szerelem
#Lélek

Megijeszt a szerelem?

2013.08.22.
1 perces olvasási idő

Elhívni valakit első randira nem mindig jön természetesen... elvörösödsz, izzadni kezdesz és elcsuklik a hangod. De van pár alapvető dolog, amivel fejlesztheted az önbizalmad, és növelheted a sikeredet a szerelemben.

Fogadd el önmagad!

Mikor önbizalom híján vagyunk, mások szemében gyakran gorombává és arrogánssá válunk. Annak, hogy az emberek önbizalomhiányban szenvednek, egyik fő oka az, hogy nem érzik jól magukat a bőrükben. Ha ez igaz rád, akkor valószínűleg csak túl szigorú vagy önmagadhoz. Próbálj írni egy listát a jó tulajdonságaidról! Például, hogy megbízható vagy, kedves, vagy jó a humorérzéked. Ezek azok az értékek, melyeket mások vonzónak találnának benned. Ha sokat mondogatod magadnak, hogy megvannak benned ezek a pozitívumok, idővel elhiszed és az önbizalmad is nőni fog.

Gyakorlatok

A tornagyakorlatok amellett, hogy segítenek fitté válni és jól kinézni, boldogság hormonokat szabadítanak fel az agyban, ami segít pozitívan gondolkodni és erősítik az önbizalmadat.szerelem

Gondolkodj pozitívan!

Legtöbbünk olyan emberekhez vonzódik, akik pezsgőek, derűsek és pozitívak. Mikor valakivel csevegni próbálsz, olyan dolgokra koncentrálj, amiket csinálsz, ne olyanokra, amiket nem. Ez jó benyomást fog kelteni a másikban és felkelti az érdeklődést. Szóval, ha randizni akarsz, tartsd meg magadnak a panaszaidat és nyűgjeidet!

Ne félj az elutasítástól!

Nyugi! Az elutasítás része a randizás folyamatának és bármelyikünkkel előfordulhat. Az, hogy valaki nem akar veled randira menni, még nem jelenti azt, hogy senki nem fog. Ne félj hibákat elkövetni, vagy bolondot csinálni magadból, mert végtére is minél többször próbálkozol, annál simábban fog menni. És ha valaki el is utasítja a randiajánlatodat, azt valószínűleg kedvesen fogja tenni. És ha valaki mégis goromba lenne, az azt mutatja, hogy valójában rossz ember, és nem érdemli meg a figyelmedet.

Légy társasági ember!

Próbálj meg minél több olyan szituációba kerülni, ahol találkozhatsz és beszélgethetsz különböző emberrel. Minél barátságosabb vagy, és minél többet beszélgetsz másokkal átlagos dolgokról, annál könnyebben fogsz beszélgetésbe elegyedni olyannal aki tetszi. Tehát csak bátran!

(M. Á.)

Kapcsolódó cikkek