 méteren fekszik, enyhén sós, és kb. 8300 négyzetkilométer területű.

#iszlám
2013.10.18.

Világjáró pszichológus: a nők helyzete az iszlámban

Ha csak felszínes ismeretekkel rendelkezünk az iszlám kultúráról, könnyedén megsajnálhatjuk az ott élő néket, azt gondolván, milyen elnyomott sorban tengetik szerény, kendő mögé bújtatott életüket. Amikor viszont a mélyére nézünk a valóságnak, azt lájuk, hogy korántsem ilyen sanyarú a helyzet, az iszlám nők igenis hatalommal és saját döntési joggal rendelkeznek.

#szerelem
2013.08.22.

Megijeszt a szerelem?

Elhívni valakit első randira nem mindig jön természetesen... elvörösödsz, izzadni kezdesz és elcsuklik a hangod. De van pár alapvető dolog, amivel fejlesztheted az önbizalmad, és növelheted a sikeredet a szerelemben.

#szerelem
2013.06.24.

Találd meg önmagad egy kapcsolatban!

Egy jó kapcsolat az egekig repíthet, de teljesen össze is törhet. Hogyan tarts fenn egy kapcsolatot úgy, hogy ne veszítsd el önmagadat sem? Cikkünkben válaszokat találsz a kérdésre.

#boldogság
2013.05.18.

Mi tesz boldoggá egy srácot?

Nos, ha elsőre azt gondoltad, hogy a buli és a haverok, akkor nem is jársz olyan messze az igazságtól. De hogy valójában pontos és átfogó képet adjunk a pasik szokásairól, egy nemrégiben készült tanulmány eredményeit szeretnénk megosztani veled.

#szex
2013.04.05.

Beszélnünk kellene!

A folyamatos hangulatváltakozás, veszekedések, a dolgok, melyek bosszantanak, valóban megkurtítják az önbecsülésedet. Beszélj a pároddal azokról a dolgokról, amelyek nem tetszenek neked!