kapcsolat
#Lélek

A barátom csak azt akarja?

2012.03.11.
1 perces olvasási idő

Mostanság kissé ellaposodott a kapcsolatunk, úgy érzem... Fél éve vagyunk együtt, minden nagyon jó, az elején persze romantikusabb volt, gyönyörű sms-eket kaptam tőle, a tenyerén hordozott, manapság viszont eltűnt belőle a romantika.

Szinte minden nap elmondja, hogy szeret, de már az idejét sem tudom, mikor kaptam tőle utoljára sms-t, hiányoznak a bókok, és néha kissé lenézően beszél velem. Tudom, hogy általában tiszteletben tartja a véleményem, de a hideg ráz az olyan típusú mondataitól, hogy "valljuk be, szívem, én vagyok az ügyesebb..."veszekedés

Hetente háromszor találkozunk, abból kettőn "játszadozunk" egymással, úgyhogy már az is felmerült bennem, hogy csak AZT akarja... Segítsetek, nem tudom, mi tévő legyek!

Kedves Levélíró!

Szerintem gondold át, hogy mi is az pontosan, amit szeretnél, ha másképp lenne. Utána pedig mondd el ezeket a barátodnak is és kérdezd meg, ő mitől érezné magát jobban a kapcsolatotokban.

Az ellaposodás ellen megpróbálhatjátok, hogy közösen kitaláltok olyan programokat, melyek kicsit feldobhatják az együtt töltött időtöket és akár közelebb is hozhatnak egymáshoz. Egyébként pedig szerintem ne ijedj meg különösebben, valószínűleg csak elmúlt az első néhány hónap rózsaszínű ködje, de nincs komolyabb baj.

Hajrá!

(Pyreschitz Anna, pszichológus)