Lélek, párkapcsolat

#Lélek #párkapcsolat

242 db cikk a témában

#terhes
2011.02.13.

Az egészséges terhesség

Nagyon gyakoriak a hangulatingadozások a terhesség alatt. Néhány lány depressziót is tapasztalhat a terhesség alatt vagy a szülés után. Ha depresszióra utaló tüneteid vannak, beszéld meg az orvosoddal, így segíthet abban, hogy megfelelő gondoskodást, kezelést kapj!

#kapcsolat
2011.02.09.

Komoly kapcsolatra vágysz?

Flörtölgetsz, randizgatsz, tetszik is pár srác, de valahogy mindig másképpen alakulnak a dolgok? Lássuk, mi lehet az oka annak, hogy nem találod meg azt, akivel hosszútávon is összepasszolsz!

#együttjárás
2011.02.05.

Rendben van az, hogy a tinik huszonévesekkel járnak?

Egyszer volt egy barátom – őt Annának hívták –, aki találkozott egy nála 10 évvel idősebb sráccal. A kapcsolatuk elmélyült, mert mindketten szerették az Amerikai pite című filmet és a heavy metált...

#terhes
2011.02.04.

A jó kislányokkal is megtörténhet II.

A terhességem ötödik hónapja környékén, amikor a hasam elkezdett egy kicsit nagyobb lenni és a melleim is kezdtek egy kicsit nehezebbek lenni, a leendő apuka és én egyre inkább eltávolodtunk.

#párkapcsolat
2011.01.04.

Milyen a kapcsolatod igazából?

A kapcsolatok igazán bonyolultak... ha benne vagy egyben, akkor van millió kérdésed (Boldog vagyok? Ő jó hozzám? El kell válnunk?), és ha nem akkor van millió egyéb (Mikor fogok találkozni valakivel?)

#szerelem
2011.01.04.

Nem vagyok belé szerelmes, mit tegyek?

Szerelmes belém egy fiú, és én belé egyáltalán nem! Nem szeretném megbántani, mert jó vele nevetni stb. De mégis meg kellene neki mondanom, hogy én nem úgy érzek iránta. Hogy tegyem ezt meg finoman?

#párválasztás
2010.11.13.

A párválasztás titkai

Ha meg vagy elégedve a partnereddel, akkor hajlamos vagy azt gondolni „hú, de jól választottam”, s közben eszedbe sem jut, hogy az ösztöneid és a tudatalattid segítségével választottál.

#szerelem függés
2010.10.17.

A szerelemfüggőség

De mit is jelent az, hogy valaki szerelemfüggő? Az alábbi listából kiderül, hogy te is szerelemfüggő vagy- e. Ha egyre több állításról úgy gondolod, hogy az igaz rád, akkor nagy az esélye, hogy valamelyik kategóriába te is beletartozol.

#szerelem
2010.10.15.

Fiatalabb fiúval járok - ez gáz?

1. Hogy mondjam meg anyukámnak, hogy nálam 1 évvel fiatalabb fiúval járok? 2. Gáz, ha az a fiú 1 évvel fiatalabb, de az osztálytársam?

#izmos férfiak
2010.09.28.

A túl izmos férfiak hátrányba kerültek?

Az ausztráliai Adalaide-i Flinders University kutatóinak aktuális tanulmányának megállapítása szerint az erőteljesen izmos férfiak semmivel sem tetszenek jobban a nőknek, mint normál, arányos testfelépítésű társaik; sőt, éppen ellenkezőleg: azoknak a férfiak, akik túlságosan sokat foglalkoznak testükkel, és sok időt töltenek fitness-termekben, a nők általában csekélyebb értelmi képességet tulajdonítanak. A túl sok izom – minden jel szerint – kiüti őket potenciális partneri pozíciójukból.